28

Анонимен

преди 6 години

Ме е вярно има много лоши мъже с татуси и много добри с чисти тела.Авторката стига слага определения.

27

Анонимен

преди 6 години

Комплексари са тези изрисувани по цяло тяло Освен ако не прикриват белези.Я обуйте жена в пола и рокля...,да ...,да. Жена цялата нарисувана,просто така.Ще и излезе цялата комплексарщина на показ.Не дълга пола къса на коляно..по нея да се види и гръд..талия..глезен..прасец.Защо ще се шариш,А рокля и пола ще са ти чужди!? Нали си жена!? При мъжете си е котва.Като личности изразени в един татус.Татуса говори какъв си...освен,ако не е за разнообразието.. !!Някои се туниговат временно за кеф.

26

Анонимен

преди 6 години

*** простотия та.

25

Иван Пешев

преди 6 години

Ако напишете статия че са им по-големи *** ще правят още повече секс и няма да е заради татусите. Изобщо олигофренично писание е това. Имал татуси бил такъв и онакъв - само психиатър може да каже а те разбират от татуси.90% от хората с татуси са с ниско самочувствие за своето тяло щом искат да го подобряват я вижте емототата дето се вси с татус и пиърсинг и кво *** се със стъкла по ръцете щото правим много секс и сме с високо самочувствие

24

Щирлиц

преди 6 години

Да,в казармата един католик от Раковски,си беше татуирал няколко букви на....главата!Да,точно така,на онази-специалната.Нататък без коментар.

23

Анонимен

преди 6 години

По голяма щуротия не бихте могли да измислите

22

Ето, това е

преди 6 години

Решението на световните кризи явно не е в морала и възпитанието, а в тУтУировките. Временните стават ли?

21

Директор

преди 6 години

Щом има татуировка, значи е малoумен и е мозъчен инвалид. Татуировката е вид осакатяване и ако не е за да прикрива белег си е жив признак за завършен *** - такъв го вземам на работа само да копае без пари. Допускам някои малки татуировки, ама да се нарисуваш кат китайски порцелан си е жив признак на пълен олигофренизъм...

20

Анонимен

преди 6 години

Това е почти 10 годишно изследване на Chicago Tribune.Не, че хората с татуси са лоши, ама мъже и студенти, са две малко различни неща.

19

Пиещ Сминдух

преди 6 години

Мда, виждам, че пенсионерският клуб е тук в целия си състав и е нащракал набързо 20 коментара

18

Язека

преди 6 години

...и статията започва с "Доказано - ..." Смятайте какво е нивото на преписвачите тук и в така любимият им шорткът - тялото.

17

Анонимен

преди 6 години

Добре, че са татуировките и фейсбук за да си правят изводите отдалеч и отрано :D

16

Анонимен

преди 6 години

Мъжете с татуси са или наркомани, или психичноболни. Или и двете.

15

аз

преди 6 години

Като видя момиче с татуировки веднага асоциирам с нещо долнопробно, мръсно и гнусно.А момче с татуировки, незнам ама асоциирам с тия овчарските чантички дето на последък всички чалгари носят. В македония им викат "педеруша" на тия чанти.

14

Пепо

преди 6 години

По-голяма тъпотия не бях чувал

13

Анонимен

преди 6 години

Аз не искам да имам татуировки защото не искам да си инжектирам някакъв много съмнителен химикал под кожата който най-вероятно е произведен в някое пропаднало мазе в Китай пълно с плъхове и *** от неграмотни черноработници.Който иска да се татуира колкото си иска където си поиска.Първо се татуират,после си ги махат после пак се татуират и така до краят на света.Щом им харесва да го правят.Всеки си има вкус.Не съм съгласен съа изследването,че татуираните са по-добри от другите.Долна лъжа.

12

до този под мен

преди 6 години

...Ами така си е - не кръшкат с противоположния пол.

11

наблюдател

преди 6 години

Нека запее всички с човека от култовата снимка към статията: Дес-па-си-то..... И тук ни преследва тази песен.

10

Анонимен

преди 6 години

Излиза че затворниците са най-добрите съпрузи. Доста странно ми звучи. Татуировките са грозни. С времето изглеждат все по зле.

9

blabla

преди 6 години

Вие къде сте видяли Ролс-Ройс с лепенки