28

пенко

преди 6 години

На вниманието на "ПОМНЪЯ" !: Имаше гориво ! Имаше КООП -зареден! Имаше детски пюрета /от кайсии/ за стотинки- 18 ! Имаше качествени храни ! Имаше спортуващи 80% от младежите!!! Имаше почивни станции за работещите !!! Имаше здравна защита на населението! Имаше ЦЕЛ...имаше ЛЮБОВ... имаше щастливи КОЛЕКТИВНИ мероприатия-повтарям колективни !!! ТРЯВАШЕ ,САМО ,ДА ПРЕМАХНЕМ ДИКТАТУРАТА НА НОМЕНКЛАТУРАТА -ЧРЕЗ ФИЗИЧЕСКОТО И УНИЩОЖЕНИЕ ! Сега -отново-господари ,слуги и нова/стара експлоатация !!!!

27

помня добре

преди 6 години

До и аз като тебкакво е да няма гориво по бензиностанциите, а магазините изглеждаха сякаш са минали 2-3 орди мигранти и са си брали за без пари. Партията разбира се обвини САЩ и другите за собствената ни мизерия. Така де, няма да признаят, че те са виновни с "далновидната" соц. политика. Та така и тук, мадурковеца какво друго да каже?

26

и аз като теб

преди 6 години

До Ан. 24, не ми се вярва, че може да има толкова к0мунет.а в БГ, след всички страдания от 45-та насам. Цоциалистите за 50г. са нанесли повече щети отколкото турците за 500г. Българина/повечето/ от работлив и честен до 1945, се превръща в мързелив, крадлив, свадлив и тн., благодарение на червената доктрина, където работиш или не-все една заплата взимаш. Шофьори вземаха повече от професори, доктори и прочие. Заплата 5 долара, комунални у-ги без пари-ама от време на време. Накрая балона се спука.

25

Анонимен

преди 6 години

Ама вие имате деца? Дано са по-интелигентни от родителите си...

24

Анонимен

преди 6 години

КЪДЕТО ИМА ПЕТРОЛ И ГАЗ ЕВРЕО - КРАВАРИОТЕ СА ТАМ И НАЛАГАТ ДЕМОКРАЦИЯ. ЛИБИЯ, ИРАК, СИРИЯ (ОГРОМНИ ГАЗОВИ НАХОДИЩА В МОРЕТО).ЗА ИРАН СА ИМ КЪСИ РЪЦЕТЕ, ЗА КИТАЙ И СЕВ.КОРЕЯ СЪЩО. НО ЕТО - ВЕНЕЦУЕЛА СПЕШНО СЕ ДЕМОКРАТИЗИРА - ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ, МАЙДАНИ И ПР. ТЕХНИКА.В БРАЗИЛИЯ УСПЯХА Д0А СМЕТЯГ НЕПОКОРНАТА ПРЕЗИДЕНТКА (ТАМ СЪЩО ИМА МНОГО ПЕТРОЛ) така стоят нещата с американската демокрация. но всяко нещо има край.

23

Анонимен

преди 6 години

Боже какви хора учат нашите деца ?!?!

22

Анонимен

преди 6 години

На тоя "доцент" има ли кой да му каже че че комунизма падна ?И тоя *** народна пара !?!?

21

Тъпак

преди 6 години

Защо реалния поглед върху нещата някои тука наричат промит комунистически мозък. Разбира се , че САЩ са причината за 90% от кризите по света. Питайте например нашите рейнджъри в Ирак и Афганистан за какво са американците там. Със сигурност не е да налагат демокрацията си. Която между другото не върви навсякъде. Само, че добре трябва да познавате войничетата за да ви кажат.

20

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам колко промита комунистическа *** има в България.Просто уникално.След 60г бай Тошо селяка...българите са си комунисти.Все някой друг им виновен за това, че не могат да го построят ко унизЪма.Е...в БГ няма петрол...и пак сме мизерници, крадци и корумпета.Пак ли САЩ ви са виновни за това?САЩ ли доведоха народа на Венецуела до глад?А...тоя преподавател от СУ и той да се закопае в ко унистическата ***, наречена "алма матер".

19

Анонимен

преди 6 години

САЩ! Само и единствено САЩ имат интереси във вътрешните работи на страни, разполагащи с природни ресурси!

18

Анонимен

преди 6 години

Някой съмнява ли се, че дългата ръка на ЦРУ не е набъркана във текущата ситуация във Венецуела?

17

аз съм от ЦРУ

преди 6 години

РАБОТА НА ЦРУ ! Заради анти американската политика на Мадуро и нефта разбира СЕ ..... убиха и ЧАВЕС с рак .....

16

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо случайно!Венецуела има нефт, мнооооооого нефт!

15

Анонимен

преди 6 години

Как няма да мирише, след като венесуелци са си направили държава на територия където има американски нефт.

14

Анонимен

преди 6 години

не в главите на *** а в главите на щатите,щот икономиката им на туй се крепи

13

Анонимен

преди 6 години

На *** в главите винаги им е петрола. Друго няма.

12

Мнение

преди 6 години

САЩ винаги са разглеждали Южна Америка като свой заден двор. Справка - безбройните преврати и натиск в Чили, Панорама, Куба, Никарагуа и.... цялата география там....

11

Анонимен

преди 6 години

има ли петрол има и вълнения,толкова е просто,предстои процес на демократизиране,но първо трябва да се създаде опозиция готова да воюва,зад която на по-късен етап ще застане демократа и ще помогне в борбата за свобода и петрол.Свободата няма да е съвсем свобода ама петрола ще си е чист петрол и ще е на супер далавера-заслужена разбира се от освободителя

10

Факт

преди 6 години

Не мирише а смърди,Чавес изгони крадците от САЩ и сега те искат пак да се върнат и грабят,познат сценарии...

9

Анонимен

преди 6 години

Майданче и понички от Нюланд ще ги оправи.