5

Гошо

преди 6 години

Вие се опитахте да се разберете с протестиращите, изпращайки им като начало жандармеристи, които изпопребиха протестиращите и окървавиха асфалта. Защо бе, г-да министри! Сетне се оказа, че от БАН, Зелените, НПО-та вкарали в Натура 2000 гробища, пътища, обработваеми земи, хвостохранилища, а раздавали на близки до властта и на висши магистрати почти без пари примамливи терени. Кога ще публикувате списък на облажилите се от тези терени? И кога ще се дистанцирате от Т.Белев, А.Ковачев и компания?

4

Анонимен

преди 6 години

Основният проблем на екологията около Каварна са Ветропарковете,изградени от ветро-еко-енерго-престъпниците на бандата Станишев-Борисов!Трябва да се съборят- ще падне и цената на тока! Всеки може да види,че перките се въртят дори при липса на вятър.Тарикатите ги "въртят" от тока на АЕЦ-а -плащат примерно за 4 ст/ квт, а го отчитат за произведен от тях и продават на НЕК за примерно 40 ст/квт .Разликата -в джоба на "КОЙ"! А птичките- каквото и да сееш-от десетки векове си минават или живеят там.

3

Анонимен

преди 6 години

Вижте в сайта Бивол-описано е подробно кои са олигарсите- собственици на земи

2

помнещ

преди 6 години

Какво се правят на ударени. Протестите оглавени от комунистката кмет на Каварна са заради руснаците и племенника на Т.Живков Кр.Гергов които са заграбили места по бреговата линия заедно със суджука и искат да строят пак руски селища за да може президентът/резидент Радев да каже че де юре земята е българска но де факто там се веят руски знамена значи е руска.

1

Анонимен

преди 6 години

понто-сарматските степи - с 22 кв. м площ - за това ли е цялата дандания бе? :-)