61

Анонимен

преди 6 години

И с вода и без вода все сте си въшкави.

60

адно роми

преди 6 години

СлънцИтУ пече водата изпарява човек не може пие, деца жаден, жена жаден, българи виновни. Слънце и големи мишки плаши вода, вода не иска дойде махала, едно малко брадва. Всеки дете пие наркоман.

59

Некъф луд

преди 6 години

Плащайте си водата и ще имате нова водопреносна мрежа.

58

Анонимен

преди 6 години

Значи аз плащам на месец по около 30 лв за 5 членно семейство, без значение дали сме в къщи или ни е нямало, при положение че имаме водомери, нови, отделно за кранове, за тръби и пломбиране. Те за 10 лв на месец искат вода като от река, да тече нонстоп.

57

Някой

преди 6 години

До Петкова69Да, много сте права! В статията наистина има много интересна информация за Цацаров и сие, но знаете ли? Нищо няма да се случи и той нищо няма да направи. Нито ще преследват нарушителите, нито пък помагачите им (кметицата и сие).

56

Петкова

преди 6 години

В тази новина има много интересна информация относно всичко, което не е наред в България. На първо време, оказва се, че кметът е нещо като агент на частни дружества за доставка на енергия и вода и договаря различни тарифи с определени специални групи, без да се води на работа в дружествата. Останалото е ясно - аз ви помагам сега, вие после на избори. А данъкоплатците да духат супата.

55

Shark

преди 6 години

Ще имате вода когато започнете да си я плащате.

54

Елена

преди 6 години

Ало,ВИК,и аз искам около 10 лв.вода на месец!

53

Хех

преди 6 години

До Анонимен64"... на кой му пука" - Не прочетохте ли статията? На КМЕТИЦАТА и пука!!! Власта създава условия за нарушаване на сума ти закони и разпоредби. Нещо повече - Активно съдейства за извършването на тези нарушения. Държава казвате??? Къде е тя? Българинът в България вече е нищoжеcтвo. Роб на мутри, бандити, олигарси, и на кого ли още не включително и на тези cъщecтва. Но както и да е - Аз вече направих изборът си, така че това вече не ме интересува.

52

А

преди 6 години

До ЕМежду впрочем, и въшките умират при тази температура...

51

Анонимен

преди 6 години

Стига сте лъгали, какви 28000 души в града, толкова никога не са били, че и с хиляди повече. Толкова са заедно с тези по селата. Кварталът е нелегално построен, нито канализация, нито строителни разрешения, нищо. Само електричество имат, и то от времето, когато компанията беше държавна. Сега няма вариант да прокарат на някого ток без нотариален акт, а те там нямат. Да си берат гайлето, като не спазват законите за закупуване на терени и строителство, на кой му пука.

50

Хех

преди 6 години

Е това е то България! Някакви си там не плащат, присъединени към мрежата незаконно, в незаконни постройки, и се оплакват (че и оставки искат) защо незаконно немогат да крадат вода. За капак на всичко кметицата обещата че "ситуацията ще бъде решена" - т. е. ще им създадат условия да крадат незаконно и да живеят в незаконни постройки и т. нт. Добре че сл. месец се махам и ще гледам кракът ми да не стъпи повече в тази "държава"!!!

49

Е

преди 6 години

За вас 180 градуса на фурна и да се отървем завинаги.

48

DO DNES BG

преди 6 години

VYV WIKIPEDIQTA ROM NE EE CHOVEK A PITIE NARICHAITE NESCHTATA S ISTINSKITE IM IMENA

47

Анонимен

преди 6 години

Ром - дестилирана алкохолна напитка, направена от остатъчните продукти на захарната тръстика меласа и тръстиков сироп, чрез процес на ферментация и дестилация.

46

Щирлиц

преди 6 години

И ако може по едно басеинче пред всяка къща...Едно такова малко,5 на 10м,да има къде да се плацикат чаветата...

45

Анонимен

преди 6 години

за тях може за нас не

44

Solar Power

преди 6 години

До Суджука:"Местен лидер разказа, че миналата година от ВиК са предложили да пуснат водата, ако се плаща всеки месец по около 10 лв., съгласили се, но вода така и не тръгнала."И аз искам така. Ако може и за тока 10лв. И данъка за имота 2-3 лв.

43

Unufri

преди 6 години

До 28: Виж в сайта на ЦИК големите ромски квартали в градовете за кой са гласували и замълчи завинаги с тези измислици, моля! Говориш пълни простотии за проверими факти. Не те ли е срам поне малко?

42

Йово

преди 6 години

Да си плащат водата и ще имат.