20

Анонимен

преди 6 години

Кой ли още ходи на почивка на Мутроморието?!

19

Анонимен

преди 6 години

Абе българите са опасна работа...едни си дават златните зъби на апашитата, хвърлят всеки ден от балкона пари, други ми взимат такса от свободен стол, надрусани шофьори, сега надрусани спасители...иначе ако ги питаш са най-великите... Еми велика са в простотията, корупцията няма кой да се сверява с тях!

18

Жоро

преди 6 години

То само за да спасят сезона набират всякакви *** и *** за спасители.По басейните в хотелите е същото.

17

Анонимен

преди 6 години

Някой си дошъл и казал на друг, че някой си спасител някъде бил неадекватен, може би от дрога...дрън дрънПосле авторът драснал набързо скандално заглавие и хоп...тази глупост е топ-новина в днес бг

16

nkavrakov

преди 6 години

Какви спасители ?То цялата държава,населението е на дрога ,те за спасителите се загрижили

15

Анонимен

преди 6 години

ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ Е ЕДНА КЛОАКА.АКО ДЪРЖИТЕ ДА ПОЧИВАТЕ В БЪЛГАРИЯ - САМО НА СЕВЕР ОТ БАЛЧИК. ТИХО, СПОКОЙНО, ЧИСТО, НЕ МНОГО СКЪПО И НАЙ ВАЖНОТО НЯМА ГИ ТЕЗИ ОГРОМНИ ТЪЛПИ ОТ ПОТОМСТВЕНИ О ЛИ ГО ФРЕ НИ

14

До анонимен

преди 6 години

Гръцкото море е 3х по дълбоко от нашто

13

идиоти !

преди 6 години

до15 :кукловода , ми той българина е свикнал да си прави квото поиска ..... знаем че трудно разбира от дума ....така че не съм изненадан ...

12

Анонимен

преди 6 години

В Гърция нямат удавени защото нямат море, а плитко езеро.

11

Рибар

преди 6 години

Как се кара лодка на пясък?

10

Анонимен

преди 6 години

На Приморско имаше спасител - младеж 40 кила с мокри дрехи, как ще ме извади ми е интересно.Налапал свирката и като рефер само надува, ако влезеш на по-дълбоко от колената.По едно време настъпи мида и куца до края на работното време и скимтя като жена.

9

омбази

преди 6 години

41-годишният Иван от Кюстендил, цитиран от Монитор - тоя според мен е бил некой тумбак, неразбиращ от майтап. Не е усетил вътрешнофирмения хумор на работещите на плажа. Или новината е съчинена от свинчовците, за да има с какво да си пълнят страниците.

8

Анонимен

преди 6 години

Спасителите дрогирани, охранителите от НСО дрогирани, част от младежта ни дрогирана и алкохолизирана. Демокрация удобна само за някои. Борим дрогата и корупцията яма тя все се увеличава. Борим престъпноста но тя все не намаля. Защо?

7

Щ

преди 6 години

От край време е ясно, една част от т.н. "Спасители" за анаболни и в последните години надрусани Батки. За тях тази работа е да забият по някое мсце, да набият "неприятен" турист, да демонстрират простотия, примитивизъм и маймунско поведения. От по-старите и а все още отговорни, вероятно и от младите, но колко са те? Въпреки големите приказки, че туризма ми има ръст, не вярвам! Такава простотия, наглост, дрога, агресия се шири, че кой нормален ще идва у нас? Само баклука от ЕС.

6

skunka

преди 6 години

14 дни прекарах в Несебър и ходих на плаж в Св. Влас. В Несебър бях на 3-4 различни плажа. Никъде не видях надрусан спасител, дори напушен. Проблемът е,че спасителите са дефицит. Във Влас например възрастовата граница на спасителите бе 45-55, което е една идея по - надеждно, отколкото младите гларусчета ;)

5

до 2

преди 6 години

Ходя в Гърция от 20 години вече ще станат. Наистина няма спасители, но другата истина е че няма и удавени. За 20 години нито един. Преди това не знам.

4

Анонимен

преди 6 години

евроатлантически ценности ....

3

язе

преди 6 години

..."кара спасителната лодка на брега в пясъка"... Добре, че не сте го видели да лети и да пикира ниско над гларусите. Хахх

2

Mda

преди 6 години

Odi v Garciq,tam spasiteli nqma I vsichko e na red.Samo de ima po 300 udaveni na sezon.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, тиквостанците са уникални.