102

msc

преди 6 години

До Анонимен ''Всички други народи да събереш -няма толкова избити''....Значи руснаците са избили няколко милиарда души!!??.Бързо започвайте някакво като за начало медикаментозно лечение.

101

Анонимен

преди 6 години

АНТИРУСКА ЛИНИЯ ЗА ОТБРАНА ОТ КОГО??? КАЗАХСТАН Е ВЪВ СТРАТЕГИЧЕСКИ СЪЮЗ СЪС РУСИЯ. ВСЕ ЕДНО ПЕНТАГОНА ДА ГРАДИ АНТИБРИТАНСКА ЛИНИЯ ЗА ОТБРАНА В ШОТЛАНДИЯ.

100

sv

преди 6 години

Дръж приятелите близо,а враговете по-близо!

99

Анонимен

преди 6 години

САЩ поне ощастливиха Украйна, та сега искат да съсипат и Казахстан. На изток, обаче хората са по-мъдри, а и липсата на евреи от фалшивата и продажна порода Ешкенази ще им осуети плановете.

98

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ във Вашинктон ще бъде скоро руската армия, както вървят нещата, а в Лондон и Париж ще се пише на кирилица. Не лошо да взимат частни уроци от сега, за да не им се стори рязка промяната с навлизането на руския език.

97

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА знаеш ли, че по времето на Наполеон съюзник на *** е била Великобритания?И Наполеон си е тръгнал от Москва, за да се оправя с англичаните.***.

96

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕМ, ЧЕ ГЕРМАНЦИ И ФРАНЦУЗИ СА ВЛЕЗЛИ В РУСИЯ. ЗНАЕМ И КАК СА ИЗЛЕЗЛИ. ЗНАЕМ, ЧЕ РУСКАТА АРМИЯ Е БИЛА И В ПАРИЖ, И В БЕРЛИН.

95

Анонимен

преди 6 години

САЩ - ДЪРЖАВА НА УБИЙЦИ.ВСИЧКИ АМЕРИКСАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ, ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ СА УБИЙЦИ.

94

до 101

преди 6 години

"...ЦИВИЛИЗОВАНА И БОГАТА СТРАНА В СВЕТА КОЯТО ДА Е С ТЯХ!!!" - а бе, пич! Цивилизованите ти и особено богати страни са такива, защото са колониалисти - т.е. грабители и безмилостни варвари - смукачи на чужди ресурси!!!

93

Анонимен

преди 6 години

АБЕ МИШОК,НЕ АМЕРИКАНЦИТЕ А РУСНАЦИТЕ СА ТЕЗИ С ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА!!!ЧЕТИ ТАЗИ ИСТОРИЯ!!!А ЗА ТОВА ПАК КОЛКО СА ИЗБИЛИ РУСНАЦИТЕ ВСИЧКИ ДРУГИ НАРОДИ ДА ГИ СЪБЕРЕШ НЯМА ДА ИМА ТОЛКОВА ИЗБИТИ!

92

Анонимен

преди 6 години

Колко са мал руснаците съдете по факта че НЯМА НИТО ЕДНА ЦИВИЛИЗОВАНА И БОГАТА СТРАНА В СВЕТА КОЯТО ДА Е С ТЯХ!!!

91

...

преди 6 години

До СатаНАТОДо колкото знам си го взеха летището и без тяхно разрешение и птичка не можеше да кацен там пък ако ще и да се казва еърфорс уан. След като не им дадохме решението за няма и час СФОР стана на КФОР и вече колиха и бесеха.... тактически ход който матира всички с пешката.Българофил съм но се уча от най-добрите без значение от страната им!

90

*/*

преди 6 години

Наврян?Миша дупка?У бре де бре курорте."Знам 100 начина да изкарам мечката от бърлогата и нито един да я върна обратно"...Бисмарк.Дано има кой да чете историята.

89

Така е

преди 6 години

Руснаците са отритнати от всички свои съюзници.Сергей Лавров изблик на откровенност:.Целия свят е против Русия..Да си направят изводите.

88

Гуантанамо

преди 6 години

Казахстанците могат да научат само хубави неща от американските си братя по оръжие. Например, как се правят концлагери, като в Гуантанамо, как се измъчват затворници, като в иракския затвор Абу Граиб, как се извършват масови убийства на цивилни, като в Хирошима и Нагазаки, или как се извършват военни престъпления, като във Виетнам.

87

СатаНАТО™

преди 6 години

Руските "сини каски", които са се подписали и заклели да бъдат безпристрастни, изведнъж се сещат, че летището на Прищина е много удобно за дочакване на десанта от *** и се дигат и го окупират. Цял свят им гледа резила и позора, все едно вълк да пази стадо. Имаше едно време такава приказка. Седяха един ден там като бити Г-зове и нищо не дочакаха - оказа се, че трябвало първо да искат разрешение от Болгария.

86

Анонимен

преди 6 години

До верно СатаНАТОПо мpъcно, лукаво, жестоко и извратено племе от руснаците няма.

85

Анонимен

преди 6 години

Антируска линия на отбрана мигат да измислят единствено *** като Рогозин или руски пропагандисти като този *** итик.

84

ДОН ТЕОДОРО ДИАДОРАС

преди 6 години

КАЗАХИТЕ СА НАЙ-БЛИЗКИ НА МОСКАЛИТЕ..ТЕ СА МЕШАНИ МОНГОЛЦИ И АРАБИ + 5 МИЛИОНА РУСКИ СКЛАВЯНИ...ОБЩО СА 17 МИЛИОНА И 200 000...12 МИЛИОНА СА КАЗАХИ = ОЙРАТИ И ДЖУНГАРИ..5 МИЛИОНА СА РУСКИТЕ СКЛАВЯНИ.

83

Калеко Алеко

преди 6 години

До ХА-ХА-ХАААА ... Картината която рисуваш е доста апокалиптична, но едва ли ще се случи. Това че Кимчо не си пие хапчетата и се прави на Велик Лидер, както и санкциите наложени на товарищ путин, едва ли ще повод за войни с Азия. В случая с Грухчо, по-застрашена е Япония, защото не се знае ракетите му изстреляни към САЩ, докъде ще стигнат и къде ще паднат. Китай като икономически колос е свързан повече със САЩ отколкото с раССия, а Индия е бивша английска колония, чиито специалисти работят в САЩ