10

Анонимен

преди 6 години

Диваците най-накрая си намериха повод да доизсекат Борисовата градина и малкото останала зеленина в София. Градът никога не е бил по-мръсен, задушлив и в по-жалък вид. Не ви ли е срам, гадни мутанти!? Дърсетата са необходими на града така, както белите дробове - на човека! Отврат!

9

найлон

преди 6 години

приятел, изпуснал си развръзката в сагата асфалт срещу павета, последно гледах едни снимки в нета, предпочели са найлон :)

8

Анонимен

преди 6 години

Страхотна поредна безсмислена новина за столицата. Да не забравите да напишете, че са излязли и улиците да мият. Какво стана с планетарният спор каква настилка...павета, или асфалт да сложат на незнам си коя улица. Че занимаваха целият свят с последното.

7

луди

преди 6 години

Тя обясни трудната поддръжка на парковете с това, че в София има десетки декари паркове, непрекъснато се садят и нови дървета, на които се отразяват климатичните промени.Данче, как пък все ви е тежко и трудно, времето лошо, ако не можеш и не знаеш как да се справиш с дърветата как да очакваме да свършиш по-сериозните задачи на общината. Как пък не чух един път кмета на Лос Анджелис, примерно, град колкото 2-3 Българии да излезе да мрънка по новините - Нямаме пари, не можем да се справим.

6

луди

преди 6 години

Вчера по телевизора дадоха резитбата на клони по бул. Христо Ботев, ако не се лъжа. Млад и объркан експерт започна интервюто съа следните думи: Столична община периодично и частично възлага манипулации, свързани с ландшафта на съолицата, на оторизирани за целта изпълнители. По-нататък спрях да слушам. Просто си отворих една бира и се опитах да разшифровам изречението, което на чист български значи: От време на време подрязваме дръвчетата. Докато някой говори за възлагане и манипулации...

5

Анонимен

преди 6 години

г-жо Данче ,покрай връзкарите и далавераджиите Трябва да назначите и образовани и можещи та да вършат работа , а то сега тъпоумното чИлгарче от къде да знае ,че дърветата се подрязват,че има различни видове, че има биологически науки-Мъкааа !

4

Анонимен

преди 6 години

Всички тополи на територията на града трябва да бъдат премахнати и на тяхно място засасени подходящи за урбанизирана среда видове.

3

f

преди 6 години

Оставка , Данче!

2

Анонимен

преди 6 години

Не достигат работници.

1

factotum

преди 6 години

Оставка другарко Фандъкова!