43

x

преди 6 години

От 800 хил. туристи посетили Слънчев бряг ,приходите са 1 милион,май че Бойко,Ангелкова и НАП не си вършат умишлено работата.При всяко правителство е така укриват се масово обороти и данъци!!!!

42

Анонимен

преди 6 години

Ех тия платени соц публикации ,никой не идва тука да му таксуват столовете,

41

Анонимен

преди 6 години

Вярвайте си .

40

Анонимен

преди 6 години

Точно на другарката Ангелкова нямам грам вяра. Няколко пъти прави абсолютно лъжливи изказвания и твърдения, които показват тотално неразбиране на ситуацията и отрасъла, за който отговаря.

39

Анонимен

преди 6 години

Като ходя на почивка на море, иска да има .... море и плаж. Разбира се и всичко останало - чистота, вежливо обслужване, да няма пиянски изцепки и т.н. Море и плаж са най-важното, което означава, че искам чисто море и чист и достъпен плаж, без да се прескачам с останалите, защото чадърите са наблъскани през метър и половина. Ако хотелът има басейн не искам да ставам в 6 сутринта, за да си хвърлям кърпата и да си пазя място до басейна. Не искам и персонала на хотела да ми маха хавлията,както е в х

38

Анонимен

преди 6 години

До 29След, като няма файда от туризма Варна, Добрич и Бургас трябва да спрат плащанията към София и централния бюджет. Всички средства да остават в общините :) Да видим дали нямало файда от туризма. Като ви за свирят задницитее зимата бързо, ще смените тезата.

37

Анонимен

преди 6 години

Я питайте хотелиерите. Те веднага ще ви кажат колко е слаб сезона за да не плащат нищо на държавата.

36

Еди кой си

преди 6 години

Изкарах почивката в двузвезден. И?! Климатик - имаше, широк удобен креват - също, телевизор, хладилник, вана в банята... Какво повече е необходимо при условие, че се ползва само за пренощуване и съхранение на багаж?

35

77777

преди 6 години

Отдавна спрях да гледам цената и търся качеството. За съжаление в България до около 1997-*** все още можеше да намериш добро място за почивка, но от 20 години вече няма. Първият опит за в чужбина го направих в Турция, 5 звезди, ол инкузив, но не повторих. Не беше лошо, но не е за мен. В Гърция един път попадаш на добро място, един път не си доволен, а аз по принцип не ходя на едно място, освен ако не е много добро, каквото намерих в Испания. В Испания е най-добре, после класирам Италия, след нея

34

24,

преди 6 години

"Ами до колкото виждам тея дето ходите на вънка обяснявате , кое било безплатно и колко храна имало на "инклюзива". Тук очевидно е скъпо , а щом е скъпо клиентите са добри :)))" Никъде не пиша кое ми е безплатно. Пиша къде има качество, сигурност, чистота и спокойствие. Това не е по нашето крайбрежие. Колкото и да ми е мъчно.

33

Анонимен

преди 6 години

До 1 Милион?Ми тъй - по 1,20 печалба на човек - ей с това се хвали така наречената "министърка"... тази "печалба" не покриваа и една пета от парите, които това министерство харчи по борси и изложения...

32

1 Милион?

преди 6 години

Хаха как така приходи 1 милион ? Нещо са объркали тук.

31

за социално слаби

преди 6 години

САМАТА МИНИСТЪРКА ПРИЗНА, ЧЕ ТУРИСТИТЕ СА ПОВЕЧЕ, НО СА ВСЕ ПО-БЕДНИ! И ТОВА Е ЛОГИЧНО ПРИ ЦЕНА НА БИЛЕТИ ОТ 9 ЕВРО - ИДВА ЗА УИКЕНДА, ПИЕ ЕВТИНА БИРА И СЕ ХРАНИ "БЕЗ ПАРИ" ДОРИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ СИ ПОМОЩИ МУ Е ПО-ЕВТИНО ! А 5 ЗВЕЗДНИТЕ ХОТЕЛИ У НАС СА КАТО 2 ЗВЕЗДНИ У ТЯХ И СА РЕЗЕРВИРАНИ ОТ ТУРОПЕРАТОРИ - АКО ВИДИТЕ КОЛКО Е ПАКЕТ ЗА ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС , ВСИЧКО ЛЪСВА - НАПРАВО "БЕЗ ПАРИ" ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ МАЙ?

30

Анонимен

преди 6 години

В Испания примерно, всичко, което те дразни в България го няма. Във Франция е по-скъпо, в Италия е малко по-евтино, но си заслужават. Защо да си давам парите на мутрите в България, когато мога да си изкарам нормална почивка извън България? В България хотела е за примерно 300 човека, а условията са за примерно 60-100 човека. Това важи най-вече за шезлонги и чадъри, които уж си предплатил, а реално не можеш да ползваш, докато в ресторанта е малко по-добре, направени са за 2/3 от гостите на хотела

29

11

преди 6 години

Никва файада няма за България от тоя куризъм.

28

Анонимен

преди 6 години

През миналата година той е бил посетен от 800 000 чужди туристи за юни, юли и август, а приходите от него са над 1 милион.................Значи всеки турист е похарчил по 60 евроцента !!!!!!

27

Анонимен

преди 6 години

До 26 Да да и някой ти повярва понеже :))) И като се събуди беше даже в Бора Бора и подписваше да ти прехвърлят Майорка.

26

Анонимен

преди 6 години

15 години не бях ходил на българското Черно море и тази година реших да пробвам пак. Ужас, на вторият ден си тръгнах, а бях платил за десетина дни в реномиран петзвезден хотел. От Испания и Италия нямам оплаквания, всичко е както трябва. В Гърция зависи къде ще попаднеш, а в Турция не ми хареса.

25

Анонимен

преди 6 години

Като нямате пари да плащате чадъри в България .. ходете по бедните места ...Гърция ...Хърватска ... Турция. ...лесно е .Тука има търсене съответно има и цени, който неможе се спасява .

24

Анонимен

преди 6 години

До 14Ами до колкото виждам тея дето ходите на вънка обяснявате , кое било безплатно и колко храна имало на "инклюзива". Тук очевидно е скъпо , а щом е скъпо клиентите са добри :))) Дреме ми на мен в Хърватска кво има...Аз се храня от българския туризъм и плащам данъци от него. Не ме вълнуват изобщо други страни. ОбикаляЛ съм Европа ...България си е един рай ...обаче пълен с плюещи го Юди :)