109

Анонимен

преди 6 години

Малии колко зомбирани здръстеняци има тук?!?!?!?!/Първо Русия наистина е бомбардирала България и то не само Варна а и Добрич,Русе,Стара Загора,Казанлък и Горна Оряховица!!!!!!ИЛИ ЧЕТЕТЕ ТАЯ ИСТОРИЯ И ПРИЕМЕТЕ ФАКТИТЕ ИЛИ ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ!!!

108

ввввввввввв

преди 6 години

путин очаква нов териториален подарък от ЦРУ ... преднестровието .... цената я знае ... после да го наричат ..лошият завоевател .....

107

ввввввввввввв

преди 6 години

мн отдавна се знае че молдова е следващата след украйна ... мн пари се хвърлиха за демокрация .... мн народ ще гушне букета .... да не сте забравили ... нато ... престъпниците сме и ние

106

Анонимен

преди 6 години

Не е бил вече русофил защото е влязълвъв фаза на сенилно оглупяване.

105

до 117

преди 6 години

Лъжеш, пиленсе. Обстрелвана е Варна - града. Даже Вазов който е боготворял руснаците след това пише гневна поема срещу тях и оттогава вече не е русофил.

104

Анонимен

преди 6 години

""" Я пак!!! В договора от сан Стефано думичка България няма. Има задунайска губерния. България се появява чак на Берлинския конгрес и то въпреки усилията на Русия това да не се случи.Нормално е да не ги знаеш тези неща след като учиш история от стихотворения.Читать надо побольше!!! """Ако дрогираният лaйнаp беше чел поболъше щешеда знае кой е освободил България от турско робство.

103

И това е нормално?

преди 6 години

"американските ни партньори спряха да финансират молдовската армия"И после разправят за ненамеса в избори и политика....Усещате ли а?

102

Анонимен

преди 6 години

Памперси трябват ли ...Да пращаме заедно с чая и кафето :)))

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен

100

Анонимен

преди 6 години

КРАВАРИТЕ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ ОТ КЪДЕТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАТ.У3ДАР С КОПИЕ

99

Анонимен

преди 6 години

В БАЛРЧИК И ВАРНА СА ОБСТРЕЛВАЛИ САМВО ПРИСТАНИЩАТА, КЪДЕТО Е ИМАЛО ГЕРМАНСКИ КОРАБИ.ТОНА Е!другото са измишльотини

98

Анонимен

преди 6 години

В резултат на нея,България се появява на картата отново след 500 години.И то като Санстефанска България-с площ 170 хил.км.Ако някой си няма идея от тези събития-нека прочете стихотворението на Вазов,,Русия".....Я пак!!! В договора от сан Стефано думичка България няма. Има задунайска губерния. България се появява чак на Берлинския конгрес и то въпреки усилията на Русия това да не се случи.Нормално е да не ги знаеш тези неща след като учиш история от стихотворения.Читать надо побольше!!!

97

Анонимен

преди 6 години

Руски миротворци!!!!!Ай стига беееее.....

96

До 108

преди 6 години

Тия руски бомбандировки над Каварна и Балчик си ги изсмукваш от пръстите.Няма такова нещо.Ще ти се,но няма!Докато Англо-Американците яко са разбивали София,а жертвите са хиляди!И са хвърляли над България и гърмящи детски играчки.

95

Анонимен

преди 6 години

Или съм руски ***, щото всеки ден минавам покрай разрушени промишлени обекти, гледам затворен ( преди това подарен) ОГРОМЕН спортен обект,в който аз самия съм спортувал, а сега стои като паметник,руши се и няма сила която да го върне на хората? Поне това НА КОГО пречеше? Сигурно на тези, за които е по-добре децата да купуват дрога, вместо да спортуват???!!!

94

К.М.Т.

преди 6 години

108) Не мога да си обясня как в един коментар си успял да напишеш повече глупости, отколкото изречения?Изопачаваш историята ни като казваш, че нямало русофили, които да са направили добро за България! Няма да се хабя да ти обяснявам подробно, но първите примери, за които се сещам са българите основали и включили се активно в освободителни дружества като: Одеското настоятелство, Добродетелната дружина, ТБЦК и пр.А колкото до Вазов дори първолаците знаят, че е един от най-големите ни русофили...

93

Анонимен

преди 6 години

Пак питам-след като Южен поток, АЕЦ Белене ( и Козлодуй, щото затвориха реакторите), заводите, селското стопанство не работиха за България, КОИ нови работещи за България проекти (мащабни!) създадоха или подготвят управляващите днес и тези от близкото минало?

92

Анонимен до 108

преди 6 години

А като си тръгнал да споменаваш за бомбардировки, що не кажеш за тези над София през 41-44 година от американците и англичаните или те са мирни и безобидни.Всичките американски изтривалки сте едни и същи жалки същества.

91

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРуска ***, защо не прочетеш какво е написал Вазов през 1915 година когато руснаците бомбардират Варна, Каварна и Балчик и избиват мирно население? А колкото до предателите русофилите сте най-големите национални предатели. Няма русофил, който да е направил нещо добро за България!

90

Анонимен

преди 6 години

Всеки който отрича,че Русия е освободила България от турско робство е долен лъжец,предател и безродник.Може да не обичаш днешна Русия и да си куче на САЩ,но никой няма право да си играе с Българската история.Говорим за подвиг в огромни машаби,чутовна война в помощ на поробените братя.В резултат на нея,България се появява на картата отново след 500 години.И то като Санстефанска България-с площ 170 хил.км.Ако някой си няма идея от тези събития-нека прочете стихотворението на Вазов,,Русия".