31

Анонимен

преди 6 години

Ясно,ББ-то няма работа или не може да си намери такава и по цял ден седи във Фейса да гледа и разнищва,кой от какво и от кого не е доволен! След туй проверка-а-а-а,ама не като на Цецу,ами по-така-направо ти зимат скалпа от секъде!

30

:

преди 6 години

Тони Блеър назначи проверка на сергия за хот дог в Източен Лондон (абсурдн нали ?)Изявата на Тиквун обаче си звучи съвсем реално ... плаша се !

29

Анонимен

преди 6 години

браво баце

28

А

преди 6 години

Менюто тряба да започва с такса Вилица, такса Лъжица....... Ако ти се видят скъпо могат да ти дадат безплатно неизмити.

27

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До 28Sorry my friend,но коментара ти е от серията *** ,и не си заслужава ...............

26

тикваров

преди 6 години

Абе! Ти остави столовете на ГЕРБаджийската мутра в созополския ресторант, ами си вържи здраво гащите, че на есен като те подхванат от ЦРУ и ФБР по закона Магнитски, съвсем ще се **еш от страх!

25

до starbucks

преди 6 години

"като толкова се интересувате за суджука на Бойо,идете в Банкя,и може да го лапате, смучете , лижете, колкото си искате ."Ти като го правиш, задоволява ли ти... любопитството?

24

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До ЗАЩО ЛИ СЕ Е ЗАГРИЖИTоя рейтинг на Бойко, уж все пада,все увиснал, а 11 пъти ви клати на избори.И вие , бузлуджанчета, нали сте си мазохисти,става ви хубаво. А на г-жа ЛЪЖА и се плаче.

23

Анонимен

преди 6 години

Колко сме се развили, щом името на премиер е намесено на такова ниво....

22

Анонимен

преди 6 години

Щом го има в касовия бон, боко може да прави като вятъра. Нали повече оборот, повече постъпления в хазната. Него това. Го интересува. Па ако ще курортистите да плащат, да стоят гладни.

21

Анонимен

преди 6 години

Абе вие питате ли го собственика? Има, няма клиенти, наемът си върви. Отделно се хрантутят безплатно, проверяващи, всякакви хрантутници на държавна ясла,включително и част от седемдесет хилядната банда рушветчии, ревящи за чорапки. Мими ококорената, по прякор катетъра и тя пари иска. Все някой трябва да плати.

20

Анонимен

преди 6 години

До СтарияБъкел 17Може да ти се вярва. Така добре му се слагаш на Баце, че едва ли ти плаща толкова, колкото заслужаваш.

19

Кондю

преди 6 години

Това не е работа на министър председателя. Кратун усеща, че губи гласове и се опитва да залъже масовика с такива акции. Не си мислете, че след срещите в крайморска Добруджа и това селско изпълнение положението в България ще се оправи.

18

Анонимен

преди 6 години

Това заведение да не е на някой от топлофикация. Ползваш,неползваш,плащаш.

17

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Абе ,като толкова се интересувате за суджука на Бойо,идете в Банкя,и може да го лапате, смучете , лижете, колкото си искате .Може и да не ползвате такса стол.Клекнали или на колене. ЕЕее, червени ***.

16

Анонимен

преди 6 години

Това което прави простя Бойко както сам се нарича в страните в които бягат нашите деца не може да стане! Там има независими институции които глобяват и вкарват в затвора министър председателя си ако извърши нарушение или престъпление !Това което прави Бойко става в Северна Корея Казахстан Азербайджан и Того. Това се нарича диктатура, хора опомнете България загива нищо не работи няма съд прокуратура и институции има само *** Бойко.

15

Анонимен

преди 6 години

Да, сигурен съм, че на вратата е пишело - на човек за стол. Тия селтянини, как са оцелели ! Хора, подбирайте и търсете качеството, малко от малко. Нека не храним, долнопробни измамници и експлоататори !

14

Анонимен

преди 6 години

Така ще е. Нали мнозинството българи гласуваха за Бащицата? Останалите са от миманса, колкото да ни похарчи данъците, а и да "берат" суджук.

13

Боко Тиквата

преди 6 години

"Имам проблем с тъщата... Дали...Бойко?"Проблемът е решен- резервирал съм й хотелската стая на Мишо Бирата.

12

Анонимен

преди 6 години

Стига сте го хокали. Човека се опитва да си направи безплатен PR с новината на деня.