36

YHVH

преди 6 години

Всеки, който е вдигнал ръка срещу Божият народ Израил е останал със счупена ръка във въздуха.

35

cantstumpthetrump

преди 6 години

Израел срещу палестинците може; Турция срещу кюрдите не.

34

Gaza

преди 6 години

a Izrael koeto bombardira Palestina s himicheski bombi i zaradi tezi himicheski bombi decata se rajdat invalidi togava izrael ne sa li teroristi bombardiraha uchilishtata,bolnicite,rabotnite mesta horata ne mogat da se razviqt togava zashto izraelci ne sa teroristi? a kogato na nqkoy palestinec mu e omruznalo vidql e kak evreyski voynici iznasilvat mayka mu i ubivat cqloto mu semeystvo reshil da si sloji bomba v ranicata i da se grumne pri izraelci zashtoto sa mu sasipali jivota togava e teroris

33

ЕХ,ВАЛЕРКА

преди 6 години

ЕХ,ВАЛЕРКА, АКО ПРАВЕХМЕ ТАКАВА СТЕНА НА ГРАНИЦАТА, КОЛКО МИЛИОНИ ЩЕШЕ ДА ЗАБЪРШЕШ. ПОСЛЕ ВЪРВИ ГИ ТЪРСИ, ЗАРОВЕНИ В ДЪЛБОКИЯ ТРАП.

32

??

преди 6 години

Тия от исраел не са ли чули че китай прави евтини дрончета?

31

хаха

преди 6 години

Какъв терор става въпрос? Много добре знаем. че израилският ционизъм против мирния цвят! Ае малко истините!

30

факт

преди 6 години

Русофилите мразят евреите и християните.Русофилите обичат мюсулманите,палестинците,иракчаните,иранците.Така ги учи Русия.Ако я няма Русия няма да има ислям.Запада ще ги демократизира за нула време.Изказване на Путин''Запада не разбирал мюсулманите,и не трябвало да ги демократизира'' Тоест да продължават да се множат,да лежат по цял ден и да се молят на Алах,а западняка да бачка и да ги издържа.Ккато запада издържа пияния руснак,щото ако не му изкупува газа,Русия е фалирала за два дена.Факт.

29

гошо печения

преди 6 години

Преди израел на тази територия е имало 3 кози. Сега си искали земята.

28

крадат милиарди

преди 6 години

Следи от подобни черни пси препрограмирания има видимо Борисов ..Ограбващи БЪлгария с десетки милиарди живи левове годишно го ползват за прецакване на народа завинаги чрез ненужни корупционни проекти с които финансират черни терористи и други..подава Балкана възмутен от идеи за ТОЛ СИСтеми.МВР да докладва какви милиони са бутнати в джеба на ГЕРБ за да ни прецакат зверски с тези тежко терористични техники..

27

Според Средиземно

преди 6 години

"Това с е води НАГЛО ПРЕСТЪПНО ТЕЖКО ТЕРОРИСТИЧНО СЪОРЪЖЕНИЕ .АМАН От ЗОмбирани наркотизирани терористи на власт подава региона".за д а прокарат такива нагло вредни идеи масови убиици ползват проникващо черно пси препрогрмаиране през екрани вкл на стената/презентационни.Чрез тях блокират мислещи политици и техните помощници ..вкл с блок мислене в посока на прокарваната нагло престъпна идея.

26

Анонимен

преди 6 години

До българина 12Ти си толкова Българин колкото аз съм ПапатаМоже да си с български документи, но в главата си мю***нин

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Ами защото, сещей се, да не би случайно да се засегнат и ти сложат някоя б***ба

24

до 21

преди 6 години

Със съдействието на богатите корпорации от Америка викаш, може и да си прав, но знаеш ли тия корпорации чия собственост са? Само за сведение-Израел снабдява палестинците с ток, храни и лекарства и то от години! Ако искат да ги унищожат, просто ще им спрат доставките!

23

Дедо Гого

преди 6 години

Бах тая човешка еволюция ! Преди хилядолетия са строили крепости и крепостни стени срещу варвари ( справка Китайската стена). Трепели са се с лъкове и стенобитни машини...Не виждам, в какво е еволюирал човешкия вид ?!

22

Анонимен

преди 6 години

Еми чета планове как евреите били виновни за всичко, ама доказателства не виждам. За сметка на това виждам ислямистите какво съсипват. Може би те ги пишат тия планове, да клеветят евреите.

21

Анонимен

преди 6 години

Много е интересно, как за едни и същи политически действия се съди по различен начин. Израел е окупатор на една земя, която никога не е принадлежала в исторически план на евреите. Целият свят си мълчи по този въпрос, но когато Русия уж анексира Крим, който винаги е бил тяхна територия, всички нададоха вой и наложоха санкции. Правете си изводите, кой управлява световния ред.

20

Анонимен

преди 6 години

Направили са в пустинята рай, но с съдействието на богатите корпорации от америка. Сами нищо не могат да направят, а палестинците са ги оградили с огради и малцина имат право да отидат в Израел като чакат по 5 часа на кпп-то за да минат. Бил съм там. Не ги величай толкова много, защото не е кой знае какво. Свестка държава, а по религиозни причини в Тел Авив спира автобус и всичко що е държавно в петък следобяд до неделя.

19

Анонимен

преди 6 години

Израел е обетованата земя. Сам Господ я е дал на израелтяните. Палестинците имат предостатъчно права. Никой не иска и няма полза от война. А ако палестинците си стояха мирно и тихо, никой нямаше да строи стена. Израил е Богоизбран народ. Точка.

18

Аз

преди 6 години

Егати смешната нация - след като коментират велика Русия, която ги е освободила сега коментират Израел, който от пустиня сьздаде рай и от население 4 милиона вече е почти 10, а болните БГ мозьци от райска земя я превьрнаха в нищо и ромите ги убиват всеки лен и почти са изчезнали. Злобни смешници! Слагайте ми дизлайки сега))

17

Едно и също е

преди 6 години

Хамас и Ислямска държава е едно и също! Как така се възмущавате /уж/ от дивотиите на ислямистите в Европа, а възхвалявате дивотиите на ислямистите в Израел? Ако Европа иска да има успех срещу тия изостанали диваци-да се поучи от Израел! И айде стига с тия простотии- държавата Палестина. Няма такава държава! Никога не е имало! Израел им даде земя- тия я *** и превърнаха в бунище!