9

Анонимен

преди 6 години

Интересно според "статията":18:00 ч. - вечеря18:10 ч. - алкохолно питие18:30 ч. - силови тренировкиЗначи, след като си ял и пил, как точно ще тренираш?Просто не сте у ред с този порядък, честно.

8

123

преди 6 години

А който е от 8 на работа какво да прави?! Тъпотии са повечето, макар че храненето по-рано и по режим е наистина по-полезно. А закуската е най-важна.

7

Анонимен

преди 6 години

А бе хора , ако в 7.30 поискам сех от мойта , няма да доживея 7.31 бе .

6

Анонимен

преди 6 години

Да попитам , а кога мога да отида до тоалетна да издрусал крушата, щот моето идеално време е в 7:28 след събуждане, с чаша кафе и четейки dnes.бг-така някакси се получава сихрона!

5

Анонимен

преди 6 години

- в 7 ми е първата аларма за събуждане, вие очаквате по това време да правя сутрешна тренировка ахахах- в 7:15 ми е втората аларма, след която трябва да стана и да си направя кафе.- в 7:30 тъкмо си доизпивам кафето и ще си мия зъбите "(минимум 10 минути), какъв секс бе?Иначе за останалото почти уцелихте- имам 15 минути почивка в 10:30, обедна в 12:30 и следобедна в 15:30.Изгубихте ме в момента, в който ми казахте, че в 18:30 трябвало да ходя на фитнес и в 22:10 да си лягам.

4

бай Тъпчо

преди 6 години

А бе квото и да говорим си има два чешита жени-добри и още по-добриДобрите имат хубав Г ,големи Ц, малки П и обичат К - демек хубаво Говорят, имат големи Ценности, малки Потребности и обичат да седят в Кухнята а пък туй за дето са сетихте вече ич не прай впечатление, та даже и не е интересно бе...Оня ден едни младежи *** гледат как са клатя кат вървя и ми викат-дядо, ти още можеш ли да прайш секс бе, пък аз им викам-амиии, мога и да мога, ама дава ли ти някой да пробваш-тъй си е добре бе-рахат

3

24 годишен

преди 6 години

Моя *** най-обича да се надига сутрин и още преди да събудя се изпъчил като войник за почест. Така, че е нормално на мъжете да ни си по,еава най-много сутрин.

2

пфу

преди 6 години

7:30 сутринта идеално време за секс ? Вие нормални ли сте ?

1

Мmm

преди 6 години

Когато пиеш мастика, замезваш с таратор и чесън и ядеш маринована риба с лук, тогава най-много ти идва музата за целувки и с,кс.