24

кика

преди 6 години

В тази клиника успеваемостта е ниска. Чудо е, че майката и децата са добре и са живи. Пенчо е прав, инвитро процедурите са опасни, жените се стимулират с високи дози медикаменти, рисковете за здравето са значителни. В България успехът е след 3 опит или докогато двойката издържи финансово.

23

шокирана

преди 6 години

Боже, какви просташки коментари!!! Какви *** само са се изказали! Кажете едно честито бе! Не ви ли е срам!?! То и интернета е противоестествен, ама го ползвате нали? Tъпанари!

22

D

преди 6 години

Пенчо,аз нямам нищо против, защото тези хора са хора, точно колкото и ти, че даже и повече.

21

D

преди 6 години

До ПенчоВнимавай само да не се сродиш с бебе в епруветка, че вече доста станаха. Избора драстично намаля.п.с. Не е много уместно да си харесваш сам коментарите

20

D

преди 6 години

До Пенчо9 млн. овце, голяма работа! По всичко личи, че освен да гледаш по цял ден турски сериали и да оправяш живота на хората друго не правиш! Айде остани си със здраве и остави младите да живет както си искат. Гледай си старините и не коментирай теми, дето не ти влизат в работата!

19

D

преди 6 години

Живей си в комунизма. Затова държавата ни няма оправия, защото всички са с промити мозъци. Затова млади хора не останаха в Бг, само пенсиите си стоят там и скоро освен хора от малцинствата, други няма да има. Отговорност се носи до 18 годишна възраст. Оттам нататък ако питаш мама и тати си оставаш 40 годишен девственик!

18

D

преди 6 години

До ПенчоАко вашите деца ви искат мнението и се съобраьяват с това, какво вие искате, са си живи за ореваване. Но явно си живеете още в комунизма и си мислите, че като са ви деца, вие им определяте съдбата.

17

Анонимен

преди 6 години

до 20/жена/ от 14/15:Не казвам, че трябва да го подкрепяте, а че няма логика да имате ненавист към нещо, което не ви засяга лично или дори косвено. Този "проблем", който описвате с отхвърлените ембриони съществува дори при нормалния естествен процес, всъщност в се смята че около 30-50% от ембрионите биват абортирани спонтанно през първите 2 седмици. Това често изглежда като закъснял цикъл.

16

Анонимен

преди 6 години

до 16 от 14:Кое е естествено в днешно време? Антибиотиците, без които щяха да умират минимум 20-30% от хората до 30 годишна възраст както едно време ли? Бог ни е дарил с нео-кортекс - силно развита част на мозъка, чрез която да се развиваме на тази планета, а след време и на други планети.Аз лично съм заченат по нормалния естествен начин, но при раждането ми е имало животозастрашаващи проблеми и е трябвало хирургична намеса, което, според вашите критерии, е неестествено.

15

D

преди 6 години

До ПенчоТо Господ е създал и чиста храна, но ти не ядеш чиста храна, нали??? Защо ядеш ГМО???

14

D

преди 6 години

До ПенчоТи колко осиновени деца имаш????! Отстрани е много лесно да се лае!! Да не ти дойде на главата, ама сигурно имаш деца, затова така говориш. Но дали твоите деца ще имат същата съдба??

13

Анонимен

преди 6 години

до 12/жена/: Защо сте против инвитрото, какво ви пречи?

12

Анонимен

преди 6 години

до 7: Как така Бог е решил да нямат деца, след като имат? Бог създава всичко, цялата тази релност, включително и инвитро процедурите. Щом нещо се случва, значи идва от Бог, толкова.Да са им честити и да станат хора!

11

Нина

преди 6 години

До M8Децата са заченати по метода ИКСИ, който се използва в инвитрото при мъжки фактор. Нищо странно няма в това да е почнала на 24 опитите, ако проблемът е бил ясен - поради заболяване на мъжа в детска възраст често се стига до там. И уви здрави прави мъже, които спортуват и водят нормален живот без наркотици, цигари и алкохол все по-често имат проблеми. Мит е това, че проблемите са повче при жените от колкото при мъжете, дори е точно обратното.

10

M8

преди 6 години

Започнала е с инвотро опитите на 24? А докато стигне до идеята, че и трябва инвитро колко години са минали и на колко все пак е решила да става майка? На 20? Странно... Иначе живи и здрави.

9

Анонимен

преди 6 години

Страхотна новина!Сложете я водеща.Поздравления за семейството след толкова несгоди и да са живи и здрави дечицата.

8

Никой

преди 6 години

До АнонименА ти кой си, че да определяш Бог какво е решил?!

7

Анонимен

преди 6 години

Пак се месите в божиите дела! Бог е решил да няма деца защо вървите рещу Неговите решения???

6

Анонимен

преди 6 години

На това му се вика Triple trouble

5

Анонимен

преди 6 години

Ех, че хубавооооооооооооооо!!!! Да са им живи и здрави!!! Каква радост!!! Бог да ги благослови!!! Браво на д-р Едрев!!!