93

боико

преди 6 години

те са стрелят за парко място,вие палатките тара6ите

92

туристи в Столипинов

преди 6 години

Скоро един чужденец беше написал статия за това, как *** в Столипиново си изхвърлят *** директно от прозорци и балкони на улицата и го беше илюстрирал със снимка!? Ужас - сметище в културната столица на Европа - ама министърката мълчи като Антон.... Защо!? Това ли е "допустимото" лице на туристическа България, в която *** завземат държавни и частни имоти всеки ден, ползват незаконно ВСИЧКО, ние им плащаме сметките и фалшивите инвалидни пенсии, а ВИЕ МАЙ НИ ДИСКРИМИНИРАТЕ ?

91

Анонимен

преди 6 години

Това не е нашата българия, това не са нашите управляващи, те не са "наши", те са платени марионетки и работят срещу интереса на България и българите. Ние ги допуснахме да ни яхнат.

90

аз

преди 6 години

Другарите пак са си повярвали.А аз не мога да разбера защо ходите на нашето моренце-в Гърция не правят нощни проверки и разни министърки не се държат като фелдфебели.

89

nekoj

преди 6 години

Наскоро хванаха един гард от НСО че карал под 'въздействие' на 'разни вещества'. Дали да не направят една среднощна проверка в НСО? А може и в някои министерства - пресен ми е спомена от един министър със 'светнал поглед'...А иначе - да, както споменават хора тук - нека да сравнят колко акта са написани на 'ползващи неправомерно ток и вода' от някои по специфични райони и каква е била реакцията на 'органите'...

88

българите са дискрим

преди 6 години

В момента, в който проверяват свободно плажуващи и ги обвиняват в незаконо ползване на ток и вода, *** гета в България "точат" здраво ток и вода, а докато полицията е заета с подобни акции, *** всеки ден ограбват, изнасилват, убиват и пребиват беззащитни старци и младежи по градове и села.... Самият факт, че енергоразпределителните дружества искат тежки присъди и огромни глоби, а управляващите се правят че не ги чуват е май доста показателен? време е българи да сезират за дискримин

87

до малеева

преди 6 години

не може да има репресия върху граждани, които интелигентно отстояват правата си и същевременно да няма кой да санкционира олигархията...................може,може. даже се случва всеки ден.

86

Анонимен

преди 6 години

Не съм сигурен дали случаен човек може да си опъне палатката там. А може и да има и места за случайни хора по настрани

85

Боко Тиквунделов

преди 6 години

Ей олаан бе. Со кротце со благо и со малко кютек ше умекнете.

84

Ганчо

преди 6 години

Ало плажуващите. Не разбирате ли , че пречите да започнат да копат, ще правят сушилня за седжуци. Как не Ви е срам да спъвате работата. Мокър суджук не се яде, след това се получават киселини. Вие ще се печете. Печете се на асфалта в Слънчака и по- интересно е. Много сте нахални. Измитайте се от там че започва строежа.

83

Men

преди 6 години

До КрасиМоже спокойно да идеш и да провериш. Събират си *** и го носят до контейнерите преди лайнозенец. Не само че не оставяме *** но чистим плажа от *** които носят отседналите гъзари в лайнозенец.

82

Патриот

преди 6 години

Време е за Оставка номер 3

81

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам си наистина един слънчев ден ПРОБЛЕМА на тази Държава да бъде кои къде си е опънал палатката....

80

Краси

преди 6 години

И къде си хвърлят отпадъците и бутилките къмпингуващите?И 100% са усрали района!В Гърция не може, но в *** може.

79

Анонимен

преди 6 години

Без заповед и без причина,не могат да тършуват в личните вещи на хората,това е злоупотреба с власт и терор,нито да им нахлуват в частните имоти.

78

Анонимен

преди 6 години

Прекаляватееееее,не се ли усещате?!Събудете се!Ще загубите властта с такъв фашистки начин на управление и мачкане на бизнеса и хората!

77

Мони

преди 6 години

Защо пък в "Корал" а не в Слънчев бряг!? Да не "настъпят"някоя мутра сигурно или депутатски интерес.

76

Анонимен

преди 6 години

Do 75, ami pushete si, no tova si ostava nezakonno

75

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМършо червена, мълчи и отивай в Сибир.

74

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "наркомански къмпинг"? Хората ще си пушат трева, а вие сте никакви да им се бъркате