17

реалист

преди 7 години

До АнонименСъгласен!Ще се дадат едни пари на куп психолози, социални работници. педагози, логопеди и пр, които в момента не са особено търсени и нямат работа.

16

Анонимен

преди 7 години

"Eдна голяма част от днешните деца, особено момчетата, проговарят на по-късна възраст на 3 г."А защо? Дали защото се отглеждат от таблета? Дали поради съдържаниети на живак във ваксините? Къде е проблемът?

15

хе!

преди 7 години

детенце, татуирано като хамалин (докер) от моето детство.

14

Неа

преди 7 години

Скринингите на 3 год., на 7 и каквито ще да са можете да си ги ......там дето слънце не огрява .... Особенно когато се правят от калпави специалисти и учители ....

13

Неа

преди 7 години

Какво показва въпроса дали тича около нас или стои до нас ... Ами показва дали детето е отворено , енергично . Каквото трябва да бъде. Ест. че ще тича . Това му е работата - да опознава .Пак са взели едни пари от МОН и сега се топят едни други . Не забравяйте че накрая всичко се отразява върху децата и родителите им !

12

Неа

преди 7 години

Детето на 3 години няма знание за еднакво и различно , цветове , форма и големи . Тези неща се формират в по - късна възраст и не случайно ги има в теста за училищна готовност . Т.е при 7 годишните !!!!! Това че въпроса е открий еднаквите , се има в предвид еднаквите , по двойки , а не по цвят , размер и т.н но г-жа Такева много разбира на затова и коментира ...

11

Социолог

преди 7 години

Теста ще е колко редки са му акитата ли ?

10

ДОЙЧЕ

преди 7 години

Айнщайн до 4 годишна възраст не е говорил дори.Смята ли го за ***...

9

Анонимен

преди 7 години

Пазете децата от специалистите!

8

Анонимен

преди 7 години

По голяма простотия от това да квалифицираш три годишни деца не бях чувал. Всяко дете е различно и с различни възможности. Няма как да ги вкарате в матрицата, колкото и да опитвате.

7

men

преди 7 години

на целия парламент и целите партийни централи скрийнинг за дрога, шизофрения и психопатни отклонения да видим какцви юруди ни управляват. да почнат от баце сфинету да видим как дига самолетчето за сфинетка и се мисли за супермен след две линиеалчета и после по ред на номерата.

6

(-_-)

преди 7 години

Скрининг и после какво? Ще отделят по-специално внимание на детенце в нужда или ще дамгосат някое като ***, примерно защото се притеснява и не отговаря правилно на глупаво скроени тестове?

5

Анонимен

преди 7 години

Единствената разумна причина която виждам за тези "скрининг" тестове е да се "усвоят" едни пари. И мога да кажа че за над 20 години преход "усвояването" на пари е едно от малкото неща които стават успешно. До толкова е успешно че някои хора натрупаха милиарди въпреки че България е малка и не особено богата на ресурси страна.

4

Fuck you,Boyko!

преди 7 години

Ако детето не обикаля около масата,а стои на едно място /или обратно/,какво ще означава това според болните ви мозъци?Че дедето е бавноразвиващо се?Едва ли повече от вас всъщност,т.емерути н.ещастни.

3

Анонимен

преди 7 години

Хаха, затова децата ми учат в чужбина, детството е за игра, истинското учене започва след 7ми клас в нормалните държави! Те ще правят тестове за бебета и от детската градина ще тормозят децата с глупости?!?!

2

Надето

преди 7 години

Нека първо властимащите се подложат на психотест и тогава да прилагат г.лупостите си върху малките деца.

1

Анонимен

преди 7 години

Да питам тези които измислиха теста, на вас правен ли е тест да ли сте психично нормални? Или скоро ще искате и тест за бебета на 1 година дали акат правилно или дали могат да смятат.