61

Поговорка

преди 6 години

Има една поговорка: Никога не притискай човек в ъгъла!Защото човек, който няма какво да губи е най-опасен.Защо САЩ да могат да употребяват атомни бомби над мирно население, да изселват коренното население на остров, заради ядрени опити и да няма санкции?А за С. Корея да не може?!Лошото е друго!!!САЩ са царе в създаването на инциденти. Ще стрелят по пътнически самолен на С. Корея, подводница, кораб - нещо ще направят с наемници. Така ще намерят причина да атакуват С. Корея. Това ще е краят!!

60

Анонимен

преди 6 години

Оф хайде мятайте се че ми писна.

59

Анонимен

преди 6 години

На мен по ми харесва новинаата за имамите .

58

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно вярно във връзка с долните коментари. Това заприличва на пародия. Пък и "куче, което лае не хапе". И двамата - Тръмп и Ким са на един акъл.Ако бяха заменили ТРЪМП И КИМ С ПАПАТА И ОНИЯ БУДИСТ ДО СЕГА ДА Е СВЪРШИЛА ВОЙНАТА.Или се бийте или спрете да плямпате, че ставате СМЕШНИ. Гледайте само да не вземе Путин да пръдне, щото после става страшно.

57

Анонимен

преди 6 години

Смях и шоу. Това наистина заприличва на впизод от тв сериала - сем. Симпсън. Няма да се учудя ако има война. Крайно време е някой хора да разберат, че не винаги ИМПЕРИЯТА може да бъде тяхното спасение, родина. Да не се окаже накрая , че ИМПЕРИЯТА е всъщност слаба военна сила.

56

Анонимен

преди 6 години

МАЧКАЙ, КИМ!

55

Анонимен

преди 6 години

Beliq zavoevatel e podcenen ot jultiq voin no shte yseti negovata moshtna plesnica soon

54

ХХХ

преди 6 години

Дай боже да стане ядрена война ! Населението трябва да се подмени че съвсем се изврати !

53

Анонимен

преди 6 години

58 - да , мъдър си като цяло ремарке с пуйки . Никога няма да го направят защото това би било политическо убийство , и би сринало рейтинга на САЩ още повече , ако това изобщо е възможно. Дори съюзниците на другаря Ким се чудят как да реагират , тъй като подкрепата им към него компрометира собствените им режими , а евентуална интервенция на САЩ със сигурност би била кръвопролитна и ще им даде много политически козове . Ама ти наистина ли искаше да напишеш "листчета" ?

52

Щирлиц

преди 6 години

Време е за залагания,кой ще стреля пръв! + за САЩ, - за КНДР. Нека залагането започне...сега!

51

До 57

преди 6 години

Хитър си колкото 12 малки листчета (това абсолютно сериозно)ь ама умрели.Значи ако имаше такава възможност с вероятност над 50% досега да са опитали да я осъществят на 100%

50

Анонимен

преди 6 години

всичко може да се реши само с една ракета Томахоук по най-тежкият кореец ( това е абсолютно сериозно) , което би сложило край на династията на другарите Ким

49

Недай Боже!

преди 6 години

Тези двамата ненормалници ще вземат наистина да се нападнат с ядрени бомби и ше си *** амамта!Няма ли усмирителни ризи вееее?

48

Анонимен

преди 6 години

В уса вече няма памперси...

47

Анонимен

преди 6 години

Краварите мучат. Това е добре.

46

Анонимен

преди 6 години

Пък ако се избиете взаимо най-добре...тогава светът ще процъфти.

45

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно.Краят е близо.Скоро ще захвърчат ракети във всички посоки.Нали знаете, с белият чаршав и БАВНО (за да не ви вземат за крадци) към ГРОБИЩАТА.Водете и чаветата с вас.......

44

ааа

преди 6 години

Всичко е една пропаганда кой е бил по-добър кой е бил лош, не разбрахте ли че няма добри или лоши, а такива които гледат да управляват света.

43

Анонимен

преди 6 години

Путлерагите обиждат яко, значи света върви на добре, тоест хипофизното джудже от Кремъл и тлъстичкия Ким са зле.

42

Анонимен

преди 6 години

45, Да, направо ще се засипят с ядрени ракети..***. Хирошима отдавна е в историята, а това е черно петно за американците. Мислиш ли че искат да повторят това? Щото оня Ким Чен само се заканва и даже да изпрати ядрена глава на оня остров, американеца няма да му отговори с ядрено бойно оръжие, а просто ще го засипи с обикновени ракети