39

rupi

преди 6 години

Какви лекари, какви граници? Изобщо кой им позволява да извършват каквато и да е дейност в морето. Лекарят лекува, а тази *** от какво са болни, от краста ли ? Според мен в морето нямат нужда от лекар, освен някой ако не е настинал. А ако утре решат да станат "Eбaчи без граници" кво прайм ?

38

Анонимен

преди 6 години

Европа се самоубива чрез управляващите.

37

Анонимен

преди 6 години

Половин Африка са болни от СПИН,не си мислете,че европейските граждани не реагират,но има медийно затъмнение.

36

наблюдател

преди 6 години

Добра новина!, Ред е на БХК да се откаже от защита на мигрантите пристигнали в България преди 600 години, тъй като те могат сами да се защитават.

35

Анонимен

преди 6 години

НПОтата са терористи.Съд и забрана.

34

Анонимен

преди 6 години

А тези така наречени лекари без граници защо не си ги водят бежанците вкъщи ами ги оставят да ги храни народа на Италия?

33

Анонимен

преди 6 години

НПО-тата са прикрити високо платени диверсанти за всяка една държава. Вредители.

32

Анонимен

преди 6 години

Видяхте ли онова стадо, което тичаше към храстите на италианския плаж?Не се различаваха много от известните животни, които скачат от клон на клон.

31

Би

преди 6 години

Около Венеция е шарен боб...Не е добре да се месим в работата на Господ. 3хиляди години разделение на расиси по естествен подпод и логика и днес бърз микс, което е вредно за подпора, расите и ще доведе до конфликти и вражди

30

Анонимен

преди 6 години

Защо просто не започнем да потапяме лодките, за да се откажат от нови опити да стигнат по море? Не е истина, най-елементарното и ефективно решение на проблема не се обсъжда въобще!

29

от Ботуша

преди 6 години

Тези са най-големите трафиканти. Нагушиха се от трафика, маскирайки се като хуманитари. От всички НПО-та, само 2 подписаха споразумението за присъствие на полиция на борда на корабите им. Дано ги спрат тези скакалци, че изнемогваме вече.

28

Анонимен

преди 6 години

Прав е един от коментиращите, от лекари без граници по брега, трябва направим граници без такива "лекари".

27

Петър Ганев

преди 6 години

Я, "Трафиканти без граници" се били обидили на Италия... много меки са с тях италианците - пак поради криво разбрана толерантност. Тези отявлени трафиканти отдавна трябваше да са по затворите, а корабите им - конфискувани.

26

Trolland Dump

преди 6 години

Като ги питаха кой ги финансира и "лекарчетата"(90% от които няма медицинско образование) изведнъж се притесниха...Можеше поне да се опитат да излъжат...

25

дедо Ташунко

преди 6 години

Според статистиката на Тагесцайтунг (дневен вестник) от Мюнхен, след година престой са започнали работа общо 7000 души от около 500 хил., признати вече със статут на бежанци африкански и азиатски нашественици. Един милион и 300 хил. са на социал в момента и работят усилено денем и нощем в креватите си. Бедна им е фантазията на германците какво ги чака след 15-20 години. Статистиката е от онзи ден, отговарям на въпраса на "анонимен" под номер 4. Хубав неделен ден за всички!

24

ТРЯБВА

преди 6 години

Трафиканти на Хора - Лекари без граници взимат по 1000евро на човек за превоз .Добре че Италия и Либия спряха тази Далавера .Иначе трябваше Русия да се намеси .

23

Лекар с граници

преди 6 години

Като са лекари без граници,защо не са сред населението в държавите с *** и защо не ги лекуват там? Вместо това те седят по курортите на Средиземно море и *** по медии и телевизии колко голяма работа вършат. А не са дали и едно хапче на някой болен ***. Ай сиктир ,бе!

22

Циник

преди 6 години

По статия от списание Фокус - "Само от 1970 година насам Саудитска Арабия е инвестирала 54 МИРИАРДА $ в разпространението на уахабитския ( радикален ) ислям! Първите 2 000 000 $ откраднати от бореца за демокрация у нас Ахмед Доган - са от тях!Съвсем скоро Талипхан Ерсдухан се обърна към милионите турци в Германия , и Европа с призива: "Раждайте по 5 деца...и след 20-30 години Германия ще е наша!"Планът му се изпълнява...и ускорява от НПОтата внасящи милиони алахогъзни ***!

21

Я, па Я

преди 6 години

До ЕвропейкаЕ то ти какво искаш, да напишат, че се финансират от ЦРУ, Мосат, МИ6 и т.н. Няма как да стане. Първо ще им секнат паричките, после може и да поизчезване някой. А горепосочените финансови институции и филантропи ще отрекат веднага. Чудно е обаче защо тези НПО не се контролират финансово, никъде в ЕС. Време е това да приключи. А ще е добре да се види и кои политици имат тесни връзки с НПОтата и с кои точно.

20

Я, па Я

преди 6 години

Още ли има хора на които не им е ясно с какво се занимават НПОтата? Още ли не ви е ясно, че НПОтата се финансират от службите на по дилемите и силни държави. Още ли не ви е ясно, че 80% от НПОтата в БГ се финансират от САЩ и съюзници, а останалите 20% от Русия.Така е и с медиите, религиите и какво ли още не.За сведение, Австрия, Унгария и Полша забраниха финансирането на НПОта, религиите и медии от външни източници и настана рев.Сега и Италия ще се присъедини.А нас ни управлява "Америка за БГ".