10

ОградитеСтруватПари

преди 6 години

Непрестанното почистване на сметища също струва повече пари в сравнение с извозването на ***, събиран ежедневно в контейнерите за смет в нормалните квартали.ЗАТОВА,Общината да не пилее така несправедливо парите на данъкоплатците! Файда няма, пък и не им дължим грижи като отговор на тяхното нахалство.Местните тартори да организират бригади за доброволен труд, от местни роми, които сами да чистят *** ежедневно. Не го ли направят - спиране на помощите и тежки глоби, които да отработват!

9

Някой

преди 6 години

Аз съм 100% сигурен, че няма да има полза. От сега ще Ви кажа какво ще се случи, защото съм го виждал с очите си. Ще натрошат с чукове бетона за да извадят арматурата, и после 2 денонощия ще има *** и маанета. Накрая ще се сбият и на третият ден няма да има нито заграждения, нито решени проблеми а само нови купища смет с парчета натрошен бетон в тях. Виждал съм как чупят стари бетонни електрически стълбове за да извадят арматурата за вторични.

8

Анонимен

преди 6 години

Та ми идва наум за една вчерашна статия,където се казва как шлюпките от слънчогледа са най-големият проблем на Пловдив в "Лаута" и ще се наказват със строги глоби!!А,тук безплатни,бетонни заграждения за *** ще правим.......или преливаме,значи,от пусто в празно!!Вземаме с глоби от едни,за да ги хвърлим безплатно за други!!Този *** от въздуха ли пада,а??Я,да си стегнете избирателите в едни трудови бригади!!Който цапа,той чисти!!Ако е българин,за две кофи пясък пред дома му ще го ошмулите!!

7

Анонимен

преди 6 години

И около ФакултетО също,стигаса щъкали в околните квартали пеш или с каруци-само замърсяват.Ровят в кофите и разпиляват около тях.Да си смърдят у гетата.

6

Българина

преди 6 години

Нямате представителство във вашия град от веригата на сорош за всички ? Скоро гето и във вашия град гарантирано от герб.

5

Анонимен

преди 6 години

връщаме се към идеите на Чочоолу, който единствен в БГ е успял да интегрира Сталипиново

4

Българина

преди 6 години

Скоро и в други градове!

3

българина

преди 6 години

Ха ха ха, гетата са част западните безценности те са гордост като кока кола и старбъкс и са част от демократичния капитализъм. Светлото бъдеше за което ни готвят е като във филма илизиум. Гетото е гордост за всеки град в европа, ако може и да е ислямско ще е супер. Те не се появяват сами, държавата ги интегрира в общия устройствен план

2

Анонимен

преди 6 години

Около самото Столипиново трябва да се издигне бетонна ограда и да си живеят вътре по собствените си правила!

1

Бобо

преди 6 години

Да заградят целия квартал с бетони огради,и вишки да поставят с часовой.