13

чичо

преди 6 години

ха ха, от 22 кв.км. степи... 2 кв. км са частни, мястото е кофти, не става за руски анклав като Камчия. Ще им сменим парцела с по-хубав!! тва е целия цирк.

12

Анонимен

преди 6 години

"Овцете" са хотелите, които се строят и блокират и задръстват крайбрежието. Сега идва ред на Северното Черноморие да се превърне в един *** "Слънчев бряг", пълен с овце. "Хората" с нивите ще я продадат на строители на хотели и след това ще станат келнери.

11

ognyanz

преди 6 години

Откакто са определени границите на зоната през 2004г в нея са давани разрешения за какво ли не: голф игрища, ветрогенератори, застроявания и сега всички те (а имат издадени разрешения за строителство) изведнъж стават незаконни. От кого и защо са издадени? Ето тези са виновниците за сегашната ситуация и те трябва да плащат глобите на ЕС.А министър Нено Димов е типичният пишман-реформатор на ръководна позиция. Когато оплеска нещата, обикаля всички медии и обяснява, че всички други са виновни.

10

Анонимен

преди 6 години

Димов забърка тази каша,че не обясни на хората и с надменното си седесарско държание разбунтува народа за няма нищо.Да си хваща пътя и да се маха

9

Анонимен

преди 6 години

" за да не се върнем в периода на ранното индустриално производство във Великобритания, когато овцете изядоха хората и половината Великобритания се изнесе в САЩ" от къде ги намират такива? И този ли е от някое спортно училище?

8

До 4

преди 6 години

За редовия гражданин си повече от прав! Но отговорността на висшия чиновнически клир е малко хлъзгаво и размито понятие. Колкото и да не ни се харесва, съгласно правния статус на ИО отговорността е най-вече политическа, каквото и да значи това. Носи се и дисциплинарна пред баш шефовете, нещо също не много ясно дефинирано поне за мен защото то може да се изчерпи и с писането на "повече няма да правя така!". А сега и на най-забавното: Може да им се търси и наказателна пред правителството. Може...

7

Анонимен

преди 6 години

А за ветрогенераторите и голф игрищата....и бъдещото застрояване?...Не беше ли това в основата на санкциите?!!! Какво се криете зад "цацата", акули гнусни?

6

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли вече, че когато Батко Буби е казал, че ще има справедливост, такава няма и да сънувате. Той отдавна е продал България и българите на еврогейовете. Да не мислите, че ще защити интереса на хората там? Никога няма са го направи. Гледах днес какво се изказа за Полимери. Цялата вина прехвърли на Баневи. А в основата на ликвидацията е той. Излъга, че ще плаща 15 милиона за изчистване а всъщност ще трябват само 2. Останалите 13 кой ще гушне, сетете се сами.Ще се сриваме с него всеки ден

5

ДДТ

преди 6 години

Никой не се показа по телевизията и пред една карта да обясни за какво ТОЧНО става дума,кое е вярно,кое не и да отвори очите на зрителите. Цитират се само мислите на Великия кормчия от Банкя и неговия везир.

4

Анонимен

преди 6 години

Осъждането на страната от ЕК беше ясно от години. Някой потърси ли причините защо ни осъдиха? Кой ги допусна и защо? В неделя Бойко каза да не се занимаваме кой бил министър 2006 година нямало за какво - О напротив ИМА .... да носи наказателна отговорност... Всеки гражданин носи нак. отговорност за какво ли не а за опропастяване на държавно имущество нито един министър не носи. Ами то и аз да не нося отговорност за това което правя и аз ще я карам през просото както го правят от близо 28 години

3

Анонимен

преди 6 години

А бе новинари, напишете нещо за закона Магнитски и писмото на Бил Ричардсън до тиквуна. Защо мълчите? Не ви изнася ли?

2

Анонимен

преди 6 години

Защо винаги при бойко трябва да се взимат решения на мига като по команда и след това да се мисли и да се доуточнява. Защо няма един човек около този нехранимайко с акъл, да разбира от нещо и да постъпва правилно?! Толкова е обидно и изнервящо. Бойко, вземи си гегата и отивай в банкя да пасеш козите. На тях може всичко да им разказваш! Не си кадърен за нишо! Отврат!

1

Анонимен

преди 6 години

Мали какъв рев ще има сега :)) как така единия ще получи от другия мали... на балканеца ще му заврат...