101

MSC

преди 6 години

До АнонименАко си беше направил труда да провериш какво пишеш щеше да знаеш че преди 90 година Пол Пот е представляван в ООН от Запада!Само че е по лесно да се говори без да се мисли...........

100

Dedoviq

преди 6 години

А американските президенти-престъпници кога ще ги разследвате и съдите за престъпления срещу чивечеството? Да ви йева и съдилищата и глупостите, ***.

99

Анонимен

преди 6 години

То и преди имаше!и за Ирак имаше и за либия имаше ...

98

Анонимен

преди 6 години

А какво пише в книгата си дел Понте? Какво пише в доклада на ПАСЕ?"Лично лидерът на АОК, бос на престъпна организация Група от Дреница (Drenica Group) и настоящ президент на Косово Хашим Тачи, е пряко замесен в търговията с човешките органи" - това е главният извод на специален доклад на Комисия по правни въпроси и права на човека към ПАСЕ.Според дел Понте, съществуват достатъчно доказателства за преследване на косовските албанци, но разследването е "ликвидирано още в зародиш"?!Защо ли?!

97

Анонимен

преди 6 години

А за дроновете на притежателя нобелова награда за мир Обама, които разстрелват цивилни и невинните наоколо без съд и присъда ?

96

Анонимен

преди 6 години

Путин е следващия!

95

Анонимен

преди 6 години

Ако Бокаса и Пол Пот бяха живи Русия също щеше да ги защитава и да налага вето в ООН. Защото и Путин е военнопрестъпник и психопат, а такива изчадия винаги се поддържат.

94

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е защитавала с вето в ООН разни кървави режими, начело с касапи и военнопрестъпници. Защото самата Русия е престъпна и мракобесна.

93

До 112

преди 6 години

ДВА ПЪТИ ПО -ГОЛЯМ ТАКЪВ ЗА ТЕБЕ БЕ ***!

92

РККА

преди 6 години

Всеки който изкрещи ,,Краваря е гол,,...е престъпник, терорист,педоуфил,...голям смях падна кога бумеранга,,Ал Кайда шибна кулите и пентагон,гледай само русофобе ка ще ги изплющи ИДИЛ до година/две....,,Който сее ветрове ще пожъне буря,,трудно е за разбиране ако ти плащат в центове за интелект....

91

Щирлиц

преди 6 години

Какво стана с Гуантанамо,със изтезанията над "терористите",израстна ли нова джунгла във Виетнам,излекуваха ли се хилядите виетнамци от агент ориндж?Айде у лево.

90

Анонимен

преди 6 години

До Светлото бъдещеБашар ще бъде обесен както Садаам...Е и? Ще настане една демокрация , като в Либия и Ирак , нали ? Хората ще заживеят по-щастливо и няма да има 1 млн цивилни съпътващи демократизирането жертви...Няма да има безплатно образование, безплатен ток, безплатни медицински услуги, ограмотяване, жените ще се радват на палаткие, под които се крият и т.н. Светло бъдеще ги чака , ако стане това, дето драскаш

89

Анонимен

преди 6 години

Асад действа на атлантическите хемороидни *** като шкурка с натрошени стъкла и лют пипер. Густо.

88

Светлото бъдеще

преди 6 години

Башар ще бъде обесен както Садаам... никой не може да го спаси Освен ако не го стигне участва на Кадафи - първо да го *** , а после да го гръмнат...

87

:):)

преди 6 години

бе таз лелка и Милошевич съди ,пък той взе че невинен излезе, но си умря там в холандските килии..

86

Хахаха

преди 6 години

Дали ще е Башар Асад, дали Ким Чен Ун или Мадуро, който не е решил, той не се е изгаврил със САЩ.

85

Анонимен

преди 6 години

САЩ са феномен. Целият свят е срещу тях в името на мира и разума, но те и подрепящите ги корумпирани правителства срещу волята и интереса на народите си са достатъчно нагли да инвестират НАШИТЕ данъци във фалшиви новини, оръжие и пропаганда, държащи САЩ над водата. Е много сме глупави щом се съгласяваме срещу розови обещания от 25 години да живеем зле, за да осигурим комфорт на други, на които не им дреме за нас.

84

Анон

преди 6 години

В Сирия, под властт на Асад живеят 75% от сирийците-13 млн души и за него гласуват 80% . При него бягат от умерените и неумерени. Всички християни са там. По градове и села посрещат армията му като Освободителна. Жените там ходят с поли до коляното и с открити лица. Не оставя без ток , вода и пенсии завладяното от терористите население, вкл. и в Иблиб плаща пенсии. Светски , религиозно толерантен режим.Но Дел Понте е убедена, че Асад върши престъпления...Навсякъде има еничари ...

83

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига глупости, кажете какво става около Деир-Ес -Зор! От това зависи и НАТО и Венецуела и Корея и всичките други съпътстващи глупости за отклоняване на вниманието. Около Донбас също има преднамерено информационно затъмнение.Корумпираната и изпълняваща спецпоръчки Баба Карла не предизвиква интерес у никого. Бита карта!

82

Русофоб

преди 6 години

Голяма гад е това русофоба! Не разбира процесите в света, не разбира от геополитика, не го интересува справедливост и истина, застава на страната на най-мракобесните сили против християнството и цивилизацията на белия човек, преиначава или измисля историята, само защото е изтърбушен отвътре от промивки на мозъка. И все едно му е на устата/клавиатурата/ - Русия , та Русия.