21

Дано, дано

преди 6 години

Името на професията е сбъркано, дано поне името на специалиста да е вярно.

20

бояна

преди 6 години

". Това каза ландшавтният архитект Симеон Недев" ЛАНДШАФТ, драга ми журналистке

19

Анонимен

преди 6 години

Не ги закачайте по Общините, - хората са на работа, не им пречете да пушат и да си спазват приемното време.

18

куката

преди 6 години

Липса на отговорност! 90% от работещите в общините са с връзки и рода на *** и Пульо! Еле па на тези места дето може да се налагат глоби и санкции! Краде се на поразия и като стане гаф Картофелия хуква по телевизиите и започва да се сополиви!

17

Анонимен

преди 6 години

На въпроса в заглавието - "Липса на отговорност или природа?"Подавам сигнал в една от столичните общини за проблематично дърво.(искам само оглед от специалист). Там ми казват:1. Съберете подписка от живущите в блока, дали са съгласни да се отсече. 2. Платете такса от 36 лв. в Общината. Парите веднага ще се платят, става дума да дойде еко-специалист и да огледа и да се вземе решение дали дървото е опасно или не. Е не, и не, и не. Писна ми.Това е отговора ми към въпроса в заглавието.

16

Анонимен

преди 6 години

Защото "родения да се удави, няма да го обесят".

15

Анонимен

преди 6 години

Елементарно е.

14

Анонимен

преди 6 години

Липса на отговорност или природа? -Може би карма

13

инцидент

преди 6 години

има такава дума и тя обяснява всичко - тва дето ми пишете и коментирате са инсинуации, и манипулиране на тия дето ви четат! вечна дружба и винаги със ..., ура другари!

12

Анонимен

преди 6 години

Жега, суша, прахоляк, резултатът - паднали дървета. Поливайте ги бе! През последните 25-6 г не съм видял да се поливат уличните дървета, какво остава да се мият улиците. Общината да си изпълни задълженията, а не само да се оправдава и да прибира едни готови пари от такси и данъци.

11

Анонимен

преди 6 години

Сега ще почне едно ударно рязане на дървета в София и едно от малкото хубави неща които останаха в този град ще изчезнат И всичко това защо?

10

Анонимен

преди 6 години

Уличните дървета трябва регулярно да се Подрязват (не да се отсичат),защото много дългите клони се чупят -вида им е такъв.Ама като гледам интелекта на общинарите и техните умствени способности не очаквам нищо нормално.довели ги от кол и въже ограничени връзкари -важното е далаверата да върви.

9

Спок

преди 6 години

Оставка на Йорданка!

8

Гробокопач

преди 6 години

Не, просто ГЕРБ! Небето не изповяда неговото управление, затова всеки паднал клон или гръм поразява доста честа вече всяка електорална единица или група такива, попаднали на мушката му.

7

Анонимен

преди 6 години

Не, просто България.

6

Инвеститор

преди 6 години

Да се махнат всички дървета, за да не падат по хората и да ги трепят като скотове, природните паркове да бъдат превърнати в модерни жилищни и офис комплекси с басейни, фитнес и конферентни зали, зона за отдих!

5

Фактолог

преди 6 години

Дори дърветата се разпадат в тая пропаднала и умираща, жалка държавица! Закривай ***! Да кажем СТОП на мъките! Да прекратим тази агония незабавно! Дори африканските бананови републики са по - напред вече от нас! Най - пр0стата нация в Европа - да, това сме ние!

4

Анонимен

преди 6 години

До 1Споко, много малък процент от кислорода на планетата всъщност идва от дърветата, по-голямат аму част идва от водораслите в океаните.

3

Анонимен

преди 6 години

Такава нагла селян-ка рядко се среща. Преди време кучета разкъсаха насред София професор от Бостънския университет и нищо. Сега на ден започнаха да загиват по софиянец заради несвършената от нея и подчинените й работа, за което получават пари и пак нищо. Явно така ще си караме. Защото територията се управлява от един човек. Всички знаем кой е и колко книги е прочел.

2

Анонимен

преди 6 години

Според общината е най добре да изреже дърветата и вече виждам в софия масова сеч.Браво Фандъкова ходи се гръмни, ОСТАВКА.