10

...

преди 6 години

Не съм толкова впечатлен а съм ходял няколко пъти. Марината е доста под очакванията ми, може би е бил на ниво 1вата година след като са го направили. на Рецепцията ти казват едно, чичката на покрива ти казва друго ... разочарован съм. Виенското става. Верно е топличко, но пък може да обиколиш доста неща само като се разхождаш под земята. Плажа им е малък ... За хора които не са ходили и само гледат снимки е впечатляващо, за другите нищо особено.

9

M.P

преди 6 години

Да наистина е красив ,често минавам и оставам в различни хотели на Сингапур последно бях в наѝ големия за 2 нощи .страхотно и приятно ,на покрива басейн ,дискотека градина ресторант ,разполага с 2000 стаи и 9500 обслужваш персонал а от вън красиви градини и бутаническа включително .

8

Анонимен

преди 6 години

Снимка 1 е от Хонг Конг - връх Виктория, а не е от Сингапур!

7

Жо

преди 6 години

До Анонимен 6НЕ ГЛОБЯВАТ за дъвчене на дъвка, а глобяват жестоко за изплюта дъвка на улицата, защото трудно се почиства. Престъпността почти не съществува в Сингапур.

6

Анонимен

преди 6 години

Както и да го снима, не е за всеки. Отвратителен екваториален климат/темп около30гр и всеки ден вали поне веднъж следобед/ Могат да глобяват всеки с дъвка, по-рно на компютъра, не дай боже нещо повече. Който иска да потърси и да види какви наказания за какво се налагат. Феодализъм съчетан с 21век. Сещате се че при такава система и от контрабанда с дъвки може да се изкарат добри пари, а богатството е че са на най-оживения кръстопът Азия-Европа/Африка

5

4

преди 6 години

Сингапур Т,ъ.па/на.ри е 4 по

4

Анонимен

преди 6 години

кака Анка не е написала най важното защото не го знае!Сингапур *** е 4 по богатство в света.Може да проверите.Защо?Сингапур не е социална държава.Опитали са и са се отказали.Проверете.Просто там всички са навахо,като"нашето" от махалата и просто няма как!Изпразнили са хазната веднъж с помощите и са се отказали.Сега са азиатски тигър.

3

ЦИНГАПУР

преди 6 години

НЕМА НАЧИН ХАХАХА

2

Един от Северозапада

преди 6 години

Забележете как изглеждат небостъргачите им от високо! Типично за противоземетръсно строителство, нищо общо с това, в Америка.

1

me

преди 6 години

много правилно 1 странното е също че в този град не се виждат стари хора ??