9

Анонимен

преди 6 години

Идил-мидил - Да се разбират руснаците, американците и французитe, да ги посипят с бомби, и д спестят хора със скафандри да източват нефта. Ни терористи, ни проблеми. Мир и спокойствие.

8

Анонимен

преди 6 години

Кирчо, най-големия проблем са бездарници на държавни длъжности, дрънкащи някакви заучени фрази. Докарахте всякаква *** в Европа, защото сте се на.гъзили на алчни европейски мижитурки.Виж Париж и Лондон, а не само, в какви колониални май.муна.рници са се превърнали. Същото е и с нашите ццигаани.Бай Тошо от къде реши, че тези при.мати ще са от полза на държавата?Ей затова им сърбайте попарата. И вместо митинги в Асеновград, учасниците да си намерят гладк0цево 0ръжие и сами да си решат проблема.

7

местен

преди 6 години

не се притеснявай народе, и терористите дори не са толкова ***, че да идват в тая клоа-ка Бунакостан ....

6

Анонимен

преди 6 години

Щом си ги хрантутят като държавни дейци отклонили национални богатства,материални ресурси и финанси за развитие на толкова много националности плащащи си по закони държавни данъци с надежда за правилно управление на териториите си които обитават под формата на общество очакващо разбиране по куп въпроси от права до обслужване дълг,взаимоуважение,а за нечии други пари в твърди валути за обръщение са им създали антураж от вербовчици,съгледвачи,инструктори,бойци,нападащи в спящи клетки с въоръжение.

5

****

преди 6 години

За дае спокойно в европа,първо Меркел трябва да се обеси,и второ по най бързият начин,всички новопристигнали тарам буки,да бъдат наритани да си ходят,кой от където е дошъл,да хваща пътя.

4

Анонимен

преди 6 години

Няма никакво напрежение. Разни клоуни са ги оставили да правят шоу. Да въоръжат полицаите с автомати с капсули с оцветена свинска мас. Ако искат могат и с алуминиеви соли на определени мастни киселини - ***.

3

Дедо Нъдурко

преди 6 години

И аз смятам същото, значи ставам за генерал.

2

Мислител

преди 6 години

Аз си мислех че ще ходят на море.

1

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ =турция