29

Анонимен

преди 6 години

Ами там ще ходят...нали ние и западните красавци много знаем и ругаем.Набито ни е в главите да ги мразим. А те си живеят и щракат с пръсти. ние от нещастие по панелните блокчета тях коментираме. Държавата срещу цяла европа се изправи.. фашисти ги нарека без да лижи задница ,ние от патриотизъм и любов към знамето си се разпродадохме на меркел и колеги.. тя проста турция бе..оставай я си викаме.. хората на 10 място станаха в световна икономика. Сега кажете руснаците и те са *** щото там отиват.

28

Анонимен

преди 6 години

Tурция е основно мюсулманска държава, 1/3 от русвяците са мюсулмани и все повече руски жени и млади девойки приемат исляма за религия. Нормално е да ходят в Турция.

27

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-далече са тези неандерталци от БЪЛГАРИЯ, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ Е ЗА НАРОДА!Да не стане като източна Украйна,от руснак само гадости може да очакваш.

26

каквото повикало....

преди 6 години

Еми това си поискахме - сещате ли какви ги говореха оня плъх екс-президента и ***?Е! Тоава е резултата....

25

Анди Дюфрейн

преди 6 години

Според мен не идват в България, а ходят в Турция, защото в Турция курортите по морето имат огромни басейни с чиста вода за къпане зад плажа, а морето в което се изливат отходните канализации на държавите около него служи само за пейзаж на плажа, но не и за къпане както е в Бг. Като искате първа класа курорт-в Турция в басейните, като искате трета- в Бг в осраното море, в което се влива и Дунава който е обрал отходните канализации по пътя от Германия до България.

24

Анонимен

преди 6 години

Понеже у нас много си падаме по средните стойности, нека да пресметнем какво са похарчили на човек богатите от Русия и пр.Както е посочено по-горе, имаме похарчени 2 245 792 турски лири от 763 727 руски туристи.С калкулатора лесно получаваме 2245792:763 727=2,94 турски лири/човек.По курса на лирата, това прави 1.38 лв/човек.Голямо съживяване на търговията в Турция от руските туристи се наблюдава р'ийшли!..Това е само за чорапки. Иначе малко по-нагоре е казано-по 1400 тл на човек.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - богатите ходят да се харчат парите в Турция: от Русия...Понеже у нас много си падаме по средните стойности, нека да пресметнем какво са похарчили на човек богатите от Русия и пр.Както е посочено по-горе, имаме похарчени 2 245 792 турски лири от 763 727 руски туристи.С калкулатора лесно получаваме 2245792:763 727=2,94 турски лири/човек.По курса на лирата, това прави 1.38 лв/човек.Голямо съживяване на търговията в Турция от руските туристи се наблюдава р'ийшли!

22

Анонимен

преди 6 години

Тука каквото си изкарат от хотелите, си го харчат там.

21

голям кряк!

преди 6 години

помпозният шум около руския наплив в турските курорти не съответства на посочваните числа за оборот, например за конфекцията е само скромните 2.245 млн лири, което е приблизително 1.5 млн лв. За държава, с големината на Турция, малко нещо...

20

Анонимен

преди 6 години

богатите ходят да се харчат парите в Турция: от Русия, Китай, Кувейт, Германия.Тук идват овчерите и свинарите от Англия, общи работници от Швеция и всякакви други ниско платени.

19

Mda

преди 6 години

700 hilqdi rusnaci bili vdignali ikonomikata na Turkey...haahaahaaa.Samo v Sunny Beach tova lqto ima 3 miliona turisti.Deiba platenite vi paskvili,deiba...

18

европа

преди 6 години

ХАХАХА Турция им свали самолет,уби им посланика пред очите на целия свят,и руснака пак в Турция.Нмяа как,руснака исляма го влече,мюсулманските държави са му на сърце.Там той се чуства като равен с равен.На запад е просто една пияна *** избягала от цирка.Но руснака не е виновен,съдбата му не е лесна,мафията така се е впила в държавата че не му остава друго освен да се порадва на турския домат,а рускиниъте на някоя турска краставица.Драма от необятната руска история.

17

баста

преди 6 години

Не ми дреме нито за руснаци нито за турските курорти.Такива материалче пуска сайта та самите драскачи работещи в него като хихикащия да си пишат коментарите.

16

Неутрален

преди 6 години

Гроздето киселоооо. Уточни кой кого отсвири . Европа ви отсвири,а не вие тях.

15

Ани

преди 6 години

Нашите курорти са направени за да можем да приютим бедните руснаци.Какво да се прави - социален туризъм. Нали сме социална държава . . .

14

Неутрален

преди 6 години

То голямо хвалене таз Турция. Много хубаво ,обаче само през лятото. И 10 милиона турци в Германия не искат да се връщат на поканата на Ердоган ,а дърпат брачеди нагоре към "лошата " Германия. Да не забравят аркадашите че ако не е еврото от Германия и цяла Русия да се изсипе ще реват от недоимък

13

Българин

преди 6 години

Не е голям пропуск ,че горепосочените не са дошли в България. Не ви ли минава малко през акъла,че другаде и да искат няма къде да идат

12

Драгни

преди 6 години

Ний пък от оркестър Карандила бяйми на муре и 20 чуека пръснайми 920 лв за дена бяйми 17 чуека. И тука стаа убурота

11

До Анонимен

преди 6 години

Товарищ, какво има за разбиране, Ванката ти го каза, 700 000 човека закупили конфекция за 2,2 милиона лири, което е към 3-4 лири на човек, освен това по-долу ти написаха, че тези 700 000 души са по-малко от 1% от сто и петдесет милионното рушко население, така че цифрите са наистина впечатляващи и говорят достатъчно красноречиво, за възможностите които ни демонстрират рашките ... !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се отървем от тея скъсани джобове наречени руснаци. България трябва да вдигне нивото и да рекламира в западна Европа и Китай . Тея мишоци вече 20 години ги гледаме ...И няма развитие.