67

Анонимен

преди 6 години

вече не гледам филми на сащ ...само черни....и в леката атлетика нали виждате кво става

66

Айде бе!

преди 6 години

За цялата работа са виновни руснаците !И най-вече руските хакери!!

65

Да на демокрацията

преди 6 години

Предлагам президента Тръмп да нареди всички протестиращи да бъдат демократично бомбардирани с бял фосфор. Ако това не помогне да прати бомбардировачи Б-52 и да изравнят града и околностите. Забравих задължително да се изравнят училищата и болниците. Също ако има сватба и нея да не се пропусне.

64

Анонимен

преди 6 години

Очаквана ситуация, когато имаш за президент расист и сексист!

63

Тото

преди 6 години

В щатите съм от 20ина години. За този период, от всички черни които познавам, само двама или трима работят сериозно. Всички други са или на помощи, или някакви инвалидни компенсации, или безработни. Но едно е общото при всички тях, постоянно се оплакват, мрънкат и обвиняват всички .

62

RESCHENIE

преди 6 години

DPS DPS DPS V USA BALANSIOR NA ETNICHESKIQT MIR

61

====

преди 6 години

<html><body>Има различни форми на борба с расизма в US. Една от тях е практикуваната в някои тамошни университети "Ден без бели" в универитета. На тези бели които отидат там полицията не може да гарантира сигурността. Могат да бъдат пребити или дори убити. Така борят в US расизма!

60

Факт

преди 6 години

В САЩ си имаше чудесна система-ев.реите управляват,белите работят,ц.ве.тните я карат на социални и правят бели.Обаче ев.реите станаха прекалено алчни,белите намаляха,а цветните се размножиха много и станаха нагли!Все по-трудно е за белите да живеят в тези условия-хем да поддържат благополучието на Богоизбраните,хем да издържат па.п.лачта,хем и за тях да остане нещичко.На практика вече има бели роби,а пазачи са ц.ве.тните.Впрочем и у нас става нещо подобно....

59

братушков

преди 6 години

тва у россия никога не може да се случи! крим е руски! вечна дружба! кпсс - бкп!

58

версия за проверка

преди 6 години

Потърсете снимки и кадри снимани преди да падне хеликоптера..облъчен е с ново извънземно оръжие тип "КАмертон проникващ скенер..попаднали са в обема облъчван от трима тн"иноземни".. преди да отлетят..

57

JJIvanov warning

преди 6 години

Засега данните са за широко нагло рекламирана акция на военно терористичната мафия с използване на техни летящи екипи с няколко военни с силно миришещи на урина костюми и генератори за невидимост..Иначе има обсебване на водач на МПС катастрофа ..с подобни обсебвания стават над 60% от катастрофите с убииства.\Вижте на камерите снимани *** двуръки с шест пръста облечени миришат на урина високи

56

Ханс

преди 6 години

Вижте какво стана с Детройт -там блекитата станаха мнозинство и превърнаха града във фалирало гето....

55

Анонимен

преди 6 години

ЧЕРНИТЕ СА ЕЛЕКТОРАТ НА КЛИНТЪН, БЕЛИТЕ НА ТРЪМП. ЗАТОВА ТОЙ НЕ ГИ ЗАКЛЕЙМЯВА.Така е и при нас. Виждате как гербарите не смеят да направят нищо на тъмния си електорат в Асеновград и на други места.

54

Анонимен

преди 6 години

КАТО ПОЖЕЛАВАШ НЕЩО НА ДРУГИТЕ, ТО СЕ ВРЪЩА КАТО БУМЕРАНГ ПРИ ТЕБ

53

До 56

преди 6 години

Станишев и Орешарски са виновни, много виновни, но не за Шарлотсвил, а за България. Да пукнат дано!

52

Анонимен

преди 6 години

Явно САЩ все още имат съпротивителни сили срещу превръщането си в бананова република.

51

Анонимен

преди 6 години

'След насилието в Шарлотсвил: Упреци срещу Тръмп."---Не са прави! Станишев е виновен! И Орешарски! :):)

50

ШибиРиби

преди 6 години

само Левски !

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Изтрепаха индианците и докараха африканците."---И сега се правят, че си ги къткат и ценят.

48

Анонимен

преди 6 години

всички националисти са си живи шахматисти!другите, т.е. ненационалистите - и те шахматисти, но от другата страна да дъската.единият шахматист унищожава белите фигури, другият - черните и те така...хитро - който и да спечели - все ше е шахматист , за ужас на зрителите ! :))и те така - циркове има не само у нас, главната идея да се поддържа напрежанието у зрителите и феновете, че да си купуват от пуканките, количката и бургерчето, пък ако не им стигат парите - нема проблем... ше връщат двойно