34

Срочно проверки

преди 6 години

препоръчват ТРъмп да провери колко хиляди ядрени американски и други заряди има в Южна корея и Япония и дали изобщо Пхенян има подобни..Има информации за нарочно провеждана вътрешна ПИАР кампания..Ако са взривявали ядрени и термоядрени бомби техниката вкл в часовници телефони,лаптопи,енерго икономични крушки е засякла всички данни с точност до 3 микрона от терена обемно проникващо подават експерти

33

Кротко

преди 6 години

Колеги и експерти да прослушат заснетите кадри с КИм и смеещите се военни..Би трябвало да се расмеят веднага ако с а на чисто необлъчвано място..

32

аман от манипулации

преди 6 години

НА веселата снимка с КИм хората се смеят несъзнателно понеже извънземните *** пускат газове със гръм..ВОенните и КИм ги чуват несъзнателно и се кикотят ..Подобни реакции правят и бебета ..

31

Извънземни свини

преди 6 години

PIAR престъпници провеждат нагло нахално мероприятие целящо д а оправдае монтажа на жестоко вредна нова техника з а стотици милиарди долари монтирана срещу Евро АЗия .Извънземни манипулиращи ползват холограми и обсебени американски цивилни сателити законфронтационни ПИАР пропаганди..Подават от Корея и Вашингтон .. АКо огелдате Обемно манипулиращи жълто осветени обеми околоКИм чен ЪН/на снимка с военни които се смеят с кеф и около Тръмп на кадри на които лицето е искривено от облъчване

30

ГЛУПОСТИ!

преди 6 години

ЗА ДА СТИГНЕ РАКЕТАТА ДО ОСТРОВА , ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕЗ 3-ПВО ЗАЩИТНИ СИСТЕМИ:-НА Ю.КОРЕЯ-НА ЯПОНИЯ ...И НА САЩ... КИМЧО, ДА СИ ПОРЪЧА --ЧЕР ПИПЕР , ДАФИНОВ ЛИСТ И ЛИМОН ....ЗАЩОТО СЛЕД АТАКАТА , ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ИМА СВИНСКО ПЕЧЕНО В СЕВ.КОРЕЯ!

29

Наблюдател

преди 6 години

При атомна атака автомата трябва да се държи с изпънати ръце пред тялото, тъй като от високата температура желязото на автомата почва да капе и не е приятно да капе по краката.

28

Анонимен

преди 6 години

Една ракета с ядрена бойна глава ако думнеГуан и ще бъде втора Хирошима....И никакви листовки няма да помогнат...

27

Анонимен

преди 6 години

Те като не пишат ,че трябва да се покрият с бял чаршаф и да вървят бавно за да не помислят другите ,че са го откраднали .......

26

Burzum

преди 6 години

Сега там кви дупки си копаят не е истина просто....обаче ако маршала удари океана вместо острова ще му са обидя....

25

шматка

преди 6 години

Някой знае ли дали вече има залози в Еврофутбол.И какъв е коефициента

24

Анонимен

преди 6 години

Русофилистичните плъхове винаги на пост. Скоро ще ядете дебелия заедно с любимата ви россия севернокорейските ***!

23

Анонимен

преди 6 години

До Впрочем "Гуам как е станал американска територия?"Както Камчатка-руска.

22

Анонимен

преди 6 години

До РЕДНИКВоенните винаги са били цвета на нацията. В моето поделение,командира ни обясняваше,че е секретно. Три пъти годишно,влизаха по 20 новобранци,всеки от които има майки,бащи,баби,дядовци,чичовци,лели,гаджета,приятели и т.н идващи на свиждане.

21

Ха

преди 6 години

Странно е страната агресор САЩ,да се прави на жертва и да прави цирк!?

20

Анонимен

преди 6 години

Обикновенно за командата АТОМ се избира някоя локва.

19

инструктаж

преди 6 години

като падне бомбата ,се завиваш с бял чаршаф и тръгваш към гробищата.вървете бавно за да не ви обвинят в кражба.военните държат автомата напред да не им капе по краката ,като почне да се топи.ползвайте противогаз да не ви хвръкне главата далеч от тялото и после да я търсят.

18

РЕДНИК

преди 6 години

Преди години служих Войник в БНА , тренирахме за Ядрен Удар .Инструкциите бяха като при Земетресение - Лягаш на земята с Краката към Ядрената Бомба ,слагаш си Противогаза , АК се слага под Тялото и Ръцете на Тила .Нямаше Инструкция след Удара какво да правиш .

17

от инструкциите

преди 6 години

при евентуално нападение. "Легнете хоризонтално на земята и си покрийте главата с хартиена кесия! после чакате президента(я линкълн, а вашингтон) лично да ви поведе за ръчица из великите ловни полета".

16

Анонимен

преди 6 години

Просто Ким иска да донесе демокрация в Гуам, но няма пари за цветни революции или Майдани. Затова ще използва "въздушна поща". А колко по-близо са му Южна Корея и Япония, за да прати хабер.

15

Анонимен

преди 6 години

"Не гледайте блясъка или огненото кълбо - може да ви заслепи"Гениално, напомня ми за надписите по етитките на дрехите им "не гладете с ютия дрехата, докато я носите""Легнете хоризонтално на земята и си покрийте главата"Сякаш има вариант да легнеш вертикално на земята.