78

Анонимен

преди 6 години

тоя бай симо лъже като дърта кюмюрка

77

според миризмата

преди 6 години

dwama policai s aubili Божилов подава човека на снимката по пипания от него пистолет.Да с е провери откога терористи от МВР следят Божилов .Имали нагло престъпни актове написани срещу убития нагло Важен човек

76

Анонимен

преди 6 години

Не дава вид на особено уравновесен психически. Трябва веднага да му се отнемат всички оръжия.

75

Киро Кюмюря

преди 6 години

да върви в специализирано заведение, и за къф *** има разрешително за пищов, след като и за неспециалист е видно, че е куку?

74

Анонимен

преди 6 години

Кражбата на този завод беше много обсъждана, всичко беше налично в нета.Там се вижда подписа на Радев

73

Кога

преди 6 години

бе, форумни ш.орошоидчета, и кой ви даде да разгледате документите за продажбата на завода, та даже видяхте там подписа на ген. Радев?

72

Анонимен

преди 6 години

бил много далече,ама пръв пристигнал...бивш военен,а не знае,че оръжие на местопрестъпление не се пипа. ама нали е свикнал да взема...едно време кой знае колко народ е изпушкал на браздата - за едната отпуска и някоя парична наградица.

71

Теньо

преди 6 години

До АнонименЕдно време в милицията такива като теб ги смилах от бой у мазето !

70

Безчестие

преди 6 години

Умилително наречия "бай Симо", е пример за безчестие от времето на социализма. Този убиец има наглостта да се изкарва жертва, та даже заплашва със самоубийство, за да прехвърли собствената си вина върху другите. За съжаление е пълно с изкукали бивши военни, които са свикнали на незаслужени привилегии и се държат неадекватно, за да смъкнат откъде каквото могат. За укриване на доказателствения материал трябва да си понесе наказанието, независимо дали онзи се е самоубил или не.

69

Ф.М. Достоевски

преди 6 години

Не, така няма да стане....Заврете му едно нажежено железо в дъртия *** и ще разкаже истината.Тоя дърт б0клук се прави на хитър и заблуждава хората.

68

До 74

преди 6 години

Ами Костов продаде/ подари Мариците на американски фирми, но не е бил техен шеф...Така че Радев подписва без да е пряк директор на завода.И така стана Президент, с кражби. Също както е искал *** Симо ;)

67

Анонимен

преди 6 години

Радев наистина е сложил подпис под продажбата на Авиозавода.Така го открадват на две части.Сега Държавата трябваше да го откупи обратно, а държавата сме ние, значи народа плаща сметката за кражбите. В случая на Радев.

66

Анонимен

преди 6 години

Радев, като шеф, генерал и командир на бойната ни авиация е сложил подписа си за продажба на този завод, без негов подпис не става, никой не казва че е бил шеф на самия завод, човека ти го е написал бе червен маккак.Радев е участник в кражбата на завода и сега му връщат услугата като го издигнаха за кандидат Президент. Да не мислиш че случайно го избраха?Никой не го знаеше дотогава...

65

до 70

преди 6 години

Кога бе, куха лейко, Радев е бил шев на въпросния завод? Ти що не се прегледаш, а?

64

Охранителят-София

преди 6 години

Нещо не ми се връзват казаните намерения от изпечен бивш граничар,па макар и на тези години! Войникът си остава войник до края на живота си! Бай Симо лъже!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Симо е велик убиец-граничар!Крадец и измамник, когото съдбата и закона ще накажат за комунистическият му манталитет да напредва чрез лъжи и кражби!

62

Подкрепям, вярно е!

преди 6 години

"да предадял оръжието на някой негов приятел "за да блеснел" и да го пивишат а на него да му дадат 7-8 заплати... типичните комунистически тъпизми и малoyмно мислене"Наследството на бай Тодор Правешки

61

Анонимен

преди 6 години

Авиозавода не е разпарчетосан, а беше продаден на два пъти при правителствата на БСП и Сакса, с подписа на Румен Радев, той му беше шеф тогава.Правителството на Борисов плати за да си върнем завода и Държавата да не плаща милиони за авиоремонти в чужбина.

60

Анонимен

преди 6 години

Бай Симо колко да е ***,да е ***, да е ***,колко да е ***?Да прибереш пистолет от място на престъпление?

59

Анонимен

преди 6 години

да предадял оръжието на някой негов приятел "за да блеснел" и да го пивишат а на него да му дадат 7-8 заплати... типичните комунистически тъпизми и малoyмно мислене