18

дон Кихот

преди 6 години

така е за 1 600 000 лева първо в лудница го вкарват,после в гроба! както се казва от април до август "кот ял,ял и кот изеВал,изеВал!!!"

17

www

преди 6 години

До басиПечелят ги и деца и зетьове на кметьове, както и крупни длъжници към НАП, близки до управляващата партия.

16

www

преди 6 години

Ако извършителят е на 56 години, то на колко трябва да е баща му с валидното разрешително за ловно оръжие и наличие на такова у дома? Не е ли малко ненормално и това?

15

Анонимен

преди 6 години

Богатството и власта, това е златен, тежък кръст в живота, това е изпитание за човека, доколко ще бъде роб на парите и охолния живот. Явно Пеовски не е за такова злато, той е, за малък дървен кръст който няма да му тежи и съблазнява.Много българи желаят богатство, но не знаят, какво полезно да правят с него, и то им служи за погибел на душата.

14

баси

преди 6 години

А аз карам курсове, уча езици, като междувременно работя , разбира се и изплащам апартаменти, с жена и дете. Пускам тото, но няма. А милионите ги печелят все едни... преди овчар, сега пияница, перничанина - комарджия също. Който си няма късмет си няма.

13

хммм

преди 6 години

за милиони имало закони, има да защото си простo маке затова има.

12

Анонимен

преди 6 години

Типично черта за умния, трудолюбив и мъдър български народ.

11

Тато из Правец

преди 6 години

С парите от тото-рекламата толкова ...

10

БекъмА

преди 6 години

До АнонименТова няма как да стане- разумните хора не играят тото, а си вадят парите с труд.

9

до попа

преди 6 години

Този щото много е научил от работа и затова живее при мама и тати и чака да му спонсорират пиячката.

8

Поп Игнатий

преди 6 години

Господ си знае работата. Дал е милионите на този човек, защото е честен и работлив. Сега, ако гръмне някого случайно на улицата, Бог ще му прости, защото Бог е добър и справедлив. По-добре ли щеше да е да ги даде на някой младеж, който не знае още какво е труд? Или още по-зле - на някоя българска майка с 3 деца, чийто пари не достигат да ги отглежда в нормални условия? Или най-зле на някой, който не може да си плати животоспасяващата операция в чужбина?

7

Анонимен

преди 6 години

Дай на *** пари и му гледай сеира.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Тоя е милионер, колкото аз съм трамвай !Взел е да прекалява с чашката и са го скрили бързо в лудницата, за да не разкаже как са му дали 10 000 лева да го играе тотомилионер.

5

Анонимен

преди 6 години

Любен Каравелов го е написал преди много време. Жалко, че тези пари са попаднали при такова "мамино детенце", а не при някой разумен човек.

4

Беден бакшиш

преди 6 години

всеки един човек прикрива лудост в себе си.А ТЪПИТЕ БОГАТАШИ ИМАТ допълнителни причини да го правят защото ще развалят авторитет,връзки,позиции.Това ще им е във вреда!БОГАТАША НЕ Е ***!Заради това не вярвайте на такива хора.

3

Анонимен

преди 6 години

Некъв сърбомански-русофил антибългарин се опитва да тролва още от сутринта. Македонец !!! Аз такова животно незнам да съществува.

2

Makedon

преди 6 години

Taka e ..........daj mu na Makedonec pari i gledaj mu serot....

1

shaandur4eprost make

преди 6 години

prost makedonez.ako ne e darjavata da gi tolerira sa edno nisto.jiveqt za smetka na zela balgariq.