12

пророчество

преди 6 години

Пророчески се оказаха предупрежденията на медиите, че АВГУСТ не е за кормуване!Шофйорите са повече разсеяни през този месец при кормуване............................

11

Chivars Pantev

преди 6 години

И се смеете защо за България трябват жигулета и мосвичи че точно такива биват за г.л.у.п.а.ц.и.т.е те с другите марки се избиват, пътищата не отговарят. Бях прочел за един уикенд в края на юни 25 убити и 73-*** ранени, ами г.л.у.п.а.к.а кара със 150 защото бързал. E и, как да спре?

10

Анонимен

преди 6 години

Изводът е че трябва да си купим автобус, ако може да е от тези , училищните , дето караха работниците до кремиковци -най-добре. Така голямата предница ще ни предпазва при челен удар

9

шматка

преди 6 години

До 1И какво да направят полицайте.Да спират всеки шофьор и да му дърпат ушите превантивно ли

8

Анонимен

преди 6 години

Вече има 9 жертви, а не 8.

7

важното е

преди 6 години

Че дебелия идЕ от от Банкя плещи глупости по телевизора. Фарове, знаци, зимни гуми. Само за проданените от рома Московски над 40 хиляди книжки на неграмотни роми нито дума.

6

Пончо

преди 6 години

Просто народа е ***, и не е за коли а за каруци, друго обяснение нямам, лошото е че между тъпанарите страдат и невинни хора.

5

Страшно е

преди 6 години

Няма по голяма болка от тази по починали близки,а само днес има 8 жертви по пътищата толкова мъка и сълзи толкова почернени роднини, Господи дай сила на близките им и мир на душите на загиналите!

4

маке

преди 6 години

до 2господ кат е раздавал акъл шоферите са били в кръчмата човек не цени тва що му е дадено даром (книжката и колата) и так дале и дале

3

ГАсете фаровете

преди 6 години

Меnкани на власт в София с е ползват з а ограбване на хиляди милиони живи кървави левове за закупуване на НАГЛО КОРУПЦИОННИ терористични и педофилски техники ЗАБРАНЕНИ ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН.Престъпнците още с а на свобода ..Борисов с е прослави с тов а че ограби даже МВР със стотици милиони живи левове за да ги даде на терористи з а черна терористична техника../ЗАБРАНЕНА ИЗРИЧно от основния закон.Страшно вредни са и включени бели скенери тн" електрожени" .заслепяват и пси блокират ..

2

Анонимен

преди 6 години

Стига катастрофи, Господи, страшно е!

1

Анонимен

преди 6 години

Кво става бе милиционери? Фаровете блещят при четиридесет градуса, знака за камера махнахте. Нови коли ви накупиха. С парцалки и чорапки нови ви уредиха. Някой да не ви прави напук?