120

ДО 131

преди 6 години

До Русофоб Ако Северна Корея удари САЩ няма кой да беснее .

119

Анонимен

преди 6 години

До РусофилАко Тръмп удари Северна Корея, руснаците и китайците, ще побеснеят.е и кво? Ще побеснеят, ще побеснеят, па ще си седнат на зaдниците.

118

Анонимен

преди 6 години

До ЩирлицКитай гледа сеира на запада.и към Сибир гледа

117

Анонимен

преди 6 години

До муспии като се събуди - челото потно и 5лв на масичката?

116

муспи

преди 6 години

Има предложение от Синедриона и едните и другите да си изтрелят ракетите върху България. И двете страни са го приели с радост, Европа с нищо не възразява, Русия се прави че не чува. Бойко Борисоф си предлага услугите - да докарат бомбите с транспортни самолети, а той лично ще ги взриви на летището. Само Султан Ердоган мърка - иска и той да гърми.

115

Щирлиц

преди 6 години

Китай гледа сеира на запада.

114

dd

преди 6 години

До РусофилБиричед, и да има и да няма световна война, единственото което можем и трябва да направим е да си траем в страни в тъча. На война се ходи, като имаш и армия и техника...ние нямаме нищо. Който ни забие знамето това .... дали си русофил, русофоб няма да те пита никой

113

Анонимен

преди 6 години

Няма такова нещо като братски руски народ.Нито тях ги е грижа за нас ,нито нас ни дреме за тях.Руснаците са се отвърдили като наш враг и колкото по-далеч сме от тях толкова по-добре ще се развива България !

112

Анонимен

преди 6 години

САМО СЕ ЧУДЯ БЪЛГАРИ ЛИ СА ТИЯ ДЕТО ПЛЮВАТ ПО БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД.

111

111

преди 6 години

До 116 ;Пии си хапчетата ненормалник.Никой българин няма да мине на страната на Русия ! Тази държава ни е враг от който си патим и до ден днешен.Държава която два пъти ни обявява война за последните 100 години и убива една камара народ ! Ние сме на страната на белите държави и в частност Запада !

110

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е Северна Корея да не бъде закачана.Все пак светът трябва да има една такава чиста комунистическа държава, за да е ясно що е това комунизъм. Куба и Венесуела не са добър пример.Само се питам - Защо другарят Ким Чен Ун е единственият дебел севернокореец?

109

Анонимен

преди 6 години

До РусофилЩе бъдем на страната на КНДР, успокой се сега, пий си хаповете и си лягай.

108

Русофил

преди 6 години

Третата световна я пишете почти започнала. Въпросът е къде ще бъде България в подобна ситуация. Българин не би вдигнал ръка срещу руснак, а и президента Радев не би позволил това. Почти всички българи обичат Русия! С Русия ни свързва, историята, писмеността, религията, културните особености. С американците ни свърза НИЩОТО! В България живеят и стотици хиляди руснаци. Казано накратко, България ше премине на страната на Русия след най-много седмица време от началото на евентуален световен конфликт

107

Русофил

преди 6 години

Ако Тръмп удари Северна Корея, руснаците и китайците, ще побеснеят. Не говоря толкова за правителствата, колкото за обикновените граждани. Макар, че Путин също ще се ядоса. И тогава, ще стане мазало. Ще ви кажа нещо: преди политиката на САЩ беше умерена. Сега обаче си имат за президент човек с крайни възгледи, който по-скоро изглежда луд в очите на света, дори в очите на Европа.

106

до proroka Oleg

преди 6 години

Едва ли!Китайците дори в този случай нямаше да го позволят!А, и не само те, никой от съседите на корейците не изгаря от желание да види двете Кореи обединени под американско влияние - нито Китай, нито РФ, нито Япония, та дори и Щатите, ако корейците им бият дузпата!Обединена Корея ще се превърне в твърде сериозен икономически гигант и конкурент на всички държави в региона, най-вече на Китай и Япония, та и на САЩ в някои отраслиИ единствено РФ би могла да извлече някаква икономичска полза.

105

proroka Oleg

преди 6 години

ако Ким нямаше ядрено оръжие досега краварите да са го нападнали за да донесат ДЕМОКРАЦИЯТА - хахахха

104

Анонимен

преди 6 години

Game over! Хахаха :D

103

Анонимен

преди 6 години

Ако се включат всички азиатски и европейски ядрени държави в конфликта и се постигне над 1 милиард загинали, може всичко да започне на ново. Каква средна класа? То това понятие отдавна изчезна. Местата където хората имат по-големи доходи, то жилищата, образованието и други неща са по-скъпи и пак понятието средна класа е размито. Лесно е да се птгодиш към скотски живот, нали?

102

Анонимен

преди 6 години

от трета световна ще спечелят точно богатите, а ще загубят- най-много средната класа и след това най-бедните! Каква трета световна

101

Тръмп Велики

преди 6 години

Ще сготви Прасчо преди Коледа... кой му дреме за Прасчо?!