8

Анонимен

преди 6 години

Може ако се хапват с водка, ракия мастика и бира за прокарване. Ег си и тъпотиите дето се преписват, то човек може и с хляб да се натпови, само да иска.

7

абсурдистан

преди 6 години

На витрините на някои големи вериги има Пресни???!!! не замразени скариди ,миди,риби от Виетнам,Еквадор ,Индонезия ! това си е истинска отрова - Къде гледат хеи и разни по храните ?

6

:):)

преди 6 години

личи си че статийката е натворена от някой дето вижда море за 10 дни и си мисли че е станал голям спец за това време...

5

Анонимен

преди 6 години

Има известна семантична разлика между "отравяне" и "натравяне", ама на екипа журналисто-преписвачо-драскачи едва ли му е известна

4

При

преди 6 години

консумация на миди в България, обикновено следват силни усещания!

3

Балкантурист

преди 6 години

Преди да си поръчате в ресторант хвърлете поглед в санитарния възел, като отидете да си измиете ръцете! В повечето случаи хвърлям и око на бара, то си личи.

2

Анонимен

преди 6 години

Приятелката ми в Несебър от едни миди *** 2 дни като лейка и направо си съсипахме почивката.

1

Анонимен

преди 6 години

Много вероятно и опасно!