82

Анонимен

преди 6 години

OSTAVI DYRJAVITE TI SI NENORMALEEN

81

Анонимен

преди 6 години

EMILE VZEMI SPRI DROGATA UMNIKO SCHTE ZATYPEESCH SYVSEM

80

Анонимен

преди 6 години

До Така екакто във Виетнам

79

Така е

преди 6 години

САЩ ще унищожат СК без да използват ядрено оръжие.Русия и Китай нямя да гъкнат.Особено Китай.И двете държави скъсаха с комунизма и няма да закрилут лудия Ким.И ще има още една просперираща обединена държава.Китой знаят че без пазара и бизнесана на САЩ са умрели.Що се отнася до Путин , той си знае...

78

Питам

преди 6 години

До Анонимен 87 Ким има цялата власт дадена му от народа...Че кога народа му даде цялата власт? Я поясни. Избори ли е имало,защото нямам спомен.

77

лупи

преди 6 години

Проблемът на Щатите е,че Тръмп е единствения разумен човек. На останалите все им се привиждат руснаци, корейци, китайци. Търсят под вола теле и си мислят,че така ще станат отново водеща нация, но това не е Холивуд

76

Анонимен

преди 6 години

ИЗОБЩО НЕ СА ЕДНАКВИ,ДОКАТО КИМ Е ИСТИНСКИ РЪКОВОДИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА СИ И ИМА ЦЯЛАТА ВЛАСТТА ДАДЕНА МУ ОТ НАРОДА, НА С.ЛОРЕЯ,ТО ДОНИ Е ЕДИН *** И МАРИОНЕТКА НА КОЯТО И ДЪРПАТ КОНЦИТЕ ЕВРЕЙСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ

75

ognyanz

преди 6 години

Сега Тръмп и Ким са на етап да се заплашват. А какво ще последва след това? Готови ли са американците да започнат нова война в Корейския полуостров? Ако Северна Корея нямаше ядрено оръжие - много вероятно, но само ако са сигурни, че Китай няма да се намеси. Но след като Ким има и ядрено оръжие и ракети, които могат да го "доставят" до територията на САЩ - едва ли. Ще си останат само с приказките.

74

Анонимен

преди 6 години

Най смешното е че повечето слабо умни коментари в защита на дебелото диктаторче са постнати през южнокорейски телефони и таблети.

73

<><>

преди 6 години

Нужна е ядрена война ! Това население на света е побъркано ....трябва да се унищожи и който оцелее вече след векове д асе създаде друга популация ....сега братче някакви ислямизации колонизатори бедни и богати болни и хептен болни .....едните на единия континент пият кална вода другите си бършат *** със златна хартия .....няма логика ! Не е нормално !

72

САЩ БЕЗСИЛНИ

преди 6 години

ВИЖДА СЕ КАК ПОДСКАЧА ТРЪМП ОТ ЗЛОБА И БЕЗСИЛИЕ.НИЩО НЕ МОЖЕ ДСА НАПРАВИ НА ХСЕВ.КОРЕЯ. ПУСНАХА ТАМ НЯКОЛКО АМЕРИКАНЦИ ДА ПРАВЯТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ, АМА ГИ ХВАНАХА И ИМ ПРОДУХАХА АУСПУХА.

71

Анонимен

преди 6 години

"Сащ разполага с 100 пъти по-голяма и силна армия.....................ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЛЕГЕНДАТА ЗА ДАВИД И ГОЛИАТ?

70

Такаааааа...

преди 6 години

Хайде да спрем малко - кой е пич, кой е кравар, кой е на баба му *****, ама Путин такъв, ама руснаците велики били-ама никои не бяга там, ама Европа и САЩ- гейове, кравари, мекушави- ама всичко "драпа" да живее и работи там, и руснаци тоже...Ама ние през соц-а сме направили велики работи, ама вижте в полуразрушена от войната Европа какво е направено ...Та по темата - единствения, които има интерес от този конфликт е Ким - тамън да замете следите от УПРАВЛЕНИЕТО СИ...

69

Inconvinient Truth

преди 6 години

До Анонимен 95Трябва план да се изпълнява и ни в клин, ни в ръкав да се изсипва помия за Путин, за да се заслужат жалките центове, които Тръмп орязва постоянно за троловете в нищо незначещи страни. Намери си истинска работа! Путин е висш пилотаж в политиката, моето момче. Кога си го чувал да говори за "огън и ярост"? Или да дрънка глупости? Винаги е обран, опасен и няколко стъпки пред смотаните си противници.

68

Анонимен

преди 6 години

Еднакви са и двамата са аркадаши на кремълското джудже.

67

Анонимен

преди 6 години

Лика прилика са си тия двамцата.

66

Анонимен

преди 6 години

I DVAMATA MALOUMNOCI

65

Анонимен

преди 6 години

72 години от Нагасаки. Помнете !

64

Анонимен

преди 6 години

Като свършите аргументите почвате с обидите. Давайте го по-леко и културно и от двете страни. И аз мога да обиждам, но така най-много да се издигна в очите на слепите. Квото и да си говорим-ние сме пионки, зависими от великите сили.

63

Анонимен

преди 6 години

До 85 Виждаме , че си червен *** . Няма нужда да го натякваш. Всички сте еднакво глуповати. Не се натягай толкова :)