20

Burzum

преди 6 години

Тихоооооооооо тиквиииииииии....

19

чудомир

преди 6 години

Не Меркел напълни Европа с емигранти.Путин и силямските му приятели аятолаха на Иран и Асад ги натовариха на лодките и ги пуснаха към Европа.Лодките вече бяха в морето и Меркел трябваше да вземе решение какво да прави.Сега защо пак прииждат лодки,кой ги е викал,никой.Но е ясно кой ги праща,империята на злото,за да разруши Европа.Русия това е корена на исляма и той приижда към Европа.

18

Тото

преди 6 години

Меркел знае много добре че да унищожиш държава или континент, не е необходима военна намеса, просто отвори границите и ги напълни с емигранти.

17

Циник

преди 6 години

Мурксул-ханъм обезличи канцлерството....и го превърна в рудиментарен придатък на Белия дом! Днес повече от всякога си личи марионетната и роля в отношенията и с презокеанските и господари.Докато обаче патладжана и нареждаше често - какво, и как да говори....Тръмп откровено се гаври ( напълно заслужено впрочем ) с нея! Жалка история - Мурксул им пригласяше , и за химическите оръжия на Садам...и за свалянето на Кадафи - резултата? Нинджи...и алахогъзни пингвини лежащи на нашия джоб!!! Мразя я

16

анонимен

преди 6 години

Германия не е велика сила.Великите сили са Русия, Китай,Британия,Франция и САЩ.Затова Меркел да не се меси, тя напълни ЕС с ислямисти и терористи.

15

До 16

преди 6 години

Ние поне имаме мнение и позиция за разлика от тебе. Скрий се!

14

Анонимен

преди 6 години

Много разбирачи тука. Баба ви Меркел е станала канцлер, а разбирачите дори канцелария си нямате. Иначе и давате от това което нямате. Хахаха

13

До 14

преди 6 години

Залагам всичко, че Меркел ще спечели отново. Германците са овце които винаги ще имат нужда от своя пастир. Бисмарк, Хитлер, а сега и Меркел

12

До 10

преди 6 години

Моли се Германия да не тръгне на война, че тогава жална им майка на враговете и. Хората се опитват по всякакъв начин да уредят всичко по мирен начин, че на европа и стигат толкова войни вече. Но глупендера Тръмп държи да разбие държавата си, защото няма никакъв шанс срещу ЕС, Русия и Китай.

11

До 10

преди 6 години

Нещо не си си хапченцата ми се стурва? Кви 25% кви 5 лева. От къде ги измисли тея 25% не те знам, но и така да е. Германците са патриоти (първо). Второ най- технологичната нация в света. Немски продукт = качество. И ако Русия им удари едно рамо както казваш... Та искам да ти кажа, че най- важното в американската външна политика в момента е да не допуска икономически съюз между Русия и Германия. Защото руските ресурси комбинирани с немската технология означава край за САЩ!

10

Анонимен

преди 6 години

тая бабушкера коя беше?!? що не си мълчи и да си гледа плетките и гостите, дето си ги покани

9

байхейс

преди 6 години

До До 325% от населението на Германия са цветнокожи ако си мислиш че от тях става армия и ако си мислиш че някой от тях е готов да се бие за Германия - лъжеш се в Германия има около 320 000 Американски окупационен корпус, така че на бабето за нула време ще му свият сърмите бабето е сербез сега щото знае че Русия няма да допусне САЩ да ги смачкат - Германия е основен пазар за Русия

8

Анонимен

преди 6 години

ВЛАСТТА НА МЕРКЕЛ В ЕС Е ПОЧТИ БЕЗГРАНИЧНА!!!НО ТУК ГОВОРИМ ЗА ВОЙНА САЩ - СЕВЕРНА КОРЕЯ!С ДВЕ ДУМИ ЗА НЕЯ РЕШАВА САМО ТРАЛЯЛЯЛЪМП!! ТОЙ Е ПЪЛНО ХАХО ТА ЩЕ ВИДИМ :D

7

До 3

преди 6 години

Нещо си в грешка моето момче. Германия може да бъде милитаризирана (ако не дай си боже се наложи) за 0 време и да издуха Европа за 24 часа.

6

Burzum

преди 6 години

Само БАЦЕ може да реши тоя проблем...ама не му се занимава....

5

За Меркел

преди 6 години

Велика и всемогъща е Меркел. Говорете каквото искате за нея, но каквото ТЯ каже това става! Точка! Със сигурност разбира по- добре от вас относно геополитика

4

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Разбира се меркелката отново се изказва в съгласие с нейните господари.Единственото решение за елимиране на организацията северна корея е именно военно.Най-добре ликвидиране на ким друс грух с дрон, насочен заряд или каквото там се намери за подходящо, за да има колко може по-малко странични жертви и да се покаже че той не е бог и светът продължава и без него.Е,не и за българските анархокомунистчета.Русия вече е подготвена.Само с китай трябва да се разберат,ама май и там е опечена работата.

3

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААТи пък какво си се разхилил?Немците,европейците произвеждат техника,а "нямали армия",я стига глупости!Съвсем разумно,мирно решение предлага Меркел.

2

ким сун

преди 6 години

Най големия политик на нашето време.Спокойна,хладнокръвна,мъдра и винаги бореща се за Европа.А това че русофилите я мразят,само показва че си върши добре работата,по германски.

1

тая па уфсъ

преди 6 години

преева Европа сега СК ще оправя. Знаем ти решенията - 10 мил. мигранти за СК и кимчо прасето ще забрави за чичо му Дони. Само ЕС трябва да налее 200 млрд. да имат за муслитата за доживотен социал.