64

Русофил

преди 6 години

Компрендо!?

63

Русофил

преди 6 години

Това, което не осъзнавате е, че Северна Корея е като дете и за Русия и Китай. Разбирайте, че единият е майката, а другият бащата и, че никакъв финансов фактор не може да спре един родител да защити детето си. Компресор?

62

extremist

преди 6 години

ЕХХХХХХХХХХХАААААААААААА..... КИМИ ЧЕН ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! ИНТЕРЕСУВАТ МЕ ОБАЧЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ , КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАИЯ , ТРОЛЯЦИ*ТЕ ПИШЕЩИ СЕГА , В ТОЯ МОМЕНТ - ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ, ДРАСКАЙТЕ НА ПОРАЗИЯ; КАТО ЦЯЛО КИМ ЧЕН-УН ЗАСЕГА ПОКАЗВА ЧЕ: НЕ Е ТИКВЕНА СЕМКА, ПРИТЕЖАВА НАЦИОНАЛНО СЪЗНАНИЕ НЕ КАТО ***-ПОЖАРНИКАРА, И НЕ МУ ДРЕМЕ ОТ СМЕШ*НИ*ЦИ КАТО ТРЪМБОЛОВИДНОТО ДЖУДЖЕ В ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО

61

Ранна Коледа

преди 6 години

Прасчо е едно Много тъпо парче. Оранжевия ще го сготви в собствен сос само за два дни..

60

КИН

преди 6 години

До шашавия 63. А Майстора на американците скоро ще съжалява, че се е родил...

59

някой си

преди 6 години

американците май ще си намерят майстора

58

Мнение

преди 6 години

Ако е така на лудия Кимчо му оставят дни живот.Не виждам повод да се смеят всички под команда.Ама после ще плачат без команда.Ще ги смачкат като бълха.Русия и Китай няма да рискуват да се намесят , защото и те не желаят Кимчо да има ядрено оръжие.

57

Крушкин

преди 6 години

Интересно колко много ненормални подръжника има *** Ун. Кой ви плаща бе, тъпигьози такива?

56

Ичо

преди 6 години

В най-скоро време от Ким Чен Откачен ще остане едно мръсно мазно петно...

55

111

преди 6 години

До Виет Конг Живеем в ерата на технологиите в която ера САЩ са безспорен лидер с десетилетия пред всяка една друга държава,а не като едно време силата на държавата да зависи от това кой има повече танкове и кой може да дрънка повече оръжия.Да сравняваш днешните времена с това което било станало във Виетнам преди 50-60 години е просто смешно и изсмучен факт от пръстите,русофилско деграде.

54

Виет Конг до 53

преди 6 години

Те и Виетнам щяха да ринат бе господине Козяков!нещо само оборска тор в краварника могат да ринат.

53

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен защо мълчи?

52

****

преди 6 години

До-54Я ми го обесни тогава ти бе капацитет.

51

Анонимен

преди 6 години

До ****По-голяма глупост не бях чел.

50

Анонимен1488

преди 6 години

До Анонимен 51 САЩ с лекота могат да изринат тези държави.Отговори си сам на въпроса ,защо не го правят..Въпрос на интереси.Войната е пари за някои държави.Трупа се опит,експериментира се ,черпиш чужди ресурси ,печелиш пари.Ако САЩ заличат тези държави за една вечер им спира кранчето.

49

****

преди 6 години

За една и съща стока,производствена ценас сащ да предположим,е 10$,а в Русия е една рубла,и продажна да кажем 15$,а в Русия 4 рубли,имали място за сравнение,така е и за бюджетите.

48

Анонимен

преди 6 години

"САЩ могат да водят война с 10 държави едновременно в продължение на 2 години."Според зависи кои са тия 10 държави. Като ги гледам в Афганистан им наритаха канчетата. В Ирак им ритат канчетата. В Сирия им бият чембери... Общо взето в последното десетилетия нямат убедително спечелена война... все нещо се случва след това, което прави "победата" им да изглежда смешна... неща като Русия в Афганистан - не че не бяха спечелили, ама не се усещаше така. И САЩ - не че не са спечелили, ама не се усеща.

47

Анонимен

преди 6 години

Минималната заплата в Кореята стига за два килограма ориз и допълват със земи за лично .

46

ссдд

преди 6 години

До **** 46 ;Дай ни урок и по икономика ,а не ми дрънкай заучени фрази ,клоун нещастен.Русия освен другото е и икономическо джудже което не е фактор никъде по Света.

45

Гюнтер

преди 6 години

Имало един мъж на планетата!Брао пич!!!Разбий имнкраварника да мирясат!!!