5

Анонимен

преди 6 години

Ето тези туристи трябва да привлечем. От един милиард човека можеш да си направиш страхотен пазар.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо това правителство не прави нищо като хората?! Какви китайски туристи бе, само те ни липсват, милиард и половина са, само един милион да дойдат със самолета и сме загинали. За какво са ви?! Содом и Гомор навсякъде, откъдето минат, няма отърване от тях никога повече, настаняват се, изкупуват и започват-китайски ресторанти, магазини, улици, градове.... Където се е настанил Чайна таун никой друг не вирее.

3

Анонимен

преди 6 години

Пишете без да сте виждали или били с китайски туристи. Това са едни изключитено мръсни същества, след които доста ще трябва да чистите и измирисвате. И са адски нагли. А ако си мислите, че се интересуват от историята на страните, в които са били, е добре да се върнете в първи клас. Това са туристи, които пътуват без да научат нищо от там, от където са минали. Забогатяли селяни със съпътстващия манталитет.

2

Анонимен

преди 6 години

В това наистина има огромен потенциал. Дано нашите властимащи го осъзнаят. Китайците не ги интересува да ходят на слънчака, а историята на страната, т.е. ще се насочат към вътрешноста и там хората ще намажат покрай тях. А имаме какво да им покажем, така че дерзайте!!!

1

хм

преди 6 години

20 хиляди-нищо работа..едно китайско село