36

Анонимен

преди 6 години

Странен материал за тинейджъри. После се чудим защо абортират. Моята представа за статия за тази възраст е съвсем друга. Този сайт е за прокуратурата.

35

Гошу

преди 6 години

Не ме интересува за какво ме използват, само секс да има :)))))) Скоро ми се обади момиче, което е вече бивша платена жрица, настояща моя приятелка и ми каза: отивам на море с моя новия, много го обичам, ама нямам вече пари. Искаш ли да се видим за няколко часа да ми платиш, че ми е кофти всичко той да ми плаща :))) Страхотна мацка, поне честна, обичам я.

34

Не е справедливо

преди 6 години

Защо жената може да излиза с приятелки к*рви, а мъжа да не може да излиза?Не е хубаво това.

33

Портрет на Минко

преди 6 години

Аз пък ви казвам, че Минко е виждал катеричка само на снимка в списание, като се е повдигал на пръсти, за да надникне зад нечие рамо. Защото няма стотинки и една дъвка да си купи, камо ли еротично издание, отпечатано на хартия.Порно на екран не е виждал, не го допускат.За секс пози е чувал, докато се мотае около мъжки компании, които разговарят на тази тема и ги мързи да станат, за да го сритат в дирника и да го разкарат по-надалеч.После нощем си фантазира, че и той прави това, което е подочул

32

Анонимен

преди 6 години

В тоя сайт teenproblem 90% от материалите са на тема челастрене, другото малко жълти клюкини. Няма нищичко на тема взаимоотношения - приятели, училище, как да реагират в проблемни ситуации, къде могат да потърсят правата си и помощ. Нищо за важността на образованието или съвети за по-добро и бързо усвояване на материала или любопитни факти за стимулиране на любознателност. Направо си е кръжок за най-древната професия.

31

Анонимен

преди 6 години

Драги българи, опитайте секс и с жени! Може и да ви хареса!

30

Анонимен

преди 6 години

Пак женски глупости. Кво общо има секса с любовта ? Цял живот не разбрахте , че са две различни неща. Тъпоо племе с циции.

29

Анонимен

преди 6 години

Те жените са само за ръчкане. За друго не стават.

28

Анонимен

преди 6 години

И човек не съществува повече за мен.Все едно никога не съм била.Той продължава по своя път,аз по моя.

27

Анонимен

преди 6 години

Аз пък като усетя че не ме обичат всичко губи смисъл. Губене на време.

26

Анонимен

преди 6 години

Има страхотни жени отвсякъде, но са рядкост и трябва да си късметлия да се срещнете. След това животът придобива смисъл. Дотогава е било, алкохол и кръчми. Поне така беше с мен.

25

Анонимен

преди 6 години

До 24 годишенТи си влюбен.Не привързан.За това друга жена не искаш.Твоето е обич ,не е използване.

24

МЪЖ

преди 6 години

Еми, че то 100% от жените се използват само за ....

23

Анонимен

преди 6 години

Някоя курабия коза ,като Започне се офлянква около теб и жена ти...ще видиш ти тогаз.Има много нахални жалки женици.Просто са нещастни врът си носа къде ли не.Влизат в семейството ти тормозят деца..и всевъзможни гадории.Прав си да я побъркваш някаква неудовлетворена жена от живота,без смисъл и цели в живота навлиза в чужди територии и семейства.Ако всички жени правят,това поради липса на емоции ще настане лудница.Такива жени са доста глуповату.Затова са с много мъже или с никой мъж.

22

Анонимен

преди 6 години

Козата си сака пръч!

21

Анонимен

преди 6 години

Когато курабиите започнат да изкарват колкото мен, може да се замисля дали да не ги използвам. Има и изключения като жена ми, която е скромна домакиня и затова не я тормозя и я боготворя. Ако съм с коза която си мисли, че светът се върти около нея, ще я побъркам и светът ще и е тесен.

20

Анонимен

преди 6 години

Минко се излага нали веднъж и ги хвърляш.Много ги използваш 3 пъти.

19

Анонимен

преди 6 години

На жените им е омръзнало да ги използват.Кофти им е да се чувстват употребени.Роби!

18

Анонимен

преди 6 години

Мъжете само искат,но нищо не дават.За да получат,трябва да дадат поне малко от себе си.

17

Анонимен

преди 6 години

Ми... не е по осигурена.Тя ако се издържа сама дали ще е с 30годишен или 40 годишен.50..пр.Все тази.