19

мургав швед

преди 7 години

Това май прилича на Далавери Симеонов? Одрало му е кожата!

18

Пешо

преди 7 години

Голяма новина намерили ромче на улицата,че те там си живеят!Обявен е код "*** в беда"

17

Анонимен

преди 7 години

D така, сега социалните няма ли да сезират прокуратурата, да съдат майката, да й отнемат и другите деца...абе всички екстри като за Мария, която остави Александър.А, ето за Мария беше казана всякаква информация, а тук-нищо.Няма имена, няма фамилна история, няма драма.Съвземете се, това е дисриминация.

16

Циник

преди 7 години

Драги ми смехурко ( ситно карирания мо де е батор)Седнал съм във Франкфуртския ресторант DEPOT поръчал съм си лате макиато...пуша си цигарка...мисля да обядвам картофена супа с кротони...и медалюн с рам-сос , шпецле, и гъби...Ще си поръчам и чаша бяло вино охладено до 7 ...ти как мислиш ***? Дали ми дреме много, че ми триеш коментарите, и ме банваш? Дребно , роб ско лакейче си...разбери го!

15

Анонимен

преди 7 години

роднината трябва да е немец със финландски корени + шведско потекло

14

Анонимен

преди 7 години

........ знае ли какво е тоалетна хартия? Те не могат да четат - вариант с вестници, листовки пак отпада. Като арабите да се бършат с ръце? Откъде тая хигиена? Арабите са чистоплътни.

13

Анонимен

преди 7 години

Въпрос е на генетика. В тая мръсотия човек ще се гътне след седмица. Винаги ми е било интересно дали си мият чиниите. Не си перат дрехите - ясно. Ама мият ли си чиниите?

12

Анонимен

преди 7 години

Западен парк е един много цветен квартал на София с многопребиваващо цветно население. Това го пиша за гостите на тоя скучен мръсен град. Нямате работа там по тъмно. В никакъв случай не купувайте жилище или да наемате квартира.

11

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам българите, които ги осиновяват - ако няма българчета в домовете, то спокойно можете да си вземете дете от Молдова, Украйна или някоя друга държава, но не стига, че ни се гаврят с нас, разбиват ни имиджа в чужбина, а сега да им отглеждаме децата идва в малко повече вече!!! Ние Джипсиленд ли сме или България?!?!?!

10

Анонимен

преди 7 години

Само си пишем тук - а нищо не се променя. *** се увеличават. Ние намаляване. И неусетно в новините все повече се пише за тях (може да е за кражби убийства побои изнасилвания) но заемат все по осезаемо място в ежедневието ни. А за етническите българи ще се пише все по малкохол - предимно като за жертви

9

Анонимен

преди 7 години

Стига сме им отглеждали децата на тия. Интересуват ме единствено българските деца!!! Останалото е лицемерие!

8

Циник

преди 7 години

Черен гологан - са не губи!И в ке нефа да го зарежеш гладно няма да остане!Поговорки

7

Анонимен

преди 7 години

Дядото - 23 годишен - беше много пиян...

6

Анонимен

преди 7 години

Радваме се, че е с "отличен апетит". От сега още...

5

Анонимен

преди 7 години

Бебенцето цръно кат ***. Дядото отишъл на заранта пиян като донски казак да си прибира внучето. Полицията пък била много затруднена,защото нямало камери,нищо че има роднини. Някой да не снима със скрита камера?

4

Анонимен

преди 7 години

Лесно се правят , но трудно се гледат . Масово при осиновяване се дават на български семейства , което е направо шокиращо.

3

анонимен

преди 7 години

Те и други роднини ще го припознаят. За етноса си, това дете е "златна мина" поне през следващите 5 години.

2

не ми пука

преди 7 години

Не ми пука на бг ли са ,*** ли кви са .На такива трябва да им се спира всякакъв помощ,а също и на родилки под 18 и ще спрат да правят и изостават бебета точка

1

българин

преди 7 години

Брей, много ***, брей.........................................