18

Varnenec

преди 6 години

Светът трябва да изолира САЩ,трябва да се наложат санкции,такива като на Северна Корея,Русия.Трябва да се спре да се търгува с $$. Да се започне само с Евро.И проблемите на света ще престанат.Американците трябва да бъдат изолирани тотално от останалия свят.Но ме притеснява мисълта,че САЩ,ще се превърнат в комунистическа държава и ще почнат да заплашват света с ядрен апокалипсис :)

17

Професор

преди 6 години

Тръмп трябва да мисли и за военни действия срещу София. Комунистите трябва да бъдат изпепелени с атомна бомба.

16

Към американофилите

преди 6 години

Тръмп си показва рогата,но ако беше онова хищно и войнолюбиво бабе,вече щеше да е драснала клечката...... Ама,те милите хамериканци,всички войни ги отварят с мирни цели..... Дано се намери някой да изтрие това зло от лицето на земята,че ще запали света. Бах тази дива сбирщина. Вече цял свят знае що за миризлив краварник са и винаги с рогата напред към света.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Венецуела е много богата на петрол. По времето на Уго Чавес държавата беше стабилна и просперираща.След смъртта му предизвикана от американските служби Венецуела е разтърсвана от ени терористични актове вроатлантически терор. Бяха извършени откровени терористични актове.Платени *** на Запада опитаха цветна революция. Там, където Западът изнесе своя евроатлантизмът настава хаос, гражданска война и мизерия.

14

Дано

преди 6 години

Една *** мислила,мислила пък се одавила накрая. ...

13

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще бъдат изпепелени ....

12

Анонимен

преди 6 години

До 4 Анонименти недей пиши така да не изпревариш събитията ...

11

Анонимен

преди 6 години

До: 9А кой издигна Тръмп? Другият агресор, Путин, нали?

10

JALKO

преди 6 години

TOQ NEZABAVNO V LUDNICATA V USA NQMA NI EDIN NORMALEN ZA PREZIDENT

9

До кога

преди 6 години

САЩ са агресори и терористи и думите на Тръмп го доказва,САЩ са заплаха за човечеството.

8

САМО ПИТАМ

преди 6 години

Коя държава е агресор в случая Русия или сащ?Сега мислел за военни действия във Венецуела, ама вие само това мислите от самото си създаване като държава.Цялата им икономика в последните няколко десетилетия се крепи, изцяло от военни действия по целия свят.америка ще си строши главата, Китай открито заяви че ако бъде нападната Северна Корея, ще я защити.Това е ясен знак за краварите че трябва да се спрат, и отдавна вече не са главен фактор в света.

7

БГ

преди 6 години

САЩ империя на лудите.

6

Факт

преди 6 години

Само празни приказки на болен човек,който още не знае къде се намира ....

5

ДДТ

преди 6 години

Корея,Венецуела...къде още има мераци неуравновесения чичо от голфигрището? Да вземе да прочете близката история на САЩ - Залива Кочинос, Виетнам,Корея, навсякъде яко напердашени и позорно избягали. Нека обясни на майките и жените на бойците,че е предвидил военни почести за ковчезите,с които ще ги "зарадва". Сигурно ще го разберат.

4

Анонимен

преди 6 години

Кремълското джудженце кси хаепе *** от яд, че помогна на бай Дончо да стане президент. А какво стана с нашето Тръмп общество съставено от видните русофили Иван Гарелов, Светлана Шаренкова , Борислав Цеков и прочия другая ***?

3

Анонимен

преди 6 години

Тръмп да ги почва всичките подред, въобще да не ги бави! Да се готви джуджето Путин!

2

Анонимен

преди 6 години

Абсолютни диваци се оказват мериканците. И какво ще постигне с военна намеса във Венецуела? И без това хората страдат достатъчно

1

Анонимен

преди 6 години

Поведението на Тръмп прилича на това на Хитлер. Май ще се наложи на Путин да му оскубе рижия перчем да се вразуми.