14

вввввввввв

преди 6 години

а ... не знаех за такъв референдум ... че да се връщам и да ставам депутатин .... електронно ... как ще ме спрете да купувам гласове .... че не се сещам

13

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТо е ясно, акква технология ще сложат. Ще наемат някоя родна фирмичка, ще им кихнат едни хубави парички, да си оставят експлойтчетата и ще им напомнят, че тез дето приказват, не ги намират после.

12

Пълни глупости

преди 6 години

Все електронни специалисти. Най лесно ще се манипулира този начин на гласуване. Иначе никой няма да се натиска за него. Знаем и сега ГЕРБ как печели изборите. Мая просто им помага.

11

Анонимен

преди 6 години

Мая, не вземай нещата толкова присърце и не тичай на всеки сигнал все едно, че ти е пряко задължение вместо отговорните затова.Кътай се, за да ти се радваме наборите и да вярваме, че сме още млади! ограничи се до констатации в юридически план, както правеше г-н Константин Пенчев. Там той бе безпогрешен. Не влизай в мини, шивални и фабрики на дивия капитализъм. Бойко контролира всичко и каквото да оплескат министрите му, той почиства старателно, подпомаган от медиите..

10

АМАН от терористки

преди 6 години

закупуването на тежко вредна обемно декодиращо обсебваща терористична техника з а тн"електронно гласуване" с ограбени стотици милиони живи евра от народа НЕ Е РЕДНО..Кибер престъпленията в БГ /ограбване на имоти и ниви по електронен път чрез нагло престъпна електронна кадастрална карта останаха ненаказани досега.терористи на власт ползват програмисти разработвали софтуера за ограбване.

9

Анонимен

преди 6 години

Няма да има нито е-правителство нито е-гласуване - тези неща не са приоритет на р***поня!

8

сминдух енд чесън

преди 6 години

И защо симулация ,давайте направо нови електронни избори,няма да са излишни

7

Анонимен

преди 6 години

Докато не се комерсиализира квантовия компютър и квантовото криптиране, не бих желал да гласувам електронно. Да манипулираш такива избори е детска работа. След 10-15 год, ще има технологии от съвсем друг калибър, и нелегалното декриптиране ше влезе в историята. Тогава с удоволствие, дори бих приветсвал платформа за ежедневни референдуми, където да се решават важни въпроси и хората да имат контрол върху политиката.Разбира се, може и да греша и още преди тва да ни сложат чиповете, кой знае..

6

ако-то

преди 6 години

Дистанционно елекртонно гласуване в България няма да има, защто това е технически, правно и фактически невъзможно. Всеко може да приказва каквито си иска глупости и да насрочи референдум за например от утре всички да са със здрави зъби и да могат да прехвръкват, но от това нищо няма да последва.Който не му се вярва, да гледа и да слуша, та дано му уври главата, ама надали.По същия начин са и нещата с останалите референдуми "за нещо-си" в новата ни история, примерно за АЕЦ-а, реф. има а АЕЦ не.

5

Анонимен

преди 6 години

Чакайте бе, хора! Не'мой и не тре'бе така!Дощяло ви се е да лишите ЦИК и/или членовете й от резонни оправдания за следващите избори.Нека минат още 20-30 години и законът може и да бъде спазен. Не е задължително, но може...

4

ДО МАЯ и РАДЕВ

преди 6 години

В България НЯМА Електронно Правителство .НАП е ИНДИЯ , МВР е Сомалия , Данъците - Не се знае кое гише е .Кадастъра с Имотите Платен - не знаеш къде ти е Имота .

3

Анонимен

преди 6 години

Бавят се защото при електронно гласуване няма как да филшифицират резултатите от изборите и ще лъсне, че избирателите им са не повече от 150 хиляди, главно полицаи и други служители и чиновници на държавната трапеза.

2

Анонимен

преди 6 години

един ми каза че е земала Ени пари и ръси яко... дали е верно? :)250к?

1

Анонимен

преди 6 години

Майчето излезе много качествен омбудсман, падна си на мястото. И е права - време е за електронно гласуване, това е един от пътищата за пресичане на платения вот. Видя се последния път - искаше се малко интелект за изборните бюлетини и Местан за първи път от 26 години увяхна и не влезе в парламента. Само с вкарване на елемент за мисъл при гласуване ще се справим с плаз.модиите, които плащат, и на които им плащат