10

Анонимен

преди 6 години

Нали трябва да се стимулира чистата енергия. Сега пък пречела на птичките. Ако говорим за истинско застрояване, съм съгласен. Това е парадоксът на развитите общества. Защитаваме врабчета и лишаваме хората от единствения поминък който остана-земеделието

9

BOC

преди 6 години

По тези земи е имало земеделие от хиляди години и то не е застрашавало птиците и другите животни. Не е имало ветрогенератори!България е осъдена заради ветрениците, с благословията на сега управляващите.Цар Бойко да не се прави на ощипан, а да събаря ветрениците и проблем няма да има!!!А може би целта е и друга: тези мноооого плодородни земи да станат пустеещи, да им падне цената, ииии след някоя - друга година Бойковите приятелчета да ги изкупят на безценица.

8

Анонимен

преди 6 години

И къде са тези земи, които е откраднал Симеонов?

7

СКОРО

преди 6 години

Валери Симеонов е вече Следствен , откраднал е земи по Морето . А морето не прощава .Скоро ще се Укроти като Сидеров . Истината е че Борисов не е добре Физически и Няма Воля да Управлява . Всички Българи сме потърпевши - С Любезното Съдействие и Фотоволтаичните Частни Паркове на Валери Симеонов , вече имаме 25% увеличение на Фактурите за ТОК ???

6

Анонимен

преди 6 години

Заповедта на бай *** суджук ефенди , за премахване на заповедта на Дим Дудук се променя в заповед за оставане в действие на предпоследната заповед !!!!! Каква ползотворна среща на СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!!!!! Матряла от Банкя , Столипиново , Филиповци , Асеновград , Шекер махала ще продължат да кръщават ромчетата ..БОЙКО !

5

Анонимен

преди 6 години

Ама за тебе със сигурност ще се намери изгоден вариант, нали Винкел???Ти при всички случаи ще се облажиш

4

Анонимен

преди 6 години

Калиакра трябва да остане непокътната.

3

Kiro Kocha

преди 6 години

Мноу грозен сурат има тоя бе.

2

НФСБ

преди 6 години

Национален Фронт за Спасение на Бежанците.

1

Анонимен

преди 6 години

На вашите екрани - м ърша номер 1, за 2017-та!