20

Не е важно

преди 6 години

Всеки избира на какво да вярва, та така и тези хора. Тъжно е когато хората станат подвластни на всякакви илюзии, още по-тъжно е че са посегнали на незряща жена, независимо какви са подбудите им.

19

Анонимен

преди 6 години

един отишъл на гледачка. Чукнал на врата и чул глас от вътре "кой е"- Егати гадателката - и си тръгнал

18

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

по тоя повод най учуден останал стиви уондър. коментара му бил лаконичен: "ти да видиш ква беля станала".

17

Християнин

преди 6 години

Гадателка = мушенничка!Нали в Библията пише - да вярваш на мен и само на мен, и ако вярваш в нещо друго е грях.

16

Анонимен

преди 6 години

Между тези български граждани има ли поне един българин?...Ами май всичките са. Само за "гадателката" не е сигурно. Гадателството е доста разпространено сред тях.

15

Анонимен

преди 6 години

Ненормалници, всичките

14

Анонимен

преди 6 години

Между тези български граждани има ли поне един българин?

13

ф

преди 6 години

явно гадателството и не струва, след като не е успяла да предвиди сопата в своето бъдеще.

12

Анонимен

преди 6 години

Слава тебе Господи, че българите сме малко и отиваме към изчезване!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Или пак става дума за едни български граждани... сещате се? ...Удобно оправдание и начин на повдигане на национално самочувствие, но не. Тези граждани по-скоро предлагат такива услуги, но никога не ги ползват.

10

Анонимен

преди 6 години

До До 1Твоята роднина хем е набожна, хем ходи на гадателки? Че тя не знае ли, че църквата абсолютно забранява подобни неща? Или не е набожна, а по-скоро суеверна. А това, че е главен счетоводител, съвсем не гарантира, че е умна.

9

Анонимен

преди 6 години

Тая държава отива към тотален провал. Кой нормален човек ходи на врачка като е болен, бе???..Ходят и то доста. Малко по-съвременния начин е хомеопатията.

8

Анонимен

преди 6 години

Българският народ е малък, но за сметка на това изключително ***! В 21 век да вярваш на врачки, гадателки и шаманки... думи нямам! Или пак става дума за едни български граждани... сещате се? Ако обаче случаят не е такъв, направо нямам думи!

7

До 1

преди 6 години

Ужасно много хора.В средата на 90те имах съседка(в апартамент срещу моя),която изведнъж реши,че си говори с духове,които и дават съвети.Пред вратата и имаше опашка от всякакви хора,баби,лелки,момичета,тук-там и някой мъж и така в продължение на година.После след като си купи 2 апартамента,силите я напуснаха.Има много закъсали хора,които биха дали всичко за блага дума и фалшива надежда.Имам роднина,жена в 50-те,висшистка,гл.счетоводител в голяма компания,доста набожна и изненада-ходи по гадателки

6

Тъжна констатация

преди 6 години

За съжаление, в будния някога,възрожденски град Котел, етническите българи вече са малцинство поради безработицата.Постепенно се изнесоха към Варна, София, чужбинаКато отидеш сега в Котел, на площада и по централните улици ще видиш немалко свободно шляещи се лица, все от шведски произход.С помощите, които получават, и с парите за безконечно майчинство и детски надбавки за безбройната им челяд, те все някак успяват да се изхранятТа не се чудете, че при заболяване ходят на врачка, а после я бият

5

Анонимен

преди 6 години

*** аз глупавата нация... няма спасения, имигрирайте докато е време.

4

Анонимен

преди 6 години

Мотедите й не помогнали... каква изненада...

3

Анонимен

преди 6 години

Гадатели ало измамници и други мошеници които забогатяват от страданието на хората са под закрила . Кога власт имащите ще приберат на топло безбройните гадатели измамници и псевдо лечители?

2

Бе

преди 6 години

то че врачките въртят мошенгии-въртят! Но просто не се ходи при такива, а това с пребиването на безпомощна възрастна жена ми идва в повече!

1

Анонимен

преди 6 години

Тая държава отива към тотален провал. Кой нормален човек ходи на врачка като е болен, бе???