20

Анонимен

преди 6 години

До Анонименче в гетото раждат само едно от 10-те си деца в тийнеджърска възраст.......................правилно е заглавието. другите 2 деца са си ги родили още в детска възраст !

19

Анонимен

преди 6 години

те ,които раждат на 20 в сливен,значи раждат вече за 4-ти път.

18

Логичен извод

преди 6 години

Все повече българки раждат на около 40-42-годишна възраст не от глезотия и егоизъм, а защото в по-ранна възраст не могат да осигурят условия за нормално отглеждане на едно дете. Ромките, както си им е традицията, раждат за първи път на възраст 11-14 г.Средноаритметично се получава следното:14+40=5454:2=27

17

аз

преди 6 години

т.е. всяко десето дете е ***... правете му сметка, скъпи сънародници..

16

Анонимен

преди 6 години

банда типове наричани управляващи щедро им раздаватнашите пари като помощи за да издрапат мандата в който да крадат.Да е тихо и кротко де..След тях не им дреме.Детски само за жени с висше образование коплетааа...няма друг път за тази напаст!

15

Анонимен

преди 6 години

Аз съм свидетел, че още по соцвреме учителите ходеха в махалата да събират ромейчетата за училище( там правеха и ваксинациите и прегледите от докторите, които също ходеха там на място ) До 2-3клас , ромейчетата , които учеха с нас изчезнаха и това им беше ученето.Каквито си бяха преди, същите са и сега - никаква промяна и интеграция!

14

Анонимен

преди 6 години

Какво значи тийнеджърка в тази статистика?По американските разбирания тийнейджър е лице с тийн в годините, а това са 13-19 годишни.Ако за 18-19 годишни е ок да раждат, то за 13-17 не е. А точно тази информация в статистиката не я видях. Та за какво тогава е статията? В Дания и Швеция има ли и колко са 13 годишните майки?

13

Анонимен

преди 6 години

да обясним ли с по-прости думи какво всъщност показва тази суха статистика?във всички страни където броя на индуските граждани и техните разклонения е преобладаващ, статистика е подобна. А у нас излиза, че има много голям брой от тях в процентно отношение.Който смята да остава в тази държава да си прави сметката как ще я кара след 10 години, а за пенсия ... нанайци

12

Lan

преди 6 години

Какво видях само преди дни в една гинекология - 15 годишна от боята, дошла за раждане, абсолютно неграмотна (не си знаеше трите имена!), без документи, без ЕГН, без родители. За точно такива "тийнейджърки" става дума. Добре дошли в 12 век!

11

Анонимен

преди 6 години

Напълно погрешна статистика. В новината пише за български гражданки, а не за бълграки. Иначе ме учудва, че в гетото раждат само едно от 10-те си деца в тийнеджърска възраст.

10

ок

преди 6 години

До турчине вие после ще се оправите ли? Гледам научил си езика, грамотен човек си (разбирай - мислещ), та въпросът си стои...

9

Анонимен

преди 6 години

Е нали писахте,че имало много аборти в ранна възраст сега пък много раждания в ранна възраст.Последно?

8

Анонимен

преди 6 години

В Германия, ако не си женен с деца ти скъсват дупето от данъци. Но, ако си семеен с деца ти намаляват данъците, по този начин се стимулират РАБОТЕЩИТЕ ХОРА И ОБРАЗОВАНИТЕ без да ги обвиняват в расизъм и дискриминация. В България социалната политика на БСП и ДПС е да се дават пари на калпак. Не съм съгласен с моите пари да се издържат хора които НИКОГА НЯМА ДА РАБОТЯТ и да плащат здравни и пенсионни вноски. Хората които сега работят НЯМА да взимат пенсия, защото за техните пенсии няма да има койъ

7

Българина

преди 6 години

До кога с това лицемерие? Предлагам да заменим обидното за италянците римляни с тинейджъри които всъщност ци ани.

6

Ггг

преди 6 години

А българките раждат почти на 40.

5

Неа

преди 6 години

Още малко и ще приемат учителите да ходят по домовете да ги учат ... Даже до 2-3 години ще стане ... Щото ги мързи да идат и да седят 6 часа . Молитви за интеграция . Абе какви са те че такива привилегии ще имат ?

4

Неа до 11

преди 6 години

Не е така . Има много умни деца които непрекъснато печелят международни състезания . За тях обаче най - много да напише учителката им в профила си . За онези които нищо не правят обаче се пише непрекъснато . Най - новият хит за който съм бясна е че учителите трябвало да забират римляните да ходят на училище . Защо им клякаме кажи ?

3

Неа до 9

преди 6 години

Не искам да си гледам детето в палатка . Мерси за препоръката !

2

Неа

преди 6 години

Първото дете на римлянтака с между 13 и 15 г. Първото дете на българкарата между 23 и 30 .. Странно ..

1

Анонимен

преди 6 години

И пак румънците са по напред