196

Анонимен

преди 6 години

Ако се случи това с моето дете, ще вляза в домовете им и ще ги коля докато спят пра цялата ***!

195

Анонимен

преди 6 години

"Какво ще последва като реакция от властите, предстои да разберем." -- реакцията я знаем: никаква.

194

избирател

преди 6 години

Справянето с "ромите"не би било трудно,стига да има достъчно МЪЖЕ!!!Друг е въпроса има ли ги?!Според мен не!!!

193

Анонимен

преди 6 години

Ако сме копие на Титовата Югославия сещате се какво следва

192

Дежа ву

преди 6 години

Мислете по-глобално за цялата поредица от подобни събитияВидин Катуница и т.н до сегаНе нов Асеновград...Някой планира ново Косовосеш' ли се, уважаеми народе *** заспал

191

Анонимен

преди 6 години

Тези действаха организирано и не са били предизвикани. Това е много страшно!

190

Кой

преди 6 години

Дали не е време хайдутите да възкръснат и да защитят българите ????

189

Анонимен

преди 6 години

До nkavrakovДа, така е. Ромските гласове са за ГЕРБ решаващи и затова с пръст няма да ги пипнат.Гербери са си ромите и тва е.Пък и има защо - никой преди ГЕРБ не ги е глезил толкова.

188

Жибор

преди 6 години

Насилието е провокирано от Русия,която инструктира своите служители в БСП и ДПС да насъскват ромеите срещу българското население,за да го накарат със сълзи на очи да моли руската армия да го "освободи".

187

ром

преди 6 години

Странно, каква е причината предизвикала подобна агресия.В малките градчета и села почти всички се познават и понякога обидите или просто на пръв поглед безобидни причини могат да тлеяят дълго под повърноста и е достатъчна една искра за да възпламени тлеещият конфликт.Любопитно е защо няма поне една патрулка, която да обикаля селото.О, да сеттих се - липса на финансиране - универсално оправдание!псВ никакъв случай не оправдавам подобно жестоко насилие от видеото.

186

khgigiu

преди 6 години

Турците това турците онова. Все турците са ви виновни за нещо! След десетина години ей тия *** ще ви разкажат играта.

185

защо

преди 6 години

Не съм чул сам ром да налита на бой, виж изнасилването е самотно занимание.Тези само в група са смели...

184

горгоната

преди 6 години

До До ТОниЕ, хайде стига с тези бабички! Тя турската бабичка се дигнала от Бурса, за да дойде да гласува тука, да прецака моя глас. Но аз живея в БГ, а тя от 50 години в Турция и ще ми решава съдбата- на мен и на децата ми!! Айде холан както се казва! По този въпрос Валерко беше прав-и аз да бях и аз щях да я изгоня! Като е толкова немощна да си седи в Тюркийе, но идва да гласува за Местаня и Доганя, нали!

183

горгона медуза

преди 6 години

До АнонименДа, например закона за секс с малолетни- има ли някой осъден за това, че е правил секс с малолетна!? Аз поне не знам за такъв осъден. Това означава, че прокуратурата не си върши работата включително главния прокурор! Разплождащият се безконтролно етнос е оставен на произвола да асимилира основното население. Ако се спазваше този закон, нямаше да е така!

182

гражданин

преди 6 години

Къде е Валери Симеонов кво чака да заминава на място да ги интегрира .Действието се разиграва в района на НАТУРА 2000без това всички са в Балчик Каварна Шабла иДуранкулак вместо да плажуват и Ваканцуват да свършат едно полезно дело .

181

Анонимен

преди 6 години

Турците са виновни! За 500 годишно робство ни направиха роби.

180

hm

преди 6 години

Ami taka shte e dokato se chakat "oniq maskiranite", a ne se vdigame "nie maskiranite"

179

Дарвин философ

преди 6 години

Нещо много нагласено....двете момчета са мъже и то доста яки и дори не стават когато срещу тях идват група нежени роми ...Или бягаш или ставаш с вдигнат гард....Освен ако не ги знаеш тия дето идват...публикациите във фейса почват още от линейката...Май на есен ще има избори...

178

негласуващ

преди 6 години

До oppsНищо няма да се почне!Всичките ни пишман политици,като видят че вече няма гювеч,ще си вдигнат чукалата по чужбината,а вие ще се чудите за кой да гласувате,щото мераклии без далавера няма да има!Изобщо,чакаш ли друг да те спасява,спукана ти е работата!

177

Анонимен

преди 6 години

До жекоО-о-о-о, договедиха се някои, каква е целта на занятието!Ще свикнете, щото са ви напипали слабите ангели и общонародното качество - да се присмеем на тоя дето бият сега и не мислите, че вие сте следващите.Типичното поведение на сбирщина "самоубийци".