26

Анонимен

преди 6 години

Точен коментар за войната.САЩ направиха цветните революции=прверат и после хаос.Турция гонеше своите геополитически интереси и подпомагаше Ислямска дъжава(освен,че и печелеше от нефта)Геополитиката на САЩ=милиони жерти

25

До 33

преди 6 години

Хора Като теб свикнали да "ядъд" само американски бургери , всичко друго не им хвресва.

24

Анонимен

преди 6 години

До 30Изнесе се защото света не свършва с държавната граница както беше преди 89-а. Тогава ти трябваха изходни визи които можеше да не получиш по милиони причини. Знам понеже 4 пъти ни беше отказана такава!Живеем във свят където всеки е свободен да избира къде да живее, работи и гледа семейство!

23

Анонимен

преди 6 години

v Siria- svetovnata voinav BeGegetia- svetowna tikwa

22

Анонимен

преди 6 години

Тази телевизия започна да се превръща в острието на руската хибридна война срещу България, ЕС и НАТО. Сайта все още се държи, но с чадъра, който разпъва над *** и женицата му дава сериозна заявка да стане част от русофолската медийна клоака.

21

Анонимен

преди 6 години

"Коя цивилизация...защо половин българия се изнесе от цивилизацията?"То се изнесе ама да напъва хашиш, да покаже колко е цивилизован и другаде!

20

Анонимен

преди 6 години

"Напъват потурнаците с лъжи, но няма публика. "Напъвате с 18 тона хашиш, показвате и доказвате всеки ден, колко сте цивилизовани...Не се напъвай всеки знае за цивилизацията на европееца!

19

Анонимен

преди 6 години

Коя цивилизация бе, тази с ало и зъбките ли?Или тази 80 лв за празни столове?Или тази патриото-трафиканто ли?Или полицайо-трафиканто?Коя цивилизация...защо половин българия се изнесе от цивилизацията?

18

Анонимен

преди 6 години

Напъват потурнаците с лъжи, но няма публика. Опитайте в диарбекира си. Тук остава България, а вие винаги ще сте презряни кучета, които ще лаят зад оградата на цивилизацията. Цивилизацията започва там, където свършва дивашка турция. Толкова по въпроса.

17

до 7

преди 6 години

Ще ми видиш дедовия.

16

Анонимен

преди 6 години

Антисоросоида гледа ама не вижда! Великите бълхарски АНАЛизи...Не се учудвам за хала им! Заслужават си съдбата!

15

До Антисоросоид

преди 6 години

"Относно трафика я кажи от къде преминаваха бойците на ИДИЛ на път за Сирия? "Еми преди Турската граница минават от сумати траници, предпоследната е българия! Сигурно с този акъл и ти утре други ден ще дадеш ченето:-) :-) :-) :-) :-) :-) Като виц си:-) :-) :-) :-)

14

Анонимен

преди 6 години

Бг АНАЛизатор...с великитеси АНАЛизи...Оправят света, ама себе си не могат да пооправят! Смешни сте!

13

Анонимен

преди 6 години

Най-много умуват българските "***"изатори...само дето не могат да анализират изнасящата и изчезващата си нация...

12

До Антисоросоид

преди 6 години

А трафикантите и корумпираните от вашето племе, поне не го отричаш:-) :-) :-) Зависи от къде са идвали:-) :-) :-) виж оня британец, преди Турция е минал през българия:-) :-) :-) :-Оти да не им помагаме:-) :-) :-) :-) :-) ние да не сме длъжни да ги храним...шефката ти баба Цоцолана да беше послушала Ердоган за безопасната зона в Сирия...:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) бълхарски комплекси:-) :-) :-) :-) :-)

11

Анонимен

преди 6 години

"Това е типично за вашия ромо-турски етнос да си поставя златни протези. Както и да ,,бере" царевица, тухли, каквото дойде. А и да организира телефонни измами."О да всички измамини пенсионери са ромо-турски етнос... И организатори на тел измами...А трафикантите полицаи и патриотки и те ли са от този етнос...:-) :-) :-) :-) *** *** :-) :-) :-) :-) изчезваш...

10

До Антисоросоид

преди 6 години

Остави ти сега, Ердоган, Султаните и Ататюрк...Я кажи днес твоя етнически дядо ли си даде златните зъби на апашито!Защото нашите Султани, Ататюрк и Ердгона са гледали и гледат народните и държавните интереси! Виж днес и един руснак е заловен, миналата седмица британец, още по миналата немец и американец!!!! Които всички от ИД или ПКК или PYD :-) :-) :-) :-) :-) :-)

9

Анонимен

преди 6 години

"така че населението в България ще се запази горе-долу еднородно за разлика от Турция. "Кое население бе...Ааааа тези, които си дават дори и златните зъби на апашитата:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

8

Анонимен

преди 6 години

"Време е за кюрдска автономия!"На ромите няма да се наложи да искат автономия...

7

СатаНАТО™

преди 6 години

Напрежението и хаоса ги създаде ***.Точка.