13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - А барута и фоерверките КОЙ е измислил? А компаса? А хартията и книгопечатането? А порцелана? А коприната....и т.н и т.н...Да-а. И както остроумно е отбелязаал един автор: Да се чуди човек, как китайците, измислили всичко това, са избрали да се хранят с помощта на куки за плетене!

12

Анонимен

преди 6 години

наш'те майстори на занаята до Виетнам ли стигнаха вече?! Вярно, не сме доста на запад от Витетнам!

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Абе, ама гледам нещо не ви увира главата....ВИЕ ЗА КАКВИ СЕ СМЯТАТЕ БЕ? Много "умни и красиви"??? А виетнамчетата и другите от Азия са прости??? Абе, вижда се че или не сте ходили на училище, или не тези учебници сте чели!!! Абе да ви е известно на колко хиляди години е Китай? А Авицена да ви е известно че не е нито "британец", нито някакъв еуропеец??? А барута и фоерверките КОЙ е измислил? А компаса? А хартията и книгопечатането? А порцелана? А коприната....и т.н и т.н...

10

Петран

преди 6 години

Има , има. Лично съм виждал подобни "артисти". Карат с по 2-3-5 $ на ден , с месеци се мотаят из региона , често на автостоп или пеш , некъпани , мърляви , напушени. Понякога изглеждат много по-изпаднали от местните.Абе избягали са от системата , разбирай не искат да осъзнаят , че в тоя живот се налага и да се работи :)))

9

Анонимен

преди 6 години

"Те свирят, пеят, изпълняват магически номера или както при последния случай медитират, отбеляза той."Това не е просия, това са улични изпълнители. Има ги иткакто има градове. Вместо да арестувате хора, искайте такси и регулийте дейността им, както правят навсякъде в нормалните страни.А западни просяци във Виетнам звучи, като албански учени на кенийска астрофизипна конференция.

8

Анонимен

преди 6 години

До Невен 8Ха-ха-ха....е, искаш да кажеш, че "уличните артисти" не са просяци!!А какви са?Че тя и мадонна-та си е просякиня...за какво ходи да пее по площади и зали? Само мащабите са по-големи, иначе си е все същата просия.Не ходиш на "концерт" безплатно, нали!? Ама гледам, нещо се обиждате, като ви наричат по-изпаднали от виетнамчетата! Свиквайте "еуропейчета"...Абе, сами си знаете кармата....България в какъвто и съюз да е влезла.....Какво рипате, после и репарации ще плащаме....за пореден път!

7

Невен

преди 6 години

Не пишете глупости. Първо, става ясно, че във Виетнам на уличните артисти им казват просяци, така че мога да повярвам, че там ходят и работят западни улични артисти примерно. Ама някой да ми каже, че някой западноевропеец, получаващ 500-600 евро социални ще отиде да проси във Виетнам, където е супер евтино е смехория. Трето, вижте и ръчичките на псевдо западнячката. Такъв кафяв цвят трудно се докарва :).

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонименабсолютно си прав! това е заради Хамериканците, които блъскат в Европа *** от Близкия и далечен изток, а същевременно правят фантастичен бизнес с бившия си смъртен враг Виетнам за над 16 милиарда долара само за миналата година:Римляните са го казали: Няма вечни приятели и врагове, има вечни интереси!

5

славянин

преди 6 години

Ха сега де, западняците не бяха ли ''благоденстващи божества''!?

4

Анонимен

преди 6 години

До Петран 4Да бе да.....как пък не....Можеш и в къщи да си седиш и пак да "отричаш системата", няма нужда да се тътреш на десетки хиляди километри за да забележиш ЗАЛЕЗА НА ЗАПАДА! Всъщност какво искате, това е кръговратът на живота....всяка система си има изгрев, възход, развитие и залез! Западната цъфтеше и процъфтяваше когато ограбваше и мачкаше именно този богат ИЗТОК, когато керваните вървяха на запад...Да ама всяко робство си има край! А сега да ви видим за ЧИЯ СМЕТКА ще се развивате????

3

Петран

преди 6 години

Стига глупости. Точно тия отричащи системата и тръгнали да търсят просветление западни *** може да срещнете из Тайланд , Камбоджа ,Виетнам или дори Индия да просят.

2

Анонимен

преди 6 години

"Западналите еуропейци" просят във Виетнам!!!!!!!!!!!!!!!!!! Алоууууууууууууууууу, еуропката.......кво стана бе????????????? Вай, вай, вай...............и ние се бухнахме в последния вагон на тази пропадаща еуропка..............вай, вай, вай........до къде се докарахме!!!!!!!!!??????????????? Да просим във Виетнам......а някой да си спомня как виетнамчетата работеха у нас, а ние ги гледахме снизходително!!! Мдааааа....спиралата на времето.....

1

Анонимен

преди 6 години

Ако няма балъци да им дават пари няма да имаи просяци,не само във Виетнам но и навсякъде по света.