17

дело на прехода!

преди 6 години

До дело на БКП - ВОЛъжци, крадци и убийци под егидата на БКП - рожби на прехода.........Предсмъртни дела на БКП - завета на Г.Димитров - Тарабата

16

дело на БКП - ВО

преди 6 години

НЕ Е ЛИ ВСИЧКО ТОВА ЕДНО ВИСОЧАЙШЕ ПАРТИЙНО РЕШЕНИЕ ПРИ ЗАКРИТИ ВРАТИ? ЗАТОВА ЛИ СЕ КОМЕНТИРА И ПАЗИ В ТАЙНА НА ПАРТИЙНИТЕ СЪБРАНИЯ?

15

пъстро общество

преди 6 години

До АнонименТова остана само в България - гербаджии, пенсионери и ало-измамниците. Кой чужденец ще дойде да ни види какви *** сме? Жалко за природата!

14

на никому нищо!

преди 6 години

До реалистТакъв е моралният облик на съвременният български гражданин - рожба на БКП....

13

Анонимен

преди 6 години

Нормално.В Бг.останаха само измамници и пенсионери и алчни политици.

12

реалист

преди 6 години

До АнонименЕдва ли ще се справят с банкомат, пък и пред банкомата могат да ги убедят да си дадат паричките, че и картата им да приберат.

11

един друг

преди 6 години

И аз имам роднини около мен по-стари от 80 години и са предупредени и проблеми не правят въпреки, че са се опитвали да ги измамят. За сметка на това от други статии се вижда, че се излъгват дори и хора на по 65 години. Тази мантра "като остареете ще разберете" я забравете. Не я вярно това. Просто си има много ***, но за сметка на това богати хора, които обаче са алчни за още (социални помощи). Дано се задавят.

10

Митев

преди 6 години

Както и казал един герой на Алеко : " Имал си бол пари -платил си". Не мога да съжалявам ***. А и бабата май се е опитвала да участва в измама за лична облага!!! Може да греша, но не е ли подсъдно?! Вместо да ми я изкарват жертва да и образуват досъдебно по чл. 61 от НК.

9

Анонимен

преди 6 години

До реалистДано не им се случва въпреки предупреждението

8

Анонимен

преди 6 години

До реалист има банки и дебитни карти, неграмотните проблем си им е личен.

7

Анонимен

преди 6 години

Скъпи читатели,Ще се опитам да ви поясня случилото се.Бях там и случайно видях .Първо не беше старица на 82 а младо момиче на 22Второ не даде , а взе парите .Трето беше познат ,а не непознат.Четвърто не за социални , а за сек.уални4

6

реалист

преди 6 години

Крайно време е пощенските служители да обяснят на по- възрастните пенсионери, че има 1 опция- пенсията се носи в дома им от пощаджийка, която те познават. И да не се разкарват по улиците с пачки. Щото следващия път, може и да пострадат.

5

реалист

преди 6 години

До АнонименДаже по-възрастни има около мен, които са предупредени да не вярват на непознати нито на улицата, нито по телефона, нито ако дойдат в дома им.

4

Анонимен

преди 6 години

Мдааа, пенсионерите бедстват.Бабата се разкарва по улиците с близо 700лв в джоба.Аз с толкова не ходя на море.Абе умират от глад старците.Пенсиите им по 150-200лв.Не стигат за хлебец и кисело млекце.

3

Анонимен

преди 6 години

И тая е далаверистка.Защо не е в АРЕСТА??Дала е ПОДКУП за да точи бюджета.На 82г и още бандитства.

2

Анонимен

преди 6 години

До реалистКато станеш на 80 ще разбереш. Явно нямаш баба или дядо на тия години

1

реалист

преди 6 години

82-годишните защо се разкарват с 680лв<вероятно пенсията й>? И защо вярват на обещанията на непознати? Не знаят ли, че човек с голяма пенсия, няма право на помощи!?