10

сава

преди 6 години

До АнонименТова момче не е някакъв си... той е един от малкото /заедно с Мирела Демирева/, който ни представя на Световното в Лондон и стигна до финал. Тренира тук при жалки условия /според един репортаж на БНТ/, зимата в ледена... нещо като зала. Но беше усмихнат, надъхан за работа, за него беше немислимо да се оплаква от условията. Впрочем условия несравними с условията, в които се подготвят неговите съперници. Ведро, позитивно, адски трудолюбиво момче, което заслужава уважение!

9

Анонимен

преди 6 години

Включвам се да обясня.Талантът е природно качество. Друг е въпросът как се развива тази даденост.Талантлив учен е този, който се развива и умее да докаже тезата си.Талантлив лекар е този, който освен познанието, има сръчни ръце и усет към човешкия организъм.Талантлив е певецът, който гали слуха с тембъра на гласа си и техниката, която има.Талантлив е спортистът, който се е родил с дълги крака и това му дава възможност да скача по-високо, ако тренира с желание и мисъл.

8

До 6

преди 6 години

И мъжете са 12 на финала, просто 6 са преодоляли квалификационната норма!

7

До 2

преди 6 години

Когато някой действително е т.ъ.п.,това няма какда му бъде обяснено.Ти не си виновен чедо,тя природата се е подиграла с теб.Горкото.

6

Анонимен

преди 6 години

Финал за мъжете - 6 души, финал за жените - 12.

5

сминдух енд чесън

преди 6 години

До АнонименСин на мама и тати ,а те вероятно са горди с него защото очевидно не всички българи го правят.

4

До 3

преди 6 години

Що, ти можеш ли да обясниш какво е талантлив учен?

3

до 1

преди 6 години

Има талантливи учени, лекари, хирурзи.Би ли обяснил какво точно е талантлив спортист.

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък кльочо кой е ?

1

сава

преди 6 години

Тихомир и Мирела са талантливи и борбени спортисти. Има много да се радваме и да се гордеем с тях. Стискам палци за вас и ви желая да сте здрави, да сте в най-добрата си форма на финалите и да постигнете страхотни резултати!