35

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти идва краят на света е несе случи планетата хикс е само теория на някой учен защо се случват катаклизми на земята а и няма доказателства за мистериозната планета а и помня че по Дискавъри дадоха за планетата хикс е те казаха че и да съществува планетата хикс че ще мине покрай земята след 25000 милиона години едва ли е подранила е не вярвайте на глупостите които пишат по интернет няма да има край на света затова несе тревожете ☺

34

до асдасд

преди 6 години

Всички предсказания в Библията, които са се изпълнили са доказателство за съществуването на Бог.Има и други пророчества и предсказания описани в Библията отнасящи се за бъдещето, които предстоят да се сбъднат!Не забравяй, че много авторитетни учени в различни области на науката са вярващи именно на знанията, които просто потвръждават факта, че Бог съществува - някои го наричат Вселенски, разум други - Бог!Вярата е въпрос на духовен избор - "Мнозина са звани, малцина са израни"

33

Анонимен

преди 6 години

До асдасдНе си прав. Путин съществува!

32

Анонимен

преди 6 години

Ако климатът стане опасен за живота на хората, хората ще се вдигнат и ще си отмъстят на политиците за тарикатлъка.

31

асдасд

преди 6 години

До Анонимен 31; Ако господ бил рекъл....Ти в кой век живееш ? Спри да вярваш на приказки като библията и трябваше да разбереш още като си бил на 5 годишна възраст ,че разни анимационни герои като Дядо Коледа , Супермен,Батман и БОГ не съществуват.

30

Анонимен

преди 6 години

Ай стига уе!!! Доколкото разбирам Нубиру хем я има, хем я няма, апокалипсис може да настъпи, но може и да настъпи "частично????" или пък да не настъпи и в същото време "природните катаклизми....са именно такива" т.е. са апокалипсис. Чи то значи всеки ден е апокалипсис уе....?? И изведнъж консенсус, монсенсус правителствена криза... Г-жа Ели ми спичели дуерието напрау

29

Анонимен

преди 6 години

Никой простосмъртен не е в състояние да предрича каквото и да било! Ако господ искаше щеше да ни направи така че да знаеме бъдещето си и кога ще умрем.Но не го е направил защото е знаел че човека не е съвършен и прави само глупости. Поради тази причина ни е захвърлил в най усамотеното кътче на вселената. Ако земята беше там където има други цивилизации щеше да бъде страшно. С тези управляващи олиго.френи досега земята щеше да бъде унищожена от извън земни цивилизации!

28

маркиз Дьо ла Панкур

преди 6 години

Тия дни слънцето , верно , повечко пече , ама някои ги е напекло яко !

27

Анонимен

преди 6 години

"Tам срещнах и няколко професори.Един ми обясняваше,че вътре в земното кълбо,имало още едно,много по-голямо от външното"Из "Швейк в лудницата " . Я.Хашек.

26

Анонимен

преди 6 години

Не съм чел статията, а и няма нужда,защото знам. Шорош е виновен !!!Другари не се отчайвайте ! Другарят Путин,мисли за вас и ще ви спаси.Венсеремос !!!

25

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли писна от едни и същи глупости?Толкова е изтъркано вече!

24

Анонимен

преди 6 години

Днешните анти комунисти са анти фашистите комунисти преди 80 г

23

заключение

преди 6 години

Луната е куха.Кухи са и главите на нашите политици съсипали хубавата ни някога държава.Мислят си,че ще илядат ама грешат, защото последната дума има Господа,който ще им въздаде според заслугите.

22

Ресурс?

преди 6 години

"Няма обаче толкова голям ресурс, който да засегне Земята в по-мащабен план"НЕ виждам как един "ресурс" може да засегне земята, но колкото до това дали е възможен глобален апокалипсис - варианти бол. Един средно голям астероид (7-10 км в диаметър) да ни тупне или пък Йелоустоун да изригне и сме до там. Дори едно по-силно слънчево изригвене може да ни прати обратно в Средновековието.

21

До Стойчо Кервиза

преди 6 години

Обикновено Луната хвърля сянка на Нибиру, която куб, а Земята е половината квадратна и другата половина като крив макарон. Твоето инфо е грешно.

20

Стойчо Керевиза

преди 6 години

Планетата Х (Нибиру) се управлява от същества от Сириус. Масоните и илюминатите създадоха кемтрейлс, с които пречат на наблюденията и затова не може да се докаже съществуването й. Друго затруднение е това, че Земята е плоска, а Нибиру се приближава под Земята и така не можем да я видим. Онази вечер около 21 часа Луната беше засенчена за около час от Нибиру, но писаха, че е частично лунно затъмнение, за да се прикрие ИСТИНАТА!!!11!!

19

Анонимен

преди 6 години

нибиру може да удари българия и да направи дупка на ня-кой, ако мустака започне да говори с "дела и документи" ... мустака държи за топките цялата престъпна шайка и може да се жертва и да "изгори, за да свети"!

18

Някой

преди 6 години

"Краят на света конспирация!" аз го чета "Краят на глупостите на днес.бг" Страшно заглавие с потресаваща статия!

17

Анонимен

преди 6 години

през есента народните представители да стигнат до консенсус, тъй като опасност от криза в правителството и в момента има, но ако то успее да се мобилизира ще бъде предотвратена..съединението правело силата - кое съединение, на кого? коя "сила"? "заедност" , "кохезия" и "гарван гарвану око не вади" ...с други думи - дръжте се братя, чадър над лихварите, че офчия тайфун, че ни отнесе бараБар с пикселите...

16

Анонимен

преди 6 години

До 8Той тоз апокалипсис за който говориш започна още 1945-а.