15

дам

преди 6 години

Меркел, Юнкер е компания либерасти са за съд. Такива млади *** като Мозен вече са милиони, или има война в Иран за която никой не е чувал? Вече 3-та година ще направи на "бял" социал, а явно се готви до живот да е на наш гръб. Щял да работи, смях в залата, като види, че от социала взима същите пари като метач напр. защото е ясно, че за друго не става, кое ще предпочете - лежане по гръб и таковане на бели жени? или черна работа за същите пари?

14

Защо

преди 6 години

Защо нямаше и няма просълзени човекозащитници да разнасят храна на бедстващи българи?

13

Анонимен до Пепо

преди 6 години

Бежанците са спонсорирани от Сорос Пепо.Бяха намерени карти на няколко езика в лодките на мигранти.С точни указания какво да правят в дадена страна, на кои телефони да звънят, от къде могат да получат финансови средства.Лошото е че и нашата страна фигурира, помагач на тези мигранти е хайде да познаем.Отворено общество и БХК, не случайно Сорос откри още една фондация за защита и спонсориране мигрантите в Еропа.

12

Пепо

преди 6 години

Откъде мислите,че се е родила идеята за бежанците? Защо първо Германия започна това приемане? Кой има полза от слаба Европа? Какви са тези бежанци, като повечето не са сирийци? Кой ги финансира ? После някои отвеяни мислители , както някои тук, величаят и издигат на пиедистал русокосия перчем. Като толкова го харесват , да му направят и по една флейта, та дано им напълнипразните кратуни поне с нещо . Айде със здраве

11

Продължение 1

преди 6 години

Стотици хиляди безработни мъже нахлуват в Европа за да се излежават на помощи, за крадат и изнасилват. Защо с помощта на ООН не им се създадат работни места в тези климатични пояси, където са родени и за които организмите им са приспособени? Достойно рабата с достатъчно заплащане в родните им страни и осигурена защите от ислямските екстремисти?Дошли в Европа, добре, на европейците ли да облагородяват страните им, а те да се излежават на помощи в Европа? Достатъчно е едно елементарно обучение.

10

Прочети продължение1

преди 6 години

Земята е заплашена от глобална екологична катастрофа - глобалното затопляне, което е причинено от прекаленото изхвърляне в атмосферата на въглероден диоксит. Правителствата не могат да се справят с бензиновите гиганти от близкия изток и САЩ, до такава степен, че Тръмп отхвърля всяко споменаване за глобално затопляне.Една малка надежда за спасение е засаждането на гори в обезлесените от войната степи на Афганистан и в зелен пояс от запад на изток, южно от Сахара през цяла Африка - мечта на ООН.

9

Циник

преди 6 години

Живеели по горите....без тоалетна..и баня....с други думи - така, както са свикнали!И колега преди мен супер точно отбеляза - каква е тази война в Афганистан , щом каналджиите инвестират стотици хиляди евро в строежа на къщи? За сетен път се убеждавам, че целия цирк с нелегалните престъпници, нарушители на куп национални, и интернационални закони е зле скроен театър!!!

8

Анонимен

преди 6 години

FRANCIQ STANA PROSTO EDNA MIUSIULMANSKA KOCHINA I KOFTI ZA JIVEENE MQSTO

7

Анонимен

преди 6 години

Виновни са тея незнайни организации, дето насърчават и финансират цялата тази лудост. Да прехвърлят всички бежанци на острова, после брекзит, затварят границата с Британия и готово.

6

Анонимен

преди 6 години

Аз от много време пари на благотворителни организации не давам, дгд продажниците. Каза го оня ден италианеца и не им хареса. Във връзка са с каналджиите, които им казват къде да идат да ги спасят хаха

5

G

преди 6 години

Тази статия, ако трябва да буди съжаление, целта не е постигната. Напротив, става ясно, че 99,9% от тези т.н. бежанци са си просто икономически мигранти. Отказали му в Германия, защо не е върнат?Другия говори как каналджии си строят къщи в афганистан, егати войната щом си инвестират парите там. Третия криминален елемент,работи на черно и живее нелегално в англия. Питам, тези хора какво чакате да направят преди да ги експулсирате с първите самолети за държавите им??? Бомби,грабежи?

4

Анонимен

преди 6 години

Като е отчаян да емигрира в мюсюлманска държава. Афганистан е най опасната държава за жените в света според скорошна публикация.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Мой приятел молдовец работи на норвежки кораб за лов на крабове. Той казва, че в Норвегия вече е пълно с талибани, които нашите продажници наричат с нежното име "бежанци".Питам го какво е държанието на тези "бежанци" в тази изключително социална държава с висок жизнен стандарт. Той ми отговаря, че поведението им е същото като на нашите роми - не работят, а разчитат само на социал и правят деца.А, норвежците ги мразят. Като нас.Щом са стигнали почти до Северния полюс какво да говорим повече ?

2

Анонимен

преди 6 години

Както е умирисан на пръч, полицейските кучета ще го надушат от километър.

1

Boko bo

преди 6 години

Утре сутрин пак съм Кале. Вярна статия с изключение на това, че полицията пази камионите. Пазят емигрантите. Френската полиция се състои от благородни девици. Смях и само смях. А тия крадат на поразия и хората ги е страх щом мръкне, а не е било така. Французи са ми го казвали. Било супер градче а сега запада. Всичко що може бяга... Прилича на България в умален мащаб