39

Deliormanski

преди 3 години

Коментари на необразовани,зли,завистливи, безпросветни,неуспели в живота ,,лузьри"! Ето това е причината Йьлдьз да избяга и да не иска да се врьща в бг!Тя е талантлив,прогресивен,умен ,културен и стойностен човек!Тя е нашата гордост ,нашата Йьлдьз! Вие саммите бягате от тая *** и очаквате тя да се вьрне да живее в нея?!?! И трьгнали някакви мухльовци и разбойници да й сменят името!!! Пфууу вашта.......!

38

Анонимен

преди 6 години

Екскурзиантката Йълдъз Ибрахимова добре че се омъжи за турски депутат иначе щеше да е никоя в Турция като всички на който бай Тошо подари еднопосочен билет за родината им.

37

Негър Скиор

преди 6 години

Ибрахимова, избрала си да не си Българка. Трай си. Ходи си в Анадола и чакай съдбата си.

36

smej

преди 6 години

Айде стига с тези имена. Ще излезе, че в турско-българските отношения това е най-голямото престъпление. Всеки да си ближе раните. И българите, и турците.

35

smej

преди 6 години

Eрдоган също забеляза, че турски студенти учат в Европа и САЩ и после не се връщат в Турция. Каза, че ще направи нещо да ги спре. Да видим. Учиш в Харвард и работиш в Турция и България.

34

Анонимен

преди 6 години

Имам нейна плоча от Татово време. За толкова години оставам с впечатлението, че целта и е да покаже гласовите си възможности, които безспорно има. Но не се намери композитор, който да съчинява за нея. Въобще голям е проблемът с композиторските таланти. НИЩО не ми задържа вниманието.

33

Голямо лицемерие,

преди 6 години

Й.Ибрахимова! Излиза, че границите като се отворили е ЗАГУБА за БЪлгария! Напълно в соц дух!! Защо брат Ви не е тук, не е в Турция? Защо Вие не сте ТУК?? ВСЕКИ ТЪРСИ по-добри условия! Това е развитието, ПРОГРЕСА! А ТОТАЛИТАРНИЯ соц. режим НИ СМАЧКВАШЕ със закрепостяването.И въобще не сте ОБЕКТИВНА.имате страх от режима в Турция, не говорите свободно: както беше при социализма в България за всички.Сигурно и дъщеря Ви няма да работи в Турция- ще търси по-добро!!

32

До 26

преди 6 години

Посочи поне ЕДИН с несменено име.Ех хлапетии -разбирачи

31

Ех байхейс

преди 6 години

Байхейс не философствай над неща които нито знаеш,нито явно разбираш.Иълдъз работеше в турската редакция на БНР.Никога не е пяла по турски сватби,а беше в състава на Мин. на съобщенията /със самодеен статут/ и покойният КР. Платов я откри по време на един празничен,,ведомствен концерт.А колкото до Бели,зелени и... не са квартет и не на всеки харесват,но бездарни не са.Ти какъв джаз харесваш-тип Глен Милър,Сачмо и Ела или Х.Хенкок,Маклъфлин или Пако деЛусия. Усещам че джаза не е силата ти.

30

От 42

преди 6 години

И още -само много примитивен човек,или второкласник може да попита ,,Кой слуша джаз" Ами този който не понася Софи Маринова,Азис,Т.Стораро,Глория,Цикория,Магнолия и т. н.Или Криско или ,,Граха" Липсата на мозък у определени индивиди се изразява с ,,кой го слуша джазо",язе Кондьо най -го харесвам.

29

Анонимен

преди 6 години

Натъжава ме изтичането на мозъци от България!Въх, да не би Перата и Динко да са емигрирали!

28

До 24

преди 6 години

Явно си невръстен д.р.ис.льо. Нямаше непрекръстен турчин.Те за това напускаха и България.Питай тате или дядо за речта на бай Тошо по повод прекръстването. А Йълдъз и като я пишеха Сузана ние си я наричахме Йълдъз.Защо вие пуберите си мислите че всичко знаете ,като киснете денонощно в нета.Реалният живот м.о.ч,ко е съвсем друго нещо от което вие малките хал-хабер си нямате.Защо си сменила името -само много невеж човек може да зададе такъв въпрос.

27

лекар

преди 6 години

До Анонимен 36-------------------------------250 лв беше тавана за лекар.Толкова получаваха главните лекари на болници. 230 завеждащ отделение! Ординаторите 200 лв като вземат специалност.Аз започнах през 1984 г със 170 лв.Едно лейтенантче започваше с 330,а разни бачкатори с 8-ми клас от 500 лв нагоре!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен19. Basta mi lekar spezialst poluchavasche 250 lv pres 1989. Stigaha trudno sa nai-neobhodimoto!!!!!!!!Koito mi hvali komunisma, e glupav ***. Samo sa nekadurnizite togava besche po -dobre. Isv. se sa latinizata.

25

Анонимен

преди 6 години

До ВтрещенНа Ибрахимова ти дори на малкото пръстче не можеш да стъпиш.

24

упс...

преди 6 години

Защо се нахвърляте срещу жената, сякаш лично ви е сторила нещо лошо.Това, че живее е омъжена и живее в Турция, не означава че не обича искренно родината си България!!!Това, че съм женен за чужденка и живея в чужбина далеч от Бг не означава, че не обичам и не милея за Бг, и че съм забравил родината си.И двете ми деца знаят български, не перфектно, но нямат проблеми с общуването когато сме в Бг.

23

Втрещен

преди 6 години

Ибрахимова да си коментира ситуацията и в родината-майка. Вероятно е осъзнала, че там е "***". Дума, която турците използват за изселниците от България. И май, имат право.

22

Зевзек

преди 6 години

Кат гледам как се събират, когато Славето прави концерт в чужбина, ми е ясно, че мозъци са изтекли, ама загладени.

21

Анонимен

преди 6 години

Госпожата ги приказва такива, когато е в България. Иначе за целия свят тя е туркиня и се представя, като такава. Не говори за това, че идва от България, че тук е придобила образованието си и се е развила като творец.Така че това са празни приказки на преминаващ по работа човек, който вече няма нищо общо с България.

20

Анонимен

преди 6 години

Тая е омъжена за турски депутат-крадец. Какво ми я хвалите толкова.